5x vise penala su napravili Pepe, Ramos, Arbeloa, Marcelo ali iz nekog razloga nisu svirani Barceloni, a svi znamo i sto nisu...TonySosa je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:49Iznosenje cinjenica nije kukanje. Srecom taj aparthejd se posljednjih godina promjenio. Dok je Mascherano igrao, skrivio je bar 5 nesviranih penala na Campu. Ali tad je jos uvijek trajalo zlatno doba Negreire.
Kukanje je kad neko iznese tabelu sa nekakvim pogodjenim penalima, a ono na toj tabeli najbolji prosjek ima igrac Barcelone. Jos kaze Koeman je dobro izvodio penale. Eto kao Cristiano nije. Svakakvih budala i pacenika.![]()
![]()
I pisanje cinjenica nije nikakvo kukanje, a ni gluposti. I ja, i ti i svi mi ovdje znamo koliko je Realu bilo poklonjeno penala samo na Ronaldu.
I ne, ja nigdje nisam napisao da Ronaldo nije bio dobar u penalima ako ga poredimo sa drugim igracima nego samo da se ne moze poredit sa Koemanom. Ako je vjerovati stranici transfermarket Koeman je promasio 8 penala u karijeri, a samo 1 je masio dok je nosio dres Barcelone. Ponavljam, masio je jedan jedini penal u dresu Barcelone. Sad se zapitaj ko je od nas dvojice budala i pacenik i sta pokusavas uporediti. Ronaldo je smijesan u penalima u usporedbi sa Koemanom. Činjenica.