Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hocete li nabrojati te bosnjacke klubove ?
Zeljo nije, to znamo, al koji jesu ?
Zeljo nije, to znamo, al koji jesu ?
Nije nama naprsvio nego opštini i niste vi svoj napravili, nego neko drugi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:16Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahahjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren .
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tobe iz Amerike sa par profila, i fks74 iz sela kod Gradacca bas ne odustaju od konstantnog blamiranja, pravi primjer shizo cijepanja na djelu.
Kakvi pacijenti
Kakvi pacijenti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Niste sami platili. Nit ste ikad ista sami platili.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:16Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahahjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren .
“Na glavnom terenu stadiona Grbavica počeo proces implantiranja hibridne trave, a projekt zajednički finansiraju FK Željezničar i UEFA putem NFSBiH. Vrijednost radova iznosi 488.761 KM plus PDV.” - Dakle isto kao i drugim klubovima
Ne provaljujte se vi niste u stanju da PDV platite
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MocMahale444
FK Željezničar i UEFAjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:38Niste sami platili. Nit ste ikad ista sami platili.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:16Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahahjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren .
“Na glavnom terenu stadiona Grbavica počeo proces implantiranja hibridne trave, a projekt zajednički finansiraju FK Željezničar i UEFA putem NFSBiH. Vrijednost radova iznosi 488.761 KM plus PDV.” - Dakle isto kao i drugim klubovima
Ne provaljujte se vi niste u stanju da PDV platite

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nisam više iz sela lod Kalesije ? Tebi je blamiranje kada god se istina iznese o tvom klubu, ako de tako može reći za crnogorca.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:35Tobe iz Amerike sa par profila, i fks74 iz sela kod Gradacca bas ne odustaju od konstantnog blamiranja, pravi primjer shizo cijepanja na djelu.
Kakvi pacijenti![]()
-
- Kontakt:
12 glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“ prema uslovima UEFA-e, finansiraju UEFA i NS/FS BiH sa 75% ukupne vrijednosti projekta, dok preostalih 25% obezbjeđuju lokalne zajednice koje raspolažu tim stadionima.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:42FK Željezničar i UEFAjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:38Niste sami platili. Nit ste ikad ista sami platili.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:16
Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahah
Ne provaljujte se vi niste u stanju da PDV platite![]()
Pa isto drug. Kao i svi ostali klubovi. Provaljujete se bezveze vi nemate sami 2 km
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jan 2025, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Tobe je vama cetnicima trn u oku i znamo svi zasto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:35Tobe iz Amerike sa par profila, i fks74 iz sela kod Gradacca bas ne odustaju od konstantnog blamiranja, pravi primjer shizo cijepanja na djelu.
Kakvi pacijenti![]()
A sta ti iz srbije kao nesto pokusavas da se spdas sa Gradaccem?
Smeta vam i grad zmaja od Bosne kao i tobe jel karavlascicu?

-
- Kontakt:
- MocMahale444
Duskice nisam ja belajsuz da se prepirem bez razloga i nametnem svoje misljenje, mozda grijesim ali mislim da smo mi radili to dok je Senad bio u klubu.
Savez je samo bio “svjedok” da cemo pare potrositi bas na teren a ne nesto drugo.
Duskice slusaj fks74 fino je napisao sve dok drzava ima marku imat ce i Zeljo.
Gdje ba zapelo?
Savez je samo bio “svjedok” da cemo pare potrositi bas na teren a ne nesto drugo.
Duskice slusaj fks74 fino je napisao sve dok drzava ima marku imat ce i Zeljo.

Gdje ba zapelo?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tako je Bordo Fudbalski Klub SarajevoHansestadt je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:50taman onda za novo ime, bfk sarajevo?![]()

"Bosnjacka komponenta"

Gluposti obicne. Navedeni klubovi nisu bosnjacki, vec multinacionalni. Ne znam odakle ta bolesna potreba da se svrstavate u nacionalne torove.
U nazivima tih klubova nema nacioanlnog prefiksa kao npr. Hrvatski športski klub Zrinjski, nema u grbovima sahovnica, niti trobojki.
A kako ne njih gledaju nacionalni torovi sa trobojkama i sahovnicama u svom grbu, to me ne zanima.
To sto je npr. Siroki izabrao da za njih nikad nece zaigrati neki srbin, bosnjak ili crnogorac - to je njihova civilizacijska bruka. Ne treba se za tim povoditi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 jan 2025, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne mogu ni da zamislim kako je tebi u zivotu. Pravis profile na sedmicnoj bazi, lupas i lazes po forumu, pa te malo prenese glumis naseg navijaca. Itekako imam postovanja prema starijim al i ti i ovaj fks ste bas pacijenti i to se vidi u svakom vasem postu. Zbog ovakvih kao sto ste vi ste i dobili prigodan nadimak koji vas najbolje opisujeHudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:46Tobe je vama cetnicima trn u oku i znamo svi zasto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:35Tobe iz Amerike sa par profila, i fks74 iz sela kod Gradacca bas ne odustaju od konstantnog blamiranja, pravi primjer shizo cijepanja na djelu.
Kakvi pacijenti![]()
Smeta vam i grad zmaja od Bosne kao i tobe jel karavlascicu?![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
2025. godina, ljudi planiraju odlazak na mars, ovaj i dalje o gradaccu i drugim gradovima u BiH.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:46Tobe je vama cetnicima trn u oku i znamo svi zasto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:35Tobe iz Amerike sa par profila, i fks74 iz sela kod Gradacca bas ne odustaju od konstantnog blamiranja, pravi primjer shizo cijepanja na djelu.
Kakvi pacijenti![]()
Da samo zna koliko ne zna, davno bi se javio adminu da mu izbrise zadnjih 2500 postova

-
- Kontakt:
Drug , bogami ne bih da ti rušim snove, ali vi na teren niste dali marke. Kompletan dug za teren je ostao na slijedećoj upravi a koji je zatvoren uz pomoć opet vlasti i saveza. Jedan dio prebijanjem a jedan direktnom novčanom pomoći.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:52Duskice nisam ja belajsuz da se prepirem bez razloga i nametnem svoje misljenje, mozda grijesim ali mislim da smo mi radili to dok je Senad bio u klubu.
Duskice slusaj fks74 fino je napisao sve dok drzava ima marku imat ce i Zeljo.![]()
Gdje ba zapelo?
1 km niste dali za teren.
Kakav Misimovic i crn **** samo lobotomci u to vjeruju. Da je on nešto vlastitim parama pravio. Unazadio klub 20 godina.
-
- Kontakt:
Fk Sarajevo postaje Đerzelez, taman da budu nesto stariji od Zelje. Mislim da je to njima svima wet dream.
Boldirano naravno da ne mozes. Nismo isti nivo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:54Ne mogu ni da zamislim kako je tebi u zivotu. Pravis profile na sedmicnoj bazi, lupas i lazes po forumu, pa te malo prenese glumis naseg navijaca. Itekako imam postovanja prema starijim al i ti i ovaj fks ste bas pacijenti i to se vidi u svakom vasem postu. Zbog ovakvih kao sto ste vi ste i dobili prigodan nadimak koji vas najbolje opisujeHudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:46Tobe je vama cetnicima trn u oku i znamo svi zasto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:35Tobe iz Amerike sa par profila, i fks74 iz sela kod Gradacca bas ne odustaju od konstantnog blamiranja, pravi primjer shizo cijepanja na djelu.
Kakvi pacijenti![]()
![]()
A za profile

Zanimljivo da si to spomenuo a ovaj profil mi je poslao covjek koji redovno pise na “vasoj” temi, tj na temi fk vico miskin crni
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čovjek ima prosjek od 16 postova dnevno. 

Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, perodeformero, ristagrad i 16 gostiju.