Kosta Kondić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Kosta Kondić

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2025, 15:08

VensanKasel je napisao/la:
26 jan 2025, 13:26
Nemanja86 je napisao/la:
26 jan 2025, 11:06
meni je stvarno smješno čitati ovo, kao paralelni univerzum.

Čitav svijet je već godinama u toj fazi gdje sportisti mjenjaju reprezentacije, dvoume se, biraju, napuštaju, vraćaju... rođena braća igraju za različite reprezentacije.

Brahim Diaz je godinama odbijao pozive iz Maroka, kontinuirano, čekao je Španiju, čak je i dočekao jedan nastup, pa opet čekanje, i na kraju, polufinalista SP nije imao problem da ga primi sebi, bez drame i dokazavinja vjernosti itd...

Skoro sve države na Balkanu gotovo da nemaju suverenitet na svojim teritorijama, ili su ustavno strani protektorati, neformirane demokratije, akademici i ljudi koji su plaćeni i školovani za to izdaju i pljačkaju državu na dnevnoj bazi, a vi tražite od nepismenog momka koji je vjerovatno i osnovnu školu završio vanredno i dopisno da zna sve i da bude 100% ispravan, pravedan i vjeran... tim i takvim državama.

Košarkaške reprezentacije pogotovo, kada pristanu da za njih igraju amerikanci koji nisu minuta proveli u zemlji i ne bi je znali nabosti na globusu, defakto priznaju da su na neki način klub, da im je rezultet prioritet, a ne neki kvazi nacionalni momenat.

Ali ok, nek Takeshi prebroji sve četnike, i onda će srce biti na mjestu :clap:
Tako je sine Nemanja :salut:

Ma Tekashi brat potajno gotivi Kostu , nego radi raje da malo se pokaže . On samo želi najbolje za nas .

On i njemu slični nažalost su godinama pod uticajem smeća od kliksa , to zlo treba zabraniti .
Da bog da poginula čitava redakcija .

Ljudi nisu svjesni kakvih zadrtih debila ima , prije 4 godine drug mi vozio arape i hoće da vide Banja Luku , i sad došli kod nekoga hotela pita drug na recepciji ako može da parkira iza hotela jer neki od tih arapa hoće da klanjaju pa da ne smetaju nikome . Ta hanuma nazvala vlasnika , ovaj se odmah stvorio i rekao nema šanse , parkirati ćete gdje svi parkiraju i dao im salu za konferenciju da tamo mogu klanjati . Kasnije je i sviju počastio pićem , rekao da su svi dobrodošli kod njega .
Naravno da je taj drug preporučio svima koji voze arape i vrlo radu tamo idu , zbog njih ima odvojeni roštilj .

To nećete pročitati na smeću od kliksa i sličnim trovačkim medijima .

Kosta je Bosanac naš , dobrodošao :bih: :bih: :bih:
Ne znam, druže, da li trolaš ali mislim da da, Ljudi iz RSa ne vole BiH i to je činjenica i mi smo im drugi izbor. Neka i Koste, ako može pomoći neka ga ali do onog momenta dok nema niko drugi a čim bude neko ko je ko i on odmah ga otpisati. Mi smo mu bili drugi, rezervni, izbor pa neka i on nama bude.

I za ovo nije kriv Klix ili bilo koji drugi portal već ljudi iz takvog okruženja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 26 jan 2025, 15:13

19vendetta87 je napisao/la:
26 jan 2025, 15:07
26 jan 2025, 14:54

Van teme , kaže mi jaran kad je WizzAir zatvorio bazu u Tuzli da su krivci Orban i Dodik , čitao on na smeću od kliksa :rol:
Je li tebi to normalno ?
Pa on vjeruje u to, isto kao sto ti vjerujes da je Kosta Bosanac, a frajer trazio papire od naseg saveza kako bi mogao legitimno nastupati za Srbiju :rol:
Pa nastupati će za našu reprezentaciju , automatski postaje Bosanac i Hercegovac :D

Ako je Terry Castle bio Terry Bosanac , može i Kosta Bosanac :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 26 jan 2025, 15:17

Unofficialpage je napisao/la:
26 jan 2025, 15:08
26 jan 2025, 13:26
Nemanja86 je napisao/la:
26 jan 2025, 11:06
meni je stvarno smješno čitati ovo, kao paralelni univerzum.

Čitav svijet je već godinama u toj fazi gdje sportisti mjenjaju reprezentacije, dvoume se, biraju, napuštaju, vraćaju... rođena braća igraju za različite reprezentacije.

Brahim Diaz je godinama odbijao pozive iz Maroka, kontinuirano, čekao je Španiju, čak je i dočekao jedan nastup, pa opet čekanje, i na kraju, polufinalista SP nije imao problem da ga primi sebi, bez drame i dokazavinja vjernosti itd...

Skoro sve države na Balkanu gotovo da nemaju suverenitet na svojim teritorijama, ili su ustavno strani protektorati, neformirane demokratije, akademici i ljudi koji su plaćeni i školovani za to izdaju i pljačkaju državu na dnevnoj bazi, a vi tražite od nepismenog momka koji je vjerovatno i osnovnu školu završio vanredno i dopisno da zna sve i da bude 100% ispravan, pravedan i vjeran... tim i takvim državama.

Košarkaške reprezentacije pogotovo, kada pristanu da za njih igraju amerikanci koji nisu minuta proveli u zemlji i ne bi je znali nabosti na globusu, defakto priznaju da su na neki način klub, da im je rezultet prioritet, a ne neki kvazi nacionalni momenat.

Ali ok, nek Takeshi prebroji sve četnike, i onda će srce biti na mjestu :clap:
Tako je sine Nemanja :salut:

Ma Tekashi brat potajno gotivi Kostu , nego radi raje da malo se pokaže . On samo želi najbolje za nas .

On i njemu slični nažalost su godinama pod uticajem smeća od kliksa , to zlo treba zabraniti .
Da bog da poginula čitava redakcija .

Ljudi nisu svjesni kakvih zadrtih debila ima , prije 4 godine drug mi vozio arape i hoće da vide Banja Luku , i sad došli kod nekoga hotela pita drug na recepciji ako može da parkira iza hotela jer neki od tih arapa hoće da klanjaju pa da ne smetaju nikome . Ta hanuma nazvala vlasnika , ovaj se odmah stvorio i rekao nema šanse , parkirati ćete gdje svi parkiraju i dao im salu za konferenciju da tamo mogu klanjati . Kasnije je i sviju počastio pićem , rekao da su svi dobrodošli kod njega .
Naravno da je taj drug preporučio svima koji voze arape i vrlo radu tamo idu , zbog njih ima odvojeni roštilj .

To nećete pročitati na smeću od kliksa i sličnim trovačkim medijima .

Kosta je Bosanac naš , dobrodošao :bih: :bih: :bih:
Ne znam, druže, da li trolaš ali mislim da da, Ljudi iz RSa ne vole BiH i to je činjenica i mi smo im drugi izbor. Neka i Koste, ako može pomoći neka ga ali do onog momenta dok nema niko drugi a čim bude neko ko je ko i on odmah ga otpisati. Mi smo mu bili drugi, rezervni, izbor pa neka i on nama bude.

I za ovo nije kriv Klix ili bilo koji drugi portal već ljudi iz takvog okruženja.
Brate mnogima smo mi bili drugi izbor , to znaš i sam .
Koliko fudbalera imaš koji su rođeni u Švedskoj ili Njemačkoj , pa kada nisu tamo mogli da dođu do reprezentacije onda igrali za nas ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 26 jan 2025, 15:21

26 jan 2025, 15:13
19vendetta87 je napisao/la:
26 jan 2025, 15:07
26 jan 2025, 14:54

Van teme , kaže mi jaran kad je WizzAir zatvorio bazu u Tuzli da su krivci Orban i Dodik , čitao on na smeću od kliksa :rol:
Je li tebi to normalno ?
Pa on vjeruje u to, isto kao sto ti vjerujes da je Kosta Bosanac, a frajer trazio papire od naseg saveza kako bi mogao legitimno nastupati za Srbiju :rol:
Pa nastupati će za našu reprezentaciju , automatski postaje Bosanac i Hercegovac :D

Ako je Terry Castle bio Terry Bosanac , može i Kosta Bosanac :D
Pa tehnicki gledano, on nikad nije ni prestao da bude "Bosanac", jer je rodjen u BiH, igrao za mlade reprezentacije u BiH, ali to ne mijenja cinjenicu da se najvjetovatnije osjeca iskljucivo kao Srbin, jer je to pokazao u zadnje 2 godine, gdje je pišao po Adisu i ignorisao ga cijele dvije 2 godine i to u prilici gdje je mogao da dijeli sa Gegicem poziciju prvog playa u reprezentaciji...medjutim taj tvoj Bosanac odlucio da napravi pauzu 2 godine, ne bili zvanicno postano Srbin...medjutim ne dade mu se...

Ljudi kao Castle gledaju i dozivljavaju ovu drzavu blagonaklonije i sa vise postovanja nego ljudi kao sto su Kosta i oni kojima je Kosta okruzen...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 26 jan 2025, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jan 2025, 15:34

Terry Bosanac nas nije zavlacio jedno 5 puta sa izgovorima kad mu se uputi poziv. Ne mogu, idem u London. Ne mogu, urasla mi dlaka bla bla bla. Ko mu yebe mater.

Opet cu ponoviti, ako strucni stab misli da moze donijeti kvalitet u ekipi, super onda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 jan 2025, 17:42

de ljudi kako mozete izjednacavati amerikanca i srbina koji ce silom prilika da igra za nas.. sutra da mu se ukaze prilika popisao bi se na ovaj dres i grb i otiso tamo da igra s pjesmom

malo je istinskih srba i hrvata iz ove zemlje koji osjecaju pripadnost bosni i hercegovini, a ovaj nije sigurno jedan od njih jer je odavno imao priliku da igra da je htio a sad ce igrat zato sto nema druge opcije

protiv onih koji ovu zemlju vide kao svoju nemam nista protiv pa da je i iz ugande al budimo realni.. ne mozes isto gledati amerikanca i srbe/hrvate..

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 feb 2025, 11:16

Nadam se da će doći u situaciju da četnik ne može ni ovamo ni tamo. **** ti mater Kostaaaaaa. :bih: :bih: :bih:
mosa lošmi stićko tit-ula!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 feb 2025, 11:28

1921boy je napisao/la:
13 feb 2025, 11:16
Nadam se da će doći u situaciju da četnik ne može ni ovamo ni tamo. **** ti mater Kostaaaaaa. :bih: :bih: :bih:
+1
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 13 feb 2025, 11:59

DamirT je napisao/la:
13 feb 2025, 11:28
1921boy je napisao/la:
13 feb 2025, 11:16
+1
+1

Specijalnoooo
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Mercedes1
Kontakt:

Post Postao/la Mercedes1 » 13 feb 2025, 12:14

E sad meni nije jasno...
Želi da završi kvalifikacije sa igračima sa kojima je i počeo a zove Amerikanca? Nešto tu nije logično.
Malo sam posumnjao u svoj izvor vezano za Kosu Kondića ali čini mi se da Kosta ne želi da igra za BiH.Izgleda da je ovo : "Bolje da ispadne da smo mi **** njega nego on ,po stoti put,nas"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 feb 2025, 12:15

Koji je razlog?
Apsolutno nista s ovom izjavom nije rekao.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 feb 2025, 12:22

Kakav mozak je Aziz.
Za proučavanja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 feb 2025, 12:33

Svaka cast Bekire,ako zelis u reprezentaciju moras prvo malo na tihu vatru :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 feb 2025, 12:37

Možda su ovako neki vojnici u periodu Osmanlija prolazili test strpljenja i želje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 feb 2025, 12:39

Surreal je napisao/la:
13 feb 2025, 12:37
Možda su ovako neki vojnici u periodu Osmanlija prolazili test strpljenja i želje
:rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 feb 2025, 13:02

Bravo Bekire, odlican potez!
Kondic nije pozvan da ne izgori od zelje za dokazivanjem u nebitnoj utakmici protiv Kipra. Cuva ga za EB.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 feb 2025, 13:45

:urnebes: odbijam da povjerujem da je ovo istina

Pretpostavljam da se opet predomislio ili nikad nije ni rekao definitivno da pa ga bekir ovako cuva od napada javnosti :damn:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 feb 2025, 13:50

joj Aziza kralja, yebe lud zbunjenog:-)
lik kao da odgovore daje petogodisnjoj djeci:-)

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 13 feb 2025, 16:26

Vi bi da Bekiri javno prizna da ili on nas laze ili njega Kosta ... ja biram opciju 3) all of above ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.