Ne znam, druže, da li trolaš ali mislim da da, Ljudi iz RSa ne vole BiH i to je činjenica i mi smo im drugi izbor. Neka i Koste, ako može pomoći neka ga ali do onog momenta dok nema niko drugi a čim bude neko ko je ko i on odmah ga otpisati. Mi smo mu bili drugi, rezervni, izbor pa neka i on nama bude.VensanKasel je napisao/la: ↑26 jan 2025, 13:26Tako je sine NemanjaNemanja86 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 11:06meni je stvarno smješno čitati ovo, kao paralelni univerzum.
Čitav svijet je već godinama u toj fazi gdje sportisti mjenjaju reprezentacije, dvoume se, biraju, napuštaju, vraćaju... rođena braća igraju za različite reprezentacije.
Brahim Diaz je godinama odbijao pozive iz Maroka, kontinuirano, čekao je Španiju, čak je i dočekao jedan nastup, pa opet čekanje, i na kraju, polufinalista SP nije imao problem da ga primi sebi, bez drame i dokazavinja vjernosti itd...
Skoro sve države na Balkanu gotovo da nemaju suverenitet na svojim teritorijama, ili su ustavno strani protektorati, neformirane demokratije, akademici i ljudi koji su plaćeni i školovani za to izdaju i pljačkaju državu na dnevnoj bazi, a vi tražite od nepismenog momka koji je vjerovatno i osnovnu školu završio vanredno i dopisno da zna sve i da bude 100% ispravan, pravedan i vjeran... tim i takvim državama.
Košarkaške reprezentacije pogotovo, kada pristanu da za njih igraju amerikanci koji nisu minuta proveli u zemlji i ne bi je znali nabosti na globusu, defakto priznaju da su na neki način klub, da im je rezultet prioritet, a ne neki kvazi nacionalni momenat.
Ali ok, nek Takeshi prebroji sve četnike, i onda će srce biti na mjestu![]()
Ma Tekashi brat potajno gotivi Kostu , nego radi raje da malo se pokaže . On samo želi najbolje za nas .
On i njemu slični nažalost su godinama pod uticajem smeća od kliksa , to zlo treba zabraniti .
Da bog da poginula čitava redakcija .
Ljudi nisu svjesni kakvih zadrtih debila ima , prije 4 godine drug mi vozio arape i hoće da vide Banja Luku , i sad došli kod nekoga hotela pita drug na recepciji ako može da parkira iza hotela jer neki od tih arapa hoće da klanjaju pa da ne smetaju nikome . Ta hanuma nazvala vlasnika , ovaj se odmah stvorio i rekao nema šanse , parkirati ćete gdje svi parkiraju i dao im salu za konferenciju da tamo mogu klanjati . Kasnije je i sviju počastio pićem , rekao da su svi dobrodošli kod njega .
Naravno da je taj drug preporučio svima koji voze arape i vrlo radu tamo idu , zbog njih ima odvojeni roštilj .
To nećete pročitati na smeću od kliksa i sličnim trovačkim medijima .
Kosta je Bosanac naš , dobrodošao![]()
![]()
![]()
I za ovo nije kriv Klix ili bilo koji drugi portal već ljudi iz takvog okruženja.