FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
43ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koji broj limun nosi kod vas ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
begonja nisam tebe pitaoBegonja je napisao/la:43ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koji broj limun nosi kod vas ?

nisi ti pouzdan

Za zivot cijeli!
Nosi onaj broj koji ga zapadne. Protiv svinjskog 6, Budućnosti 27, msm i sinoć 27 itd.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koji broj limun nosi kod vas ?

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hvaladzenan01 je napisao/la:Nosi onaj broj koji ga zapadne. Protiv svinjskog 6, Budućnosti 27, msm i sinoć 27 itd.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koji broj limun nosi kod vas ?

Za zivot cijeli!
- molotovljev
I šta ima kod vas? Gdje je reći hvala što smo vam Mirzu otjerali! Mi smo se Širokom zahvalili poslije prvog kola i tjeranja Marića. Sramota! Papaci jednom papci zauvijek!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Njega ni Bog ne moze otjerati!LEŠINAR je napisao/la:I šta ima kod vas? Gdje je reći hvala što smo vam Mirzu otjerali! Mi smo se Širokom zahvalili poslije prvog kola i tjeranja Marića. Sramota! Papaci jednom papci zauvijek!
Pa zar nije takva odluka vašeg UO? Tako je nama bilo sa onim smradom, da je ostao Baja osvoili bi duplu ovako smo samo kup. Jbg. znam kako vam je. Ali red je red.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- Megamon
- Kontakt:
zar je dozvoljeno nazivati forumase(navijace Sarajeva) papcimaLEŠINAR je napisao/la:I šta ima kod vas? Gdje je reći hvala što smo vam Mirzu otjerali! Mi smo se Širokom zahvalili poslije prvog kola i tjeranja Marića. Sramota! Papaci jednom papci zauvijek!

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
a kad ste stali duboko ste pali..preljep ambijent i horde u dobrom izdanju..pozdrav i do narednog susreta
Kako glupoluckyh je napisao/la:a kad ste stali duboko ste pali..preljep ambijent i horde u dobrom izdanju..pozdrav i do narednog susreta

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
skontaj poentu pa se javi ,pozdravDirk je napisao/la:Kako glupoluckyh je napisao/la:a kad ste stali duboko ste pali..preljep ambijent i horde u dobrom izdanju..pozdrav i do narednog susreta
- themaniacs_87
- Kontakt:
šta je sada sa mirzom? hoće li mu se uručiti otkaz ili?
Čitao sam da mu je utakmica sa Borcom bila ultimatum.
Čitao sam da mu je utakmica sa Borcom bila ultimatum.

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
- karabajic84
- Kontakt:
Tesko ce mirzu iko otjerati...samo sam moze da odstupi..
PREJAK je..vjerujte mi

PREJAK je..vjerujte mi

HZ respect..
onoliki lesinari su pored vas 200 izgledali ono: "ima slike, nema tona"...
Joj samo da hoće otjerati MV-a, pa da se dovede neki koji je zaslužio da vodi FKS, recimo Musemić ! Mislim da nas on jedino može spasiti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nemoj se provaljivati i izmišljati, kolega mi je jedan snimao utakmicu, danas sam je malo gledao i sasvim dobro se lešinari čuli, bilo je padova, ali reći da su se bolje čulitaracess je napisao/la:HZ respect..

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
**** te vishe musemic i janjos pa postojil iko drugi osim njih dvojice ?? odkad pratim premijer ligu uvjek janjos ili musemic vass samoo moze spasit neko ko nije iz bih ha jaaZagor je napisao/la:Joj samo da hoće otjerati MV-a, pa da se dovede neki koji je zaslužio da vodi FKS, recimo Musemić ! Mislim da nas on jedino može spasiti.
ma pusti ih neka uzivaju,jednom cete morati stati curice,a kada su stali duboko su pali,hz instant ultrasi iz vrecice.pozdrav do narednog vidjenjanasborik je napisao/la:Nemoj se provaljivati i izmišljati, kolega mi je jedan snimao utakmicu, danas sam je malo gledao i sasvim dobro se lešinari čuli, bilo je padova, ali reći da su se bolje čulitaracess je napisao/la:HZ respect..