FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 10 apr 2011, 18:29

kristian je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Joj samo da hoće otjerati MV-a, pa da se dovede neki koji je zaslužio da vodi FKS, recimo Musemić ! Mislim da nas on jedino može spasiti.
**** te vishe musemic i janjos pa postojil iko drugi osim njih dvojice ?? odkad pratim premijer ligu uvjek janjos ili musemic vass samoo moze spasit neko ko nije iz bih ha jaa
Postoje mnogi treneri ali samo MUSEMIC ima ono sto nama treba, rad i disciplina 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 apr 2011, 18:37

;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 10 apr 2011, 18:38

sta ima veze i drugi su gubili u banja luci, nije sramota tamo izgubiti..sada nakon poraza treba biti jak i opet ustati, uzimamo to 3. mjesto koje nas vodi u evropu i onda opet hordanje po evropskim stadionima ;)
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 apr 2011, 18:47

Dirk je napisao/la:
luckyh je napisao/la:a kad ste stali duboko ste pali..preljep ambijent i horde u dobrom izdanju..pozdrav i do narednog susreta
Kako glupo :roll:
Sta ocekujes,nesto pametno..zive u medijskoj izolaciji vec godinama..idoli im Jelena K.i boki 13 :lol:
od tamo inspiracija za njihove "pesme"..jednostavno GLUPOST!

PS.Stali smo kod BL :?
F.K.SARAJEVO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 apr 2011, 18:52

slika

Popljuva smo mi Ziju al' za rijeme njega nas je barem bilo 10 000 protiv zrinjskog.Bilo je i rezultata.Bilo nas je preko 1000 u Banovicima.Covjek je otis'o jer mu nisu dali da vrati VELIKOG Husrefa na trenersku poziciju.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 apr 2011, 18:54

Megamon je napisao/la:slika

Popljuva smo mi Ziju al' za rijeme njega nas je barem bilo 10 000 protiv zrinjskog.Bilo je i rezultata.Bilo nas je preko 1000 u Banovicima.Covjek je otis'o jer mu nisu dali da vrati VELIKOG Husrefa na trenersku poziciju.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 apr 2011, 19:31

pa i niste vi tako losi kako vas ove vase bolesne komsije predstavljaju.ne znam,vidim da ste se okomili na trenera,vjerovatno i nije neki veliki strucnjak,nema pretjeranog iskustva,ali vidim da covjek voli klub...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 apr 2011, 19:39

kristian je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Joj samo da hoće otjerati MV-a, pa da se dovede neki koji je zaslužio da vodi FKS, recimo Musemić ! Mislim da nas on jedino može spasiti.
**** te vishe musemic i janjos pa postojil iko drugi osim njih dvojice ?? odkad pratim premijer ligu uvjek janjos ili musemic vass samoo moze spasit neko ko nije iz bih ha jaa
Musemic il Sir Dragan !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 apr 2011, 20:09

VAM je napisao/la:pa i niste vi tako losi kako vas ove vase bolesne komsije predstavljaju.ne znam,vidim da ste se okomili na trenera,vjerovatno i nije neki veliki strucnjak,nema pretjeranog iskustva,ali vidim da covjek voli klub...
aha voli klub bas... soson sebi napravio ugovor na 4 godine, 5 milja mjesecno...pa ti vidi...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 apr 2011, 23:01

Bice zanimljivo prvenstvo do kraja,posebno sa komsijama za drugo mjesto.

ARHIVA
F.K.SARAJEVO

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 10 apr 2011, 23:02

Ima li kakva slika hordi u banja luci

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 23:05

Semir_Sa je napisao/la:Ima li kakva slika hordi u banja luci
nema jos ...koliko ja znam..

al bice ubrzoo ,imalo se i sta vidjeti ... 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 apr 2011, 23:07

mma_hz je napisao/la:
Semir_Sa je napisao/la:Ima li kakva slika hordi u banja luci
nema jos ...koliko ja znam..

al bice ubrzoo ,imalo se i sta vidjeti ... 8-) 8-)
Nece biti slika jer nije is'o niko iz fksinfo tima,mada ima jedna slika HZ na livadi al' nije za ovoga foruma ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 apr 2011, 23:14

Bice braco sutra na s.ource-u klip navijanja :D

http://www.facebook.com/profile.php?id=1060946666 Dodajte ga svi :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lazio
Kontakt:

Post Postao/la lazio » 10 apr 2011, 23:48

nisam navijac sarajeva al gledo sam utakmicu sinoc,i samo da kazem realno nije mirza tolko kriv jer sa ovkim igracima ne misim na kvalitetu nego na borbenost sumnjam da bi i murinho nesto vise napravio.Sto se tice komentatora pa,,,haj necu psovat da opet ne dobijem ban :D pjevaju pticice onu svoju EKOLOSKU PJESMU o drvecu kaze on fin evropski ambijent,horde beze baklju zapale 5 min o redarima prica hahahXD
19==FCZ==21.
Ko rano rani, sam u nju pada !!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 11 apr 2011, 00:31

E moje dobre komsije!!! I vasi i moji opet zajebase derbi!!! Valjda ce biti bar neke euforije pred njega. Ono sinoc mi je pravo krvi, Obuca 100% da je ono uslo, mislim da bi bi pobijedili!! Ali jbg, to je nogomet!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 apr 2011, 09:07

Sta nece uprava uraditi da bi reprogramirala dug.
Ides u Bl i ostavljas kuci 4-5 pravo bitnih prvotimaca...znaci ides da izgubis , iako ne kazem da bi sa njima dobili ali bi igrali puno bolje 100 %. Moglo se odigrati u Bl pa onda BAN ovoj petorici...zdrava logika !!!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 11 apr 2011, 09:21

FCS-FCS je napisao/la:Sta nece uprava uraditi da bi reprogramirala dug.
Ides u Bl i ostavljas kuci 4-5 pravo bitnih prvotimaca...znaci ides da izgubis , iako ne kazem da bi sa njima dobili ali bi igrali puno bolje 100 %. Moglo se odigrati u Bl pa onda BAN ovoj petorici...zdrava logika !!!
Maa ne mozes kad sve u upravi sjede nesposobni ljudi koji nemaju nimalo mozga , pa kad realno razmisljas nema nikakve logike da suspenduju 5 pa mozda i ponajboljih igraca pred jako vazne utakmice . Boris se za Evropu bez pola tima :? Trebao je Prljaca doc u bl da igra umjesto njih :| Ne treba poraz da nas cudi , treba da nas cude ljudi koji zive od SARAJEVA i rade protiv Sarajeva !

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 11 apr 2011, 11:04

Ljudi hajde malo budite realni, nije mi drago zbog suspenzije igrača ali mislim da bi odigrali isto i sa njima jer evo igrao je kojašević a da nije bilo bi "eh da je kojašević bio..." Mislim da je Dupovac pokazao da nije hilmo veći kvalitet od njega a šta su to toliko ove sezone pokazali hamzagić, jahović i šćepanović da bi kukali što njih nema i žao mi je što nekako i onaj belošević nije suspendovan a ko je gledo utakmicu zna o čemu pričam jer ovo je izgubljena sezona i treba do kraja dati šansu mladim igračima (trebinjac, dupovac, nuhić, čampara, a. handžić...) jer nebi trebo biti problem da budu treći. I naravno šteta zbog arsenijevića

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 apr 2011, 11:17

zizinjo je napisao/la:Ljudi hajde malo budite realni, nije mi drago zbog suspenzije igrača ali mislim da bi odigrali isto i sa njima jer evo igrao je kojašević a da nije bilo bi "eh da je kojašević bio..." Mislim da je Dupovac pokazao da nije hilmo veći kvalitet od njega a šta su to toliko ove sezone pokazali hamzagić, jahović i šćepanović da bi kukali što njih nema i žao mi je što nekako i onaj belošević nije suspendovan a ko je gledo utakmicu zna o čemu pričam jer ovo je izgubljena sezona i treba do kraja dati šansu mladim igračima (trebinjac, dupovac, nuhić, čampara, a. handžić...) jer nebi trebo biti problem da budu treći. I naravno šteta zbog arsenijevića
Slazem se mada mislim da Trebinjac nema pojma,tako je limitiran.Jedini od juniora za kojeg smatram da nema mjesta u ekipi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 40 gostiju.