Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Rodju
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Rodju » 26 jan 2025, 15:04

GoatNo1 je napisao/la:
26 jan 2025, 14:37
forgempp je napisao/la:
26 jan 2025, 13:55
GoatNo1 je napisao/la:
26 jan 2025, 13:27

i sve to nakon 2 pozitivna testa! cudno malo.

i uz svu tu snagu i brzinu nije osvojio vise od po jedne MM titule na sljaci i travi!? i to bez feda i rafa kao konkurencije i uz redovno povrjedjenog (skoro 40godisnjeg) noleta i na RGu i na W! samo bi ga rafa kazes mogao zaustaviti na sljaci a rafa ni ne igra a ovaj opet nema ni jednu jacu titulu a eto niti finle kako "sam rekao sa drugog profila"!

nego pusti ti sinnera, sta kazes na moju brzinu? u istom trenutku sa istog uredjaja objavljujem po 2 posta? sva sreca pa imate ove genijalne lovce na trolove i duple profile na sajtu.
Momak je usao u ovu nebesku formu poslije Wimbledona. Cuj 40ogodisnjeg, eto 50ogodisnjeg hebo ti majku svoju.
Do jucer mu godine ne mogu nista, a danas se isticu godine u prvi plan da bi se omalovazio ovaj nivo Jannika Sinnera.

I to za testove... Bivsj fizio imao ranu i mazao se kremom ciji je milioniti dio grama (!) usao u Jannikovo tijelo. I to je doping? I to mu je poboljsalo performanse? Pa dajte mi tu kremu da se izmazem i nagutam i da magicno postanem bolja verzija Djokovica i da imam najbolji nivo tenisa ikad.
kazem skoro 40. rodjer je postao star 2010-11 kada je imao 28- 29 godina a eto neka je nole u cvjetu mladosti sa 38. spominjanje majki tebi na cast sto mnogo govori o frustriranosti i nemoci u argumentovanju!
krema je prica za javnost. tako su pustani i teniseri za kokain koji su poljubili neku trebu u disku i sta ti ja sve znam koje gluposti. doping se i otkriva u tragovima a desetine italijana se brani na istu foru. i ajde jednom nego lik 2 puta pada zbog masera i kreme. da je nole pao 2 puta sa istom tom pricom oduzeli bi mu sve titule i suspendovali ga dozivotno u roku odmah. a novinari, mediji i forumi bi se utrkivali ko ce ga vise popljuvati.

nego imam jednu dobru zgradu da ti prodam. zovu je vjecnica, malo je starija ali dobijes je pravo jeftino!
Imam osjećaj, da ga nekad "otreseš" na tvog teniskog junaka uz pjesmicu "Kad gledam tenis, držim se za p...." ?
Pitam za kolegu. Nemoj šta zamjeriti, ali tako izgleda.

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 26 jan 2025, 15:11

Rodju je napisao/la:
26 jan 2025, 15:04
GoatNo1 je napisao/la:
26 jan 2025, 14:37
forgempp je napisao/la:
26 jan 2025, 13:55

Momak je usao u ovu nebesku formu poslije Wimbledona. Cuj 40ogodisnjeg, eto 50ogodisnjeg hebo ti majku svoju.
Do jucer mu godine ne mogu nista, a danas se isticu godine u prvi plan da bi se omalovazio ovaj nivo Jannika Sinnera.

I to za testove... Bivsj fizio imao ranu i mazao se kremom ciji je milioniti dio grama (!) usao u Jannikovo tijelo. I to je doping? I to mu je poboljsalo performanse? Pa dajte mi tu kremu da se izmazem i nagutam i da magicno postanem bolja verzija Djokovica i da imam najbolji nivo tenisa ikad.
kazem skoro 40. rodjer je postao star 2010-11 kada je imao 28- 29 godina a eto neka je nole u cvjetu mladosti sa 38. spominjanje majki tebi na cast sto mnogo govori o frustriranosti i nemoci u argumentovanju!
krema je prica za javnost. tako su pustani i teniseri za kokain koji su poljubili neku trebu u disku i sta ti ja sve znam koje gluposti. doping se i otkriva u tragovima a desetine italijana se brani na istu foru. i ajde jednom nego lik 2 puta pada zbog masera i kreme. da je nole pao 2 puta sa istom tom pricom oduzeli bi mu sve titule i suspendovali ga dozivotno u roku odmah. a novinari, mediji i forumi bi se utrkivali ko ce ga vise popljuvati.

nego imam jednu dobru zgradu da ti prodam. zovu je vjecnica, malo je starija ali dobijes je pravo jeftino!
Imam osjećaj, da ga nekad "otreseš" na tvog teniskog junaka uz pjesmicu "Kad gledam tenis, držim se za p...." ?
Pitam za kolegu. Nemoj šta zamjeriti, ali tako izgleda.
ajde da usporedimo sinerovu i noletovu najbolju godinu ne ulazeci u konkurenciju.

siner: 8 titula, 2 slema, WTF, 3 mastersa (6 velikih titula, sve na tvrdom) i 2 MM = 11830 poena uz 2 pozitivna doping testa
no1e: 12 titula, 4 slema, WTF, 5 mastersa + 3 finala (10 velikih titula i 13 od 14 mogucih velikih finala, na sve 3 podloge) i 2 MM = rekordan broj poena 16950 (sto bi bilo 17110 po novom).
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 26 jan 2025, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 26 jan 2025, 15:12

GoatNo1 je napisao/la:
26 jan 2025, 13:24
sto bi njegos rekao

blago onom ko rano poludi
Čestim pominjanjem te osobe šalješ jasnu poruku ko si i šta si.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2025, 17:39

Mogli je napisao/la:
26 jan 2025, 14:53
Nije mi jasno kako za prevaranta mozes navijati, al cestitam. Najbolji je trenutno. Sto si prestao City pratiti? :yawn:
Gdje nećeš gotiviti ovakvog momka, kroz šta je sve prošao zadnjih godinu dana, i ostao stabilan i na sve to osvojio boga oca. Reda pobjedu za pobjedom, titulu za titulom, sprda se sa Top 10 igračima ko da su futures nivo, samopouzdanje u nebesima. Ne može to raditi neko ko je kriv, možeš druge slagati, ne možeš sebe. Jedino ako si čist sa sobom 100% i znaš šta je istina, možeš se izdići iz toga i još više dignuti svoj nivo igre, što je ovaj i uradio. :salut:

A Siti pratim, samo ne ulazim po forumu više slabo, gdje ću čitati brokulu i ekipu :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jan 2025, 17:50

bodi123 je napisao/la:
26 jan 2025, 17:39
Mogli je napisao/la:
Nije mi jasno kako za prevaranta mozes navijati, al cestitam. Najbolji je trenutno. Sto si prestao City pratiti? :yawn:
Gdje nećeš gotiviti ovakvog momka, kroz šta je sve prošao zadnjih godinu dana, i ostao stabilan i na sve to osvojio boga oca. Reda pobjedu za pobjedom, titulu za titulom, sprda se sa Top 10 igračima ko da su futures nivo, samopouzdanje u nebesima. Ne može to raditi neko ko je kriv, možeš druge slagati, ne možeš sebe. Jedino ako si čist sa sobom 100% i znaš šta je istina, možeš se izdići iz toga i još više dignuti svoj nivo igre, što je ovaj i uradio. :salut:

A Siti pratim, samo ne ulazim po forumu više slabo, gdje ću čitati brokulu i ekipu :D
jok, nemože :D nemoj biti naivan :D :D

ono što govori za sinnera u cijeloj toj priči je da je sada kada je pod najvećim mogućim povećalom (odmah moram pomisliti na kineske plivače na olimpijadi osim pan-a) bolji nego ikad. ali bez obzira na to i da li je svjesno ili nesvjesno uzeo nešto, pozitivan si, dvije godine i vozdra. sve drugo je mjerenje sa dva aršina i nepošteno prema svima drugima

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2025, 18:18

jestamaji je napisao/la:
26 jan 2025, 17:50
bodi123 je napisao/la:
26 jan 2025, 17:39
Mogli je napisao/la:

ono što govori za sinnera u cijeloj toj priči je da je sada kada je pod najvećim mogućim povećalom (odmah moram pomisliti na kineske plivače na olimpijadi osim pan-a) bolji nego ikad. a
Sva suština i jeste u ovom :thumbup:

A hoće li kazne biti jer je fakt da su testovi pozitivni, to ćemo vidjeti, ako je takav zakon neka bude, proći će i to, ali ono što mu niko ne može uzeti je ovaj bolesni nivo na kojem trenutno igra i tenisko znanje koje posjeduje, a što smo vidjeli samo još kod big3 ;)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 26 jan 2025, 18:30

Ma pravila nisu ista za sve, nije to samo u sportu. Necemo se praviti blesavi. Zapadno posrnuce ce upravo zbog toga biti bolnije.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jan 2025, 20:04

Glupost bi bila da neka suspenzija zaustavi ovu masineriju da odigra neku historijsku sezonu. Jannik 23 3 GS Carlos 22 4 GS, bice to strasne partije u buducnosti izmedju njih. Carlos samo mora jos popraviti igru na hardu i onda cemo imati bas borbu, jer vjerujem da Jannik ako bude svo ok ove godine i na zemlji ce pokazati da je monstrum

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 26 jan 2025, 20:29

Daj banuj vise ove cetalje sa foruma, majko moja. Orgijaju li i orgijaju, svakim danom sve vise i vise.

Ne bi mi dočekali jutra na “njihovim” forumima, ali eto.

Novak, tek možda 5 teniser na all time listi.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 01 feb 2025, 09:52

Odlican komentar ,koliko je samo dosadno kad ljudi pokusaju svaki veliki poraz opravdati sa "zbog psihe izgubio" ,"mentalitet". Kao da ne postoje teniski razlozi poraza.

Serena Williams' ex-coach Mouratoglu

I don't think that Sascha Zverev loses this Grand Slam final, at least the last one, because he doesn't believe enough. I think he does believe," . "But I think that there's still things he's lacking in his game. He improved, for sure. He's no. 2 in the world now, he came back stronger, and I think he added a lot of things in his game. When it comes to the big moments, he lacks being bold, being aggressive, taking the risk, taking the match, really taking it."
He pushes himself to do it but it's not natural yet. I think he needs more time," . "I think he needs to do it more and more and more and more and find better efficiency."
If you look at the match, he went to the net a lot. Especially in the first part of the match,". "He got passed every time. So at some point, when it comes to the big moment, you want to do it but the history of the match tells you every time almost you go, you lose."
So he stayed and stayed in what he feels secure, which is staying behind the baseline and just missing. And in that match, all the big moments, most of them he decided to play and not miss. Jannik is not gonna miss either," . "He is going to play faster. So this is not how he can win against those guys. He has to keep working, and I'm sure he will, on developing his game."

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 04 feb 2025, 16:12

TheGoldenGOAT

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 19 maj 2025, 18:45

Kada izlazi ždrijeb Roland Garrosa?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 19 maj 2025, 20:09

RobertHrkac555 je napisao/la:
19 maj 2025, 18:45
Kada izlazi ždrijeb Roland Garrosa?
Žrijeb je u četvrtak.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 20 maj 2025, 17:31

Šta prokocka Borna Ćorić u kvalifikacijama RGa. Kakva pad u karijeri
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 22 maj 2025, 10:51

Mislim da je vrijeme da se opet napravi neka formula za nositelje na slemovima. Fritz kao četvrti nositelj na slemu, a 17. favorit po kladionicama je najveći dokaz tome.

Nadam se da će Musetti profitirati i uletiti u njegovu četvrtinu da ga oduči od tenisa.

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 22 maj 2025, 11:38

pa samo je W imao formulu gdje se extra racunali poeni na travi iz posljednje 2 godine. ostala 3 ne.
TheGoldenGOAT

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 22 maj 2025, 14:49

Ide Musetti na Fritza u kvoter. :tokralju:

Alcaraz sam sebi bolji žrijeb ne bi napravio, a kod Sinnera pakleno.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2025, 15:08

CAGarfia je napisao/la:
22 maj 2025, 14:49

Ma ovo je titula za Carlosa :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 22 maj 2025, 15:51

L-Train je napisao/la:
22 maj 2025, 15:08
CAGarfia je napisao/la:
22 maj 2025, 14:49

Ma ovo je titula za Carlosa :kafa:
Carlitos nije imao srece. Valja mu sa Damketom igrati. :yawn:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.