Imam osjećaj, da ga nekad "otreseš" na tvog teniskog junaka uz pjesmicu "Kad gledam tenis, držim se za p...." ?GoatNo1 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 14:37kazem skoro 40. rodjer je postao star 2010-11 kada je imao 28- 29 godina a eto neka je nole u cvjetu mladosti sa 38. spominjanje majki tebi na cast sto mnogo govori o frustriranosti i nemoci u argumentovanju!forgempp je napisao/la: ↑26 jan 2025, 13:55Momak je usao u ovu nebesku formu poslije Wimbledona. Cuj 40ogodisnjeg, eto 50ogodisnjeg hebo ti majku svoju.GoatNo1 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 13:27
i sve to nakon 2 pozitivna testa! cudno malo.
i uz svu tu snagu i brzinu nije osvojio vise od po jedne MM titule na sljaci i travi!? i to bez feda i rafa kao konkurencije i uz redovno povrjedjenog (skoro 40godisnjeg) noleta i na RGu i na W! samo bi ga rafa kazes mogao zaustaviti na sljaci a rafa ni ne igra a ovaj opet nema ni jednu jacu titulu a eto niti finle kako "sam rekao sa drugog profila"!
nego pusti ti sinnera, sta kazes na moju brzinu? u istom trenutku sa istog uredjaja objavljujem po 2 posta? sva sreca pa imate ove genijalne lovce na trolove i duple profile na sajtu.
Do jucer mu godine ne mogu nista, a danas se isticu godine u prvi plan da bi se omalovazio ovaj nivo Jannika Sinnera.
I to za testove... Bivsj fizio imao ranu i mazao se kremom ciji je milioniti dio grama (!) usao u Jannikovo tijelo. I to je doping? I to mu je poboljsalo performanse? Pa dajte mi tu kremu da se izmazem i nagutam i da magicno postanem bolja verzija Djokovica i da imam najbolji nivo tenisa ikad.
krema je prica za javnost. tako su pustani i teniseri za kokain koji su poljubili neku trebu u disku i sta ti ja sve znam koje gluposti. doping se i otkriva u tragovima a desetine italijana se brani na istu foru. i ajde jednom nego lik 2 puta pada zbog masera i kreme. da je nole pao 2 puta sa istom tom pricom oduzeli bi mu sve titule i suspendovali ga dozivotno u roku odmah. a novinari, mediji i forumi bi se utrkivali ko ce ga vise popljuvati.
nego imam jednu dobru zgradu da ti prodam. zovu je vjecnica, malo je starija ali dobijes je pravo jeftino!
Pitam za kolegu. Nemoj šta zamjeriti, ali tako izgleda.