FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce doci opasna ubica u napad. Mi trebamo 500.000€ obezbjediti ako zelimo neku masinu nagovoriti da dodje u nasu ligu. Nadam se nekom mladom hrvatu ili juznoamerikancu s tim da nam ne treba neki dvometras kao turkes nego zujalica, nesto kao oliveira prvih par mjeseci.
Kao sto hasic rece za renana, mi uopste ne komuniciramo ali on je uvijek na mojoj lopti i shvata me.
Kao sto hasic rece za renana, mi uopste ne komuniciramo ali on je uvijek na mojoj lopti i shvata me.
Ja sam ovog već jednom postavio, mislim da bi se odlično uklopio sa Gulijem jer su vrlo sličnih karakteristika, a i u Evropi bi pravio pometnju da igramo sa njim Gulijem i Kyeremehom bili bi strasno brzi.
Samo da ne bude neko, tipa tog Jurine, što je ovdje spomenut. Ili ne daj Bože, ko prije četiri godine, kad smo čekali kapitalca u napadu, a Hadžija doveo Cmiljanića.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:27Nadam se da ce doci opasna ubica u napad. Mi trebamo 500.000€ obezbjediti ako zelimo neku masinu nagovoriti da dodje u nasu ligu. Nadam se nekom mladom hrvatu ili juznoamerikancu s tim da nam ne treba neki dvometras kao turkes nego zujalica, nesto kao oliveira prvih par mjeseci.
Jabi prije gledao HRVATA koji je bar 5 sezona odradio HNL, brazilci koje mi mozemo dovest su u vecini slucajeva ili sulice djeca (cigani ) kosto zeljo dovodi, ili tipovi penis randaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:27Nadam se da ce doci opasna ubica u napad. Mi trebamo 500.000€ obezbjediti ako zelimo neku masinu nagovoriti da dodje u nasu ligu. Nadam se nekom mladom hrvatu ili juznoamerikancu s tim da nam ne treba neki dvometras kao turkes nego zujalica, nesto kao oliveira prvih par mjeseci.
Stor ti je bez veze igrac. nije on za nas.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Tim Matavz je u to vrijeme bio prava bomba, steta sto nije doveden.Lucas je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:33Samo da ne bude neko, tipa tog Jurine, što je ovdje spomenut. Ili ne daj Bože, ko prije četiri godine, kad smo čekali kapitalca u napadu, a Hadžija doveo Cmiljanića.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:27Nadam se da ce doci opasna ubica u napad. Mi trebamo 500.000€ obezbjediti ako zelimo neku masinu nagovoriti da dodje u nasu ligu. Nadam se nekom mladom hrvatu ili juznoamerikancu s tim da nam ne treba neki dvometras kao turkes nego zujalica, nesto kao oliveira prvih par mjeseci.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I ja bih radije hrvata nego juznjake, ali nije istina da mi samo takav skart mozemo dovesti kao kone. Oni pojacanja traze na poligonu, a nasa pojacanja su igrala primeru sa mesijem i ronaldom. To sto je bio promasaj, boze moj, moze se i pogrijesiti.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:33Jabi prije gledao HRVATA koji je bar 5 sezona odradio HNL, brazilci koje mi mozemo dovest su u vecini slucajeva ili sulice djeca (cigani ) kosto zeljo dovodi, ili tipovi penis randaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:27Nadam se da ce doci opasna ubica u napad. Mi trebamo 500.000€ obezbjediti ako zelimo neku masinu nagovoriti da dodje u nasu ligu. Nadam se nekom mladom hrvatu ili juznoamerikancu s tim da nam ne treba neki dvometras kao turkes nego zujalica, nesto kao oliveira prvih par mjeseci.
BigZlatan je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:45https://www.transfermarkt.com/tomoyuki- ... ler/746145
Ovaj nama treba![]()

Sta je ovo, ko u osnovnoj da igra
Ima u istom klubu i ovaj https://www.transfermarkt.com/ryoya-tan ... ler/550639
novi Cezar i Emerson
novi Cezar i Emerson

Gledaj ekipe, GEYlangBigZlatan je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:45https://www.transfermarkt.com/tomoyuki- ... ler/746145
Ovaj nama treba![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
https://www.transfermarkt.com/shawal-an ... ler/391980BigZlatan je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:48Ima u istom klubu i ovaj https://www.transfermarkt.com/ryoya-tan ... ler/550639
novi Cezar i Emerson![]()
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovaj poput emersona i cezaraBigZlatan je napisao/la: ↑26 jan 2025, 22:45https://www.transfermarkt.com/tomoyuki- ... ler/746145
Ovaj nama treba![]()

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Pripreme skori završile mi napadača nismo doveli.
#SamoKažem

#SamoKažem
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- relativizam
- Kontakt:
obrijanopile je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:08Koja braća? Hajde pročitaj text jos jednom i nemoj širiti negativu. Tacno imam osjećaj da pojedini samo negativu šire, i to namjerno. Brendirane gaće, 60 KM extra cijena, ovo je način podržavanja kluba. Ako su skupe, zar se mora kritikovati , a clanska 25KM i opet sam oko 3 milje članova. Katastrofa kako nemamo tu potrebu da se podrži klub ni na koji način. Skup dres, gaće, članarina, dukserice. Da se da po marku opet bi našli zamjerku.relativizam je napisao/la: ↑24 jan 2025, 16:19jesul to ona braca sto smo ih skoro potpisali najavljeni bas kao strasni talenti ili sam fulaoBigZlatan je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:46Brišu se igrači iz registra Pejaković Andrija ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze u inozemstvo ( U17)
Brišu se igrači iz registra Pajević Alan ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog
saveza. ( U17)
"FK SARAJEVO", SARAJEVO i igrač Alajmović Elnes sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj
619/23 od 28.07.2023.
Mislim da će ovdje biti kao sa Renanom.

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 26 jan 2025, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Da nećemo ‘ajduku Mlakara pokupiti ispred nosa? 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja, kad sam bježao iz škole na utakmice Sarajeva, pa čak i na prijateljske i treninge, mongoloid i odron poput tebe, nije bi ni u planu. Tako da, bolje ti je začepi gubicu seljačku i spremaj se za drugo polugodište. I manje ublehari ovdje na forumu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:56Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo