FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma sta imas kome suditi u ovoj ligi. Ako chetaljima i madjarima bude trebalo, dobit ce crveni jer je crnac, a da ne spominjem intenzitet duela, to je zuti ako pomisli da udje.
- luckystrike
- Kontakt:
Nije ga nešto dugo ostavio.propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:31Ako ga je Zekić ostavio, ima u njemu zivotaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?, jednostavno vjerujemo Zoranu
- egocentrik
- Kontakt:
Realno on nema mjesta ni u rotaciji totalno nesiguran igrac
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Navijaci poput tebe su rak rana svakog kluba. Nikad nista pohvalio nisi a kad treba sta srat tu si prvi iz pastete iskaces.
Strah me i pomisliti sta ce biti ako Mustafic i Hamzic budu lijeva krila...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa džaba što je dobro odigrao kad nismo igrali u 4-2-3-1, svako na svojoj poziciji.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:56Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo
- feniksptica
- Kontakt:
U petak protestujemo za državu u subotu ako nikog ne dovedu za klub !!!!
Historičar ce vam reći pojedinosti u pp.
Samo jedinstvo braćo
Historičar ce vam reći pojedinosti u pp.
Samo jedinstvo braćo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Duska, potvrdi da je klub dobio nešto malo para od transfera Avramovskog, 30k km
- belosevic23
- Kontakt:
za ove vicine kujice u zutim dresovima, svaka tekma mu je zuti karton prvih 15 min, nakon toga drugi do 60 te minute..ide preostro u duele, a bojim se da se mlada glava ne zna iskontrolisat. Herera ovako ide citavu sezonu u duele ali ima zastitu sudija..
Ibjb sretno i ne naginji se kroz prozor..ono sto sam gledao na prijateljskoj dosta je spor i trom..mislio sam da moze pomoci ali izgleda nista od njega ima preveliki bol u qrcu
-
- Kontakt:
Joj valja opet gledat yekme nase lige i mucenje,izludjivanje i ubija je u pojam,top je kad je pauza.belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 20:27za ove vicine kujice u zutim dresovima, svaka tekma mu je zuti karton prvih 15 min, nakon toga drugi do 60 te minute..ide preostro u duele, a bojim se da se mlada glava ne zna iskontrolisat. Herera ovako ide citavu sezonu u duele ali ima zastitu sudija..
Ibjb sretno i ne naginji se kroz prozor..ono sto sam gledao na prijateljskoj dosta je spor i trom..mislio sam da moze pomoci ali izgleda nista od njega ima preveliki bol u qrcu
Prva dva kola uis nastavku igramo protiv cetnika. Jatta bi u bilo kojoj od tih utakmica pocrvenio do 20-te minute.
-
- Kontakt:
Ma ne govorim tebi nego ovom da ga ne imenujem.MSOZ101 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:59Pa džaba što je dobro odigrao kad nismo igrali u 4-2-3-1, svako na svojoj poziciji.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:56Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo
Kad smo to zadnji put igrali sa 4 nazad, ja se ne sjecam? Sa 3 nazad igramo otkad je dosao Zekic
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.