FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poslije bokserica mislio sam da ne mozemo smisliti nista gluplje. E uspjeli su me pobiti! Ovo sa ulaznicama je jos gluplji potez!! Sad ljudi koji su na poslu a nemogu izlaziti 99% nece doci na utakmicu jer se nece htjeti peglati i ici po kartu u shop, a pogotovo ako je utakmica tipa u sat vremena kada zavrsi sa poslom. Manite se price o online kupovini, nisu svi vični tome!!!! Jos ako dignu cijene, cirkus. Sto bi igrali pred 7-9 hiljada kad mogu pred 2 hiljade.
U novi boj ...
Ma vjerujem da neće vise ljudi ni da rade u onom ruglu, oboliš radi pišljive dnevnice, pa je lakse ukinuti ovako, nemoj da se ko slučajno potrudio pa podigao nesto na viši nivo. Problem je sto ljudi koji vode klub nisu u zivotu utakmice pogledali prije njihov ulaska u klub, bitno je bilo lozu srediti, nas navijače ko yebe.
-
- Kontakt:
E koliko kuknjave hahahahahhaa
Sto neko napisa fino odes u fan shop pa se jos uclanis a i nesto kupis.
Svaka čast na potezu!
Sto neko napisa fino odes u fan shop pa se jos uclanis a i nesto kupis.
Svaka čast na potezu!
- Maroon1946
- Kontakt:
Sada je pravo vrijeme da se otvori fan shop u Novom Gradu/Novom Sarajevu i na Ilidži. Pogotovo ljeti dole kad dođu turisti na Ilidži bi vrhunski radio.
I taman da svako sebi može uzeti kartu ako neće online može u fan shopu u kojem god dijelu grada da je.
I taman da svako sebi može uzeti kartu ako neće online može u fan shopu u kojem god dijelu grada da je.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 27 jan 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
21. vijek, ljudi uskoro trebaju ići na Mars, a pitari kukaju što će morati uzeti ulaznice online umjesto ko debili čekat u redu pred stadionom.
Kad ovdje procitam sta ljudi govore o online kupovini pomislim da je u pitanju proizvodnja nuklearnih bombi u pitanju
Bravo za upravu i potez za ulaznice! Dosta je bilo gerila dolazaka, 15 minuta pred tekmu nemas pojma hocel biti 500 ili 5000 ljudi. Ovako znas kako organizovat utakmicu, koliko policije/osiguranja, cistaca za poslije moras orginizovat. Vi sto serete po odluci nemate pojma koliko je tesko organizovat tekmu kad nemas pojma koliko ce ljudi biti, platis 200 drotova dnevnicu a na kraju bude hiljadu ljudi, mogao si 50 dovest. Ovo je vec visi nivo organizacije sto ograniceni ne kontaju. Svi lijepo u fan shop, clansku, kartu, kupis neki sal i lagano na kosevo
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 27 jan 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ima i prednosti a i mana
Realno mana je to sto ti oduzme vise vremena ali opet to moze biti usput dodatnih 15-20min nije nista
Prednost kao sto su rekli je to sto ce vise posjeta u fan shop, vjerovatno ce biti vise uclanjivanja i prometa u fan shopu
Realno mana je to sto ti oduzme vise vremena ali opet to moze biti usput dodatnih 15-20min nije nista
Prednost kao sto su rekli je to sto ce vise posjeta u fan shop, vjerovatno ce biti vise uclanjivanja i prometa u fan shopu
Kretenluk!
Kvazi elitizam nikada nista dobro dao nije.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jan 2025, 15:05Fino kupite online i nema problema. Ukoliko neko ne zna online kupiti, uvijek ima nekog da zna, od prijatelja, mlađih generacija, drugova itd. Ko kupuje karte radi sakupljanja, kupi fino u fan shopu. Ne znam šta je problem?
Živimo u 21. stoljeću i neko ne zna da uđe na stranicu, unese broj kartice i to je to. Ne peglaš se, brzo sve ide, za dvije minute ti je karta na mailu.
Svakako su one kućice ruglo.
Ako se fura ta prica, daj da naprave stadion u tom kibetnetickom-naprednom- progresivnom filmu, a ne da imamo stadion u nivou africkih, a furamo se na neku "kvazi progresivnost".
- FKS -
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakve to veze ima? Koja je razlika kad neko kartu kupi npr. na dan utakmice u fan shopu ili na stadionu? Ne radi se organizacija pet minuta pred utakmicu.plisek je napisao/la: ↑27 jan 2025, 16:01Bravo za upravu i potez za ulaznice! Dosta je bilo gerila dolazaka, 15 minuta pred tekmu nemas pojma hocel biti 500 ili 5000 ljudi. Ovako znas kako organizovat utakmicu, koliko policije/osiguranja, cistaca za poslije moras orginizovat. Vi sto serete po odluci nemate pojma koliko je tesko organizovat tekmu kad nemas pojma koliko ce ljudi biti, platis 200 drotova dnevnicu a na kraju bude hiljadu ljudi, mogao si 50 dovest. Ovo je vec visi nivo organizacije sto ograniceni ne kontaju. Svi lijepo u fan shop, clansku, kartu, kupis neki sal i lagano na kosevo
-
- Kontakt:
Hvalio sam marketing ali ovo je autogol samo takav. Krivo mi je sto sam uclanio sebe i porodicu jer su mi ogadili sve s ovom odlukom. Shvatite to kako hocete ali ovo danas mi bas zasmetalo
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne brinite bit će ispred stadiona preprodavača koliko hoćete, novi biznis su napravili ljudima.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 27 jan 2025, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da treba ovako nešto uraditi - treba.
Da je malo preuranjeno - jeste.
Da je malo preuranjeno - jeste.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ide se iz krajnosti u krajnost. Jedni slijepo brane( ovdje ne, ali generalno u društvu što sam do sad diskutovao ), a onda s druge strane imaš ljude koji bi članske vraćali radi ovoga.
Nema sredine, kao i uvijek sa objektivnim pitarima
.
Nema sredine, kao i uvijek sa objektivnim pitarima

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 27 jan 2025, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Realno svaku utakmicu osim derbija i evrope mozes u 1000 procijenit posjetu bez problema
Samo naprijed Saraj'vo!
- relativizam
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
feniks dodaj jos jednu tacku za proteste
nema pojacanja
gace
nema prodaje ispred stadiona
tjeranje Balte
nema pojacanja
gace
nema prodaje ispred stadiona
tjeranje Balte
-
- Kontakt:
Kontraproduktivno.
Biće još manje ljudi.
Biće još manje ljudi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.