2 godine i 30 nije isto
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ne volim nijednu stranku,sve bih pogasio,al sda botovi su rane uz rame sa srpskim naprednjackim botovima
Jos kad vidim onog uslju Begica iz DF-A,kako lize paksu sda i begi guticu,a nedavno mu zena bacala knjige pred gutica i poslije toga sda mu zaposli zenu..
Njemu su legli protesti 2014 ko i onom Aldinu ili kako se vec zove,sto je pokrenuo masu i ispalio se za Austriju,samo sto je ovaj usao u politiku preko plenuma i sve pogazio sto je do tad govorio

Jos kad vidim onog uslju Begica iz DF-A,kako lize paksu sda i begi guticu,a nedavno mu zena bacala knjige pred gutica i poslije toga sda mu zaposli zenu..
Njemu su legli protesti 2014 ko i onom Aldinu ili kako se vec zove,sto je pokrenuo masu i ispalio se za Austriju,samo sto je ovaj usao u politiku preko plenuma i sve pogazio sto je do tad govorio

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sta ti nije jasno?Jabroni je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:16A zato jer je onaj trolao/smarao bez nekog vidnog motiva osim da bude dosadan/trol. Za ovog vidiš da ga je udarilo po novčaniku i da se baš koprca
šta bolansamoposmatram je napisao/la: ↑27 jan 2025, 16:01Konakovicu nije do pozicije. Spreman je izgubiti samo da BiH udje u EU. Daleko vise postujem taj cin, nego SDA, HDZ i SNSD i svaki njihov cin od raspada Jugoslaviji do danas.![]()
-
- Kontakt:
Nije on trolao vec mu je to bila terapija tjesenja. Da je mindestlohn u Bausteliji opet bolji nego minimalac u BiH.

Vi ste ljubomorni na Wandu.
On je prvi izjavio da ce najbolji golman europe(Piric) da predje u Spaniju.
Lik zna raju, neki njegov kolega koji radi blizu repke mu javi da ce Halid Sabanovic biti u prvi 11 nase repke tamo prije par godina.
I jos puno insajderski fora poput ove dvije.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to je husarin potrcko vjerovatno tako i auta mjenja kad husari dosadi poslije nekoliko mjeseci ovaj mora da uzme od njega i tako u krug sve ide godinama
Ja jos cekam da Piric predje u Southampton 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
joj dode jest se razletio da spasi sta se spasit moze, jos malo i ocekivat ga na dzumi u begovoj
- feniksptica
- Kontakt:
Ko nema roze unutrašnje zidove nije čovjek dostojan života u BiH 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Oni sto mogu smijeniti, smijenili su. To je za Dodika ubod komarca, **** mu se za te komisije. A i sto su smijenili, smijenila je i Sda koliko i oni. Prica o pravoj smjeni vlasti (ministara) koju su plasirali je zesca komedija.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:34sljivo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:30Što je najgore ništa svojih glasača neće izgubiti, i sad će botovi da spinuju i udare priču koju njihovi glasači žele čuti. Milion puta viđeno i ponovljeno. Kad je neko ideološki ispran i zadojen, da bakir kolje ljude na tv i za to bi se našlo opravdanje i poentu. Ono što je meni zanimljivije je da vidim sav jad i čemer osoba ili medija koji će to nekako spinovati, koji će nekim mentalnim vratolomijama naći neku "dublju" istinu i poentu mimo one koja jeste.
Izgubiće itekako, jer sama smjena ne znači ništa, to ti je najlakše, problem je postaviti nove jer za to treba mnogo više ruku.
Trojka će sad nastaviti sa smjenama SNSD kadrova, dok SDA ruši trojku u baš tom trenutku.
- bavariapivo
- Kontakt:
mozes mi ukratko objasniti sta je to bilo?TefalTava je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:28Junuzovic kopex nema veceg kriminalca na području TK frajer nadugo i nasiroko poznat kao mahinator, zbog njegovih mahinacija je jedan OMV morao prodati poslovanje u BiH![]()
i ti ga branis logicno i izvrces činjenice al haj ne cudi me rahman rahmanu cuva ledja
![]()
-
- Kontakt:
Neće u nas bojkot zaživjeti ni blizu. Prognoziram pad između 2 i 4 % prometa.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zbog ?Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 19:56Neće u nas bojkot zaživjeti ni blizu. Prognoziram pad između 2 i 4 % prometa.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Pa vidim da dosta ljudi već ismijava ovaj potez , nije mi neka pompa kao što je u Hrvatskoj . Nadam se da griješimVensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:16Zbog ?Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 19:56Neće u nas bojkot zaživjeti ni blizu. Prognoziram pad između 2 i 4 % prometa.
- VensanKasel
- Kontakt:
U Hrvatskoj su mediji podržali bojkot koliko sam primjetio , kad te sedma sila progura onda je drugačije .Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:20Pa vidim da dosta ljudi već ismijava ovaj potez , nije mi neka pompa kao što je u Hrvatskoj . Nadam se da griješimVensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:16Zbog ?Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 19:56Neće u nas bojkot zaživjeti ni blizu. Prognoziram pad između 2 i 4 % prometa.
A mi smo poznati da sve ismijavamo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
'Nakupujte dan ranije svega pa bojkotujte kupovinu 31.1.'VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:38U Hrvatskoj su mediji podržali bojkot koliko sam primjetio , kad te sedma sila progura onda je drugačije .Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:20Pa vidim da dosta ljudi već ismijava ovaj potez , nije mi neka pompa kao što je u Hrvatskoj . Nadam se da griješim
A mi smo poznati da sve ismijavamo ...
Oj munaro

Znaci dogovoreno da svi u cetvrtak kupimo sto smo mislili u petak? 

Ja ne znam šta se tamo ljudi žale na cijene, sad za vikend smo išli u Trebinje, niste svjesni koliko je sve "džabe"... Mislim da nema artikla da nije 40-50% jeftiniji u Bingu u odnosu na markete u CG tipa Idea, Aroma, itd.
Ovo mi je ostalo onako baš upečatljivo, ovaj Bref za wc šolju, pakovanje 4 komada u Bingu košta 2,5 eura, ovdje je pakovanje od 2 komada 3,65 eura.
Jaffa je u Bingu 0,80 eura, ovdje je 1,40, itd, itd...
Nemojte vi ništa bojkotovati.
Još mislim da je ovaj Bingo skuplji u odnosu na ostale, zbog Dubrovnika i Herceg Novog.
Ovo mi je ostalo onako baš upečatljivo, ovaj Bref za wc šolju, pakovanje 4 komada u Bingu košta 2,5 eura, ovdje je pakovanje od 2 komada 3,65 eura.
Nemojte vi ništa bojkotovati.

Još mislim da je ovaj Bingo skuplji u odnosu na ostale, zbog Dubrovnika i Herceg Novog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21 i 8 gostiju.