Tanko Boga mi tankoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:24Za smiješne stvari bi davali žute kartone.
Prije bi rekao da je za žutog kartona što ulazimo u drugi dio sezone sa jednim brutalnim ofanzivcem, a ostali su tu više da popune broj.
Kyeremeh nije ubitačan, Turkeš je okej, Ristić je za klupe ok. Tanko je to za naše uslove.
Iskreno, razočaran sam da nismo do sad uspjeli dovesti bar jednog kvalitetnog ofanzivca. Prošao nam cijeli rok u tome što smo doveli Gojkovića. Okej, dobar igrač bez dileme, ali premalo je to za cijeli prelazni rok.
Daj Bože da mi prekucamo drugi dio, nema sretnijeg od mene.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otežavajuća okolnost dolaska napadača svakako je ta da vrlo vjerojatno nisu mnogo puta igrali 352 formaciju pa će trebati još vremena da se navikne, ako dođe. Nevjerojatno da nisu doveli napadača...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:24Za smiješne stvari bi davali žute kartone.
Prije bi rekao da je za žutog kartona što ulazimo u drugi dio sezone sa jednim brutalnim ofanzivcem, a ostali su tu više da popune broj.
Kyeremeh nije ubitačan, Turkeš je okej, Ristić je za klupe ok. Tanko je to za naše uslove.
Iskreno, razočaran sam da nismo do sad uspjeli dovesti bar jednog kvalitetnog ofanzivca. Prošao nam cijeli rok u tome što smo doveli Gojkovića. Okej, dobar igrač bez dileme, ali premalo je to za cijeli prelazni rok.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tužno je da prelazni rok na zimu 2023. je bio svemirski brod za ovaj.H8Z7 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:45Otežavajuća okolnost dolaska napadača svakako je ta da vrlo vjerojatno nisu mnogo puta igrali 352 formaciju pa će trebati još vremena da se navikne, ako dođe. Nevjerojatno da nisu doveli napadača...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:24Za smiješne stvari bi davali žute kartone.
Imao si 3 puta lošijeg trenera, i 3 puta lošiju atmosferu, a u jednom prelaznom roku si doveo Renana, Gulasha, Francisa, pa realno i Martinović i Balta su se dosta kvalitetno pokazali. Kao i Vrančić.
Uglavnom, potrošili smo prelazni rok na to da se riješimo nekih igrača( što apsolutno podržavam ), ali nikakav upgrade nisi dobio osim u odbrani sa Renanom.
Eventualno će Krdžalić biti pojačanje. U napadu si čak i slabiji nego što si bio. Lija kakav god da je, bolji je nego imaginaran igrač. A i Renan nije sigurno manje kvalitete od Ristića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nadat se da će neko doći. Ogroman propust će biti ne dolazak nekog igrača. Pogotovo ako se planira prodaja Guliashvila na ljeto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:50Tužno je da prelazni rok na zimu 2023. je bio svemirski brod za ovaj.H8Z7 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:45Otežavajuća okolnost dolaska napadača svakako je ta da vrlo vjerojatno nisu mnogo puta igrali 352 formaciju pa će trebati još vremena da se navikne, ako dođe. Nevjerojatno da nisu doveli napadača...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:24Za smiješne stvari bi davali žute kartone.
Imao si 3 puta lošijeg trenera, i 3 puta lošiju atmosferu, a u jednom prelaznom roku si doveo Renana, Gulasha, Francisa, pa realno i Martinović i Balta su se dosta kvalitetno pokazali. Kao i Vrančić.
Uglavnom, potrošili smo prelazni rok na to da se riješimo nekih igrača( što apsolutno podržavam ), ali nikakav upgrade nisi dobio osim u odbrani sa Renanom.
Eventualno će Krdžalić biti pojačanje. U napadu si čak i slabiji nego što si bio. Lija kakav god da je, bolji je nego imaginaran igrač. A i Renan nije sigurno manje kvalitete od Ristića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma doći će 2 igrača nisu ludi da ovako uđu u sezonu.
Mada ne bi me nisa začudilo od ovih budala.
Mada ne bi me nisa začudilo od ovih budala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dvojici igrača koji svojom igrom i karakteristikama odgovaraju onome što Zoran Zekić traži je postignut dogovor, do njih dvojice je da li će se realizovati.
Prvi koji pristane tog će i potpisati i to je to.
Prestanite biti više tetke.
Prvi koji pristane tog će i potpisati i to je to.
Prestanite biti više tetke.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
I prosli prelazni rok Bubanja, Pavicic i Lulic su dosli pred kraj, vjerovatno se pregovara s provjerenim igracima..
- napoleon72
- Kontakt:
Bio u Chelseaju nekad, ono kad su kupili sve talente redom pa slali na posudbe. Bio u isto vrijeme kad i Delac i Pasalic.fks74 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:27Iskreno, nikad čuo.Mirza87 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:22valjda nismo..19FKS46 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:09Inozemne ponude ima Stipe Perica (29). Obje iz susjednih država i obje ozbiljne tako da je u situaciji u kojoj može mirno odvagati prednosti i mane obje opcije i zapravo ga se već može smatrati bivšim igračem kluba s Kvarnera.
Da se nismo mi ukljucili za ovog napadaca Rijeke...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam je li već bilo ali pregledao sam upravo video "medicinski bilten" objavljen ranije danas, pa evo par crtica;
Đorđević je proveo 3 sedmice u Bg-u na ozbiljnim fizikalnim i opet je labilan. Ne trenira niti s ekipom niti u full-u. Svi snimci definitivno ukazuju da nema ništa značajno osim upale ahilove tetive ali je 'individualni odgovor' na terapije slab. Ipak očekuje se uskoro puna aktivnost.
Beganović je istegao zadnju ložu, tačnije biceps. Trenira individualno. Po povratku s priprema u Sa će odlučiti o njegovom daljem radu.
Kapetanović se oporavio i trenira samostalno u jakom intenzitetu, kroz 10-15 dana će početi i ekipno.
Na posljednjoj utakmici s Koperom, Soldo, Jatta i Krdžalić su doživjeli povrede koje su brzo sanirane, redom uganuće skočnog zgloba, udarac i oticanje koljena odnosno bol u stopalu.
Đorđević je proveo 3 sedmice u Bg-u na ozbiljnim fizikalnim i opet je labilan. Ne trenira niti s ekipom niti u full-u. Svi snimci definitivno ukazuju da nema ništa značajno osim upale ahilove tetive ali je 'individualni odgovor' na terapije slab. Ipak očekuje se uskoro puna aktivnost.
Beganović je istegao zadnju ložu, tačnije biceps. Trenira individualno. Po povratku s priprema u Sa će odlučiti o njegovom daljem radu.
Kapetanović se oporavio i trenira samostalno u jakom intenzitetu, kroz 10-15 dana će početi i ekipno.
Na posljednjoj utakmici s Koperom, Soldo, Jatta i Krdžalić su doživjeli povrede koje su brzo sanirane, redom uganuće skočnog zgloba, udarac i oticanje koljena odnosno bol u stopalu.
-
- Kontakt:
Ono sto imas u Rovinju imas bolje u Butmiru.Jedino sto fali su adekvatni protivnici za prijateljske medjutim lakse bi bilo ici busem u druge gradove i igrati prijateljske ili da oni dodju u Sarajevo nego placati tamo hotel za 40 ljudi 2 sedmice ni za sta.
U Umag kad se islo takodjer citavu polusezonu muku mucili sa nekim povredama i svi smo se ovdje zalili,a Umag je bolji od Rovinja.Tereni neadekvatni i generalno bacanje para.Ili idi u Tursku ako ti se daju pare ili ostani u Sarajevu.
U Umag kad se islo takodjer citavu polusezonu muku mucili sa nekim povredama i svi smo se ovdje zalili,a Umag je bolji od Rovinja.Tereni neadekvatni i generalno bacanje para.Ili idi u Tursku ako ti se daju pare ili ostani u Sarajevu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko da ih vi trosite nestvarnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:53Ono sto imas u Rovinju imas bolje u Butmiru.Jedino sto fali su adekvatni protivnici za prijateljske medjutim lakse bi bilo ici busem u druge gradove i igrati prijateljske ili da oni dodju u Sarajevo nego placati tamo hotel za 40 ljudi 2 sedmice ni za sta.
-
- Kontakt:
Ne placam ni igrace ali ako mi se nesto ne svidja to cu i reci.Jer sam navijac.Prvi cu pohvaliti kad je dobar potez medjutim necu ko budala klimati glavom na sve i pisati nesto sto ne mislim.Najcudnija vrsta ljudikeli je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:56Ko da ih vi trosite nestvarnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:53Ono sto imas u Rovinju imas bolje u Butmiru.Jedino sto fali su adekvatni protivnici za prijateljske medjutim lakse bi bilo ici busem u druge gradove i igrati prijateljske ili da oni dodju u Sarajevo nego placati tamo hotel za 40 ljudi 2 sedmice ni za sta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam da se igdje na svijetu navijaci zamaraju gdje im klub radi pripreme i koliko su potrosili na hotele. Mi smo i dotle dosli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jan 2025, 19:01Ne placam ni igrace ali ako mi se nesto ne svidja to cu i reci.Jer sam navijac.Prvi cu pohvaliti kad je dobar potez medjutim necu ko budala klimati glavom na sve i pisati nesto sto ne mislim.Najcudnija vrsta ljudikeli je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:56Ko da ih vi trosite nestvarnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:53Ono sto imas u Rovinju imas bolje u Butmiru.Jedino sto fali su adekvatni protivnici za prijateljske medjutim lakse bi bilo ici busem u druge gradove i igrati prijateljske ili da oni dodju u Sarajevo nego placati tamo hotel za 40 ljudi 2 sedmice ni za sta.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Osjetit će se nedostatak Saleta. I u dosadašnjim mečevima kad nije igrao bilo je patnje.luckystrike je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:35Ne znam je li već bilo ali pregledao sam upravo video "medicinski bilten" objavljen ranije danas, pa evo par crtica;
Praktički, s obzirom da bez njega ulazimo u drugi dio sezone, komotno se može reći sa trenutnim igračkim kadrom da smo nijansu slabiji nego prije.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 28 jan 2025, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo planina, letjeli bi po terenu. Definitivno će Đorđević faliti, nadam se da će biti upotrebljiv u drugom dijelu polu sezone.
-
- Kontakt:
Ma hajde navikli smo da je uvijek sve sporo i kilavo što bi sada bilo drugačije
Ovo je još jedan pokazatelj da bolji igrači i nisu baš voljni doći u našu ligu. Šta treba da ti Vico ssa sudijskom organizacijom kroji tabelu. Džaba uslovi, džaba sve.
A da Bog da kćeri da te beg uzme... Kad je došao kod nas strašno sam se obradovao, ali stvarno do sada nije ništa pokazaojurisicduska je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:30Turkes je igracina sto će vam se i reci u nastavku sezone.
Joj daj pojačanja samo da prestanete smarati..
Nevjerovatno koliko je par likova dosadno. Radite li vi išta u svom životu?
Nevjerovatno koliko je par likova dosadno. Radite li vi išta u svom životu?
Trenutno korisnika/ca: Anex, Bing [Bot], Gomis99, Google Adsense [Bot], mnon46, rimljanin90, ShojaStojan i 66 gostiju.