Tužno je da prelazni rok na zimu 2023. je bio svemirski brod za ovaj.H8Z7 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:45Otežavajuća okolnost dolaska napadača svakako je ta da vrlo vjerojatno nisu mnogo puta igrali 352 formaciju pa će trebati još vremena da se navikne, ako dođe. Nevjerojatno da nisu doveli napadača...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:24Za smiješne stvari bi davali žute kartone.
Prije bi rekao da je za žutog kartona što ulazimo u drugi dio sezone sa jednim brutalnim ofanzivcem, a ostali su tu više da popune broj.
Kyeremeh nije ubitačan, Turkeš je okej, Ristić je za klupe ok. Tanko je to za naše uslove.
Iskreno, razočaran sam da nismo do sad uspjeli dovesti bar jednog kvalitetnog ofanzivca. Prošao nam cijeli rok u tome što smo doveli Gojkovića. Okej, dobar igrač bez dileme, ali premalo je to za cijeli prelazni rok.
Daj Bože da mi prekucamo drugi dio, nema sretnijeg od mene.
Imao si 3 puta lošijeg trenera, i 3 puta lošiju atmosferu, a u jednom prelaznom roku si doveo Renana, Gulasha, Francisa, pa realno i Martinović i Balta su se dosta kvalitetno pokazali. Kao i Vrančić.
Uglavnom, potrošili smo prelazni rok na to da se riješimo nekih igrača( što apsolutno podržavam ), ali nikakav upgrade nisi dobio osim u odbrani sa Renanom.
Eventualno će Krdžalić biti pojačanje. U napadu si čak i slabiji nego što si bio. Lija kakav god da je, bolji je nego imaginaran igrač. A i Renan nije sigurno manje kvalitete od Ristića.