Bas tako
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidi se da ovdje pola ljudi u zivotu nije dodirnulo loptu, a kamoli trenirali i bili na priprema. Rastavi ih Zekić od života, dva treninga dnevno, dvije tekme danas, poslao postavu koja nikad u životu više neće igrati zajedno i onda kažu "sramota, ne valja ovo".
Kad je igrala većinom prva postava, bilo je to na nivou u prethodnim prijateljskim. Od energije, trke i taktike. Biće to dobro.
Kad je igrala većinom prva postava, bilo je to na nivou u prethodnim prijateljskim. Od energije, trke i taktike. Biće to dobro.
Da nas hoce i Opatija uzet da pomru ove fekalijeGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jan 2025, 12:45Vidi se da ovdje pola ljudi u zivotu nije dodirnulo loptu, a kamoli trenirali i bili na priprema. Rastavi ih Zekić od života, dva treninga dnevno, dvije tekme danas, poslao postavu koja nikad u životu više neće igrati zajedno i onda kažu "sramota, ne valja ovo".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
utakmice u sred priprema. Olovni igraci vidjelo se.
molim vas iskljucite komentare na svim objavama kluba i dovidenja.
zasto da se daje prostor i narusava atmosfera i salje pogresna slika o klubu, navijacima i igracima.
KOMENTARI OFF!
zasto da se daje prostor i narusava atmosfera i salje pogresna slika o klubu, navijacima i igracima.
KOMENTARI OFF!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Gdje ces im to raditi,to bi bilo gore nego da ih u zatvor odvedes.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jan 2025, 13:07utakmice u sred priprema. Olovni igraci vidjelo se.
KOMENTARI OFF!
Neka braco pustite pljuvace, ovo je njihov dio sezone gdje imaju sta ruzno da kazu. Niko od ovih sto seru nece progovorit kad pocne sezona, isto ko sto su citavo ljeto srali pa se sutilo do januara.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ja čekam Lucasa i njegovo stručno mišljenje (e.g. pljuvanje). 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Napokon nećemo biti prvaci priprema
Miriše na dobro proljeće.

Miriše na dobro proljeće.
Prve tri tekme 3 pobjede i eto uvoda u sampionsko proljece

2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Kad god smo euforicno usli u sezonu vazda smo ostali razočarani.

Ali sam gledao jatu, mujkica, alajmovica, tiru i ostale i momak je bolji od svakog od navedenih, to sto ima nesposobnog menagera ili koga vec da ga odvede na pripreme kao neke koje su menageri odveli je drugi par cipela. Ali je dijete 8 godina u akademiji, konstantno medju najboljima, cista posla nisu. Tačka. Kao i pramenković sto nije dobio priliku, nurkovic itd a zato dobiju priliku antitalenti za koje svako ko imalo zna o fudbalu vidi da nema fudbalera ... Tiro u juniorima ne moze nista, debituje... Daj ba ... Ko prati akademiju zna ko valja ko ne... Cuj Jatta ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ukoliko Zekić procijeni da nije taj kvalitet, onda je to to. Nemaš ti šta pametovati, jer nemaš stručnost na nivou Zekića da to procijeniš. Pravili ste od mnogih neke bombe i zlatne koke, pa na kraju Turska i povratak ovamo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sa prvih 11 bi dobili i slovence i makedonce. Nemamo širine, gori nam za pojacanja u napadu,. Ali nece se dovoditi igraci da bi se mahala usutkala, nego se konacno smisleno vodi transfer politika.
Za Jattu se slazem. Samo onaj jedan prijem lopte kad sam vidio sve mi je bilo jasno...Pantelija je napisao/la: ↑29 jan 2025, 13:43jes evo u njemackoj se ugradjujem... Boli me desno mudo
Ali sam gledao jatu, mujkica, alajmovica, tiru i ostale i momak je bolji od svakog od navedenih, to sto ima nesposobnog menagera ili koga vec da ga odvede na pripreme kao neke koje su menageri odveli je drugi par cipela. Ali je dijete 8 godina u akademiji, konstantno medju najboljima, cista posla nisu. Tačka. Kao i pramenković sto nije dobio priliku, nurkovic itd a zato dobiju priliku antitalenti za koje svako ko imalo zna o fudbalu vidi da nema fudbalera ... Tiro u juniorima ne moze nista, debituje... Daj ba ... Ko prati akademiju zna ko valja ko ne... Cuj Jatta ...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jatta prvu utakmicu perfektno odigrao, ali vidi on po prijemu da nije to to. 

-
- Kontakt:
Imal braco kakav link?
Bio je Alajmovic na proslim pripremama, pa nista nije bio bolji od ovih, cak je Jatta bolje odigrao ove pripreme od standardnog prvotimca Celika..Pantelija je napisao/la: ↑29 jan 2025, 13:43jes evo u njemackoj se ugradjujem... Boli me desno mudo
Opet Gulaš za 1:0. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Po mom mišljenju sto gore ovdje trče bolje će trčati u prvenstvu.
Zekic ih bas maltretira nema tu svježine i koncentracije.
Biće ovo bombona ako sarne još Koljic i ne slomi nogu odmah u prvoj utakmici kakvi smo mi maleri tako će biti.
Imali bi gore dvije ubice ne bi znalo se odakle puse.
Zekic ih bas maltretira nema tu svježine i koncentracije.
Biće ovo bombona ako sarne još Koljic i ne slomi nogu odmah u prvoj utakmici kakvi smo mi maleri tako će biti.
Imali bi gore dvije ubice ne bi znalo se odakle puse.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], MaroonBjelave, rimljanin90, SamoDaKazeem i 73 gosta.