Zabrinjavajuće što on jedini postiže golove.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel moguće da ljudi negativno komentarisu poraz B tima u pripremnoj utakmici
.

- Shategabri
- Kontakt:
Kad se vrate, otkaze svima, Zekiću, komplet štabu, sve igrače nabiti nogom, ostaviti samo Džordžija 

Koševo Zapad
Pa zabio je i Mirza u ovoj jutros utakmici.
Ko je zabio za 0:2?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
0:2
Čelik
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 29 jan 2025, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta je jel tjeramo il ne tjeramo sad?
- relativizam
- Kontakt:
koji je rang danasnji protivnik
-
- Kontakt:
Najgori rang.
Druga liga Hrvatske odnosno drugi razred , ima HNL pa ova gdje su oni.
Trebaju u i u HNL trenutno su prvi sa isto bodova ko konkurent
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 jan 2025, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
2 HNL ( 2 Mjesto) isto imaju bodova ko prvi.
Po ovome što Zekić namjerava forsirati, nama i ne treba više od jednog napadača u kadru.
Ako se Nurković nije nametnuo u raspalom Igmanu kako misliš da je kvalitet za nas?Pantelija je napisao/la: ↑29 jan 2025, 13:43jes evo u njemackoj se ugradjujem... Boli me desno mudo
Ali sam gledao jatu, mujkica, alajmovica, tiru i ostale i momak je bolji od svakog od navedenih, to sto ima nesposobnog menagera ili koga vec da ga odvede na pripreme kao neke koje su menageri odveli je drugi par cipela. Ali je dijete 8 godina u akademiji, konstantno medju najboljima, cista posla nisu. Tačka. Kao i pramenković sto nije dobio priliku, nurkovic itd a zato dobiju priliku antitalenti za koje svako ko imalo zna o fudbalu vidi da nema fudbalera ... Tiro u juniorima ne moze nista, debituje... Daj ba ... Ko prati akademiju zna ko valja ko ne... Cuj Jatta ...
Razumijem ja da si ti radio vjerovatno s tim momcima nekad ali ne možeš pljuvati sve redom jer se nisu izborili. Pa Zekić je vodio Alajmovića na pripreme pa ga je vjerovatno on i prekrižio
Meni ovo za Alajimovica nije jasno...
Ok, momak je dobar igrac u juniorima, ali mi je cudno da ni Rozman ni Zekic nisu vidjeli u njemu igraca koji moze konkurisati za prvih 11.
Evo Zekic ga nije ni poveo na pripreme, pa se mali spakova i napusti klub...
Zna li se sta je u pitanju ?
Po ovim pojedinim komentarima ispade da su Rozman i Zekic menadzerski treneri pa su momka na ustrb drugih zaobisli...
Mada mi se to uopste ne uklapa u profil oba strucnjaka, posebno ne u profil Zorana Zekica...
Ok, momak je dobar igrac u juniorima, ali mi je cudno da ni Rozman ni Zekic nisu vidjeli u njemu igraca koji moze konkurisati za prvih 11.
Po ovim pojedinim komentarima ispade da su Rozman i Zekic menadzerski treneri pa su momka na ustrb drugih zaobisli...
Mada mi se to uopste ne uklapa u profil oba strucnjaka, posebno ne u profil Zorana Zekica...
-
- Kontakt:
Gotovo je sad komentarisati vidjet ćemo za par godina kakav je igrač i to je to. Nismo mi davali šansu i boljim igračima pa kasnije plakali.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 14:45Meni ovo za Alajimovica nije jasno...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bolje bi bilo da su bile obrnute postave..
Ja ne znam šta je vama tu čudno što se otpiše neki mladi igrač... pa koji je to mladi igrač otpisan zadnjih godina kod nas pa da je nešto napravio u karijeri?, ja ne znam ni jednog
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ja kako znam, da nije otpisan , nego je bio na spisku za pripreme pa zadnji dan receno da ne ide (bilo je igraca koji su otpisani pa su ipak otisli, kako ne znam), i valjda je sam trazio papire jer zeli da igra seniorski fudbal.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- belosevic23
- Kontakt:
Ko se imalo razumije u fudbal vidjelo se da mali nije kalibar za prvi tim. Spora obrada lopte, sporo razmisljanje i to je to..jednu prijateljsku sam ga gledao, svaku loptu je izgubio. Vjerovatno to nije bio slucaj samo sa tom utakmicom pa su ga odstranili. Ko ga je gurao da uopste dodje u prvi tim da se okuša to je pravo pitanje.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 14:45Meni ovo za Alajimovica nije jasno...
Nurković je vrhunski talent, momak je zaista super, ali budimo realni, fali mu mase. Prelagan je. Zato ni u Turskoj nije prošao.
Trenutno korisnika/ca: Dave, Gomis99, MaroonBjelave, Sinfoc1986 i 43 gosta.