Dobra je ekipa Opatije, furaju ulazak u HNL
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gojković će ako Bog da biti najveća prijetnja po protivnika nakon prekida.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
4:4 sa Osijekom igrali i jedva 1:0 od Rijeke izgubili na ovim pripremama.
Ko je zabio golove
-
- Kontakt:
Rece mi jedan prijatelj iz HR da nimalo losa ekipa...hazarder je napisao/la: ↑29 jan 2025, 15:034:4 sa Osijekom igrali i jedva 1:0 od Rijeke izgubili na ovim pripremama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Imal sta za Koljica?
-
- Kontakt:
Čelik Ko Lucio dine mi
Igramo Ko sat
Igramo Ko sat
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Koliko su na cijeni ti nasi talenti, dovoljno govori podatak da neki osrednji igrac iz HR napravi karijeru o kojoj nasi najbolji talenti mogu sanjat.
-
- Kontakt:
Mlad momak koji ce biti sklon greskama,kojeg treba istrpiti,strasnu genetiku i fiziku ima,medjutim nasi strucnjaci kad uzmu na zub donji si cijeli zivot. Nama treba neko ko Miskovic iz Rijeke,ne hebe covjek zivu silu,kaze navijacima ja placam sve iz svog dzepa,digne cijene karata naglo svi protestuju njega boli k,proda u sred sezone najbolje igrace i dovede neke osrednje igrace od kojih poslije uzme pare,ne hebe zivu silu ni 2 posto.
kako lopta ide k'o po loju 

-
- Kontakt:
Nevjerovatan talenat. A šta priča forumaš i ovi sto im je puno 25 km dati za člansku a prvi su za popljuvati koga bol kmosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 15:16Mlad momak koji ce biti sklon greskama,kojeg treba istrpiti,strasnu genetiku i fiziku ima,medjutim nasi strucnjaci kad uzmu na zub donji si cijeli zivot. Nama treba neko ko Miskovic iz Rijeke,ne hebe covjek zivu silu,kaze navijacima ja placam sve iz svog dzepa,digne cijene karata naglo svi protestuju njega boli k,proda u sred sezone najbolje igrace i dovede neke osrednje igrace od kojih poslije uzme pare,ne hebe zivu silu ni 2 posto.
-
- Kontakt:
Pratim HNL u zadnje vrijeme bas aktivno,gledam mlade igrace kod njih koji prave kardinalne greske. Na pocetku ove sezone Dinamo posudi Osijeku Cavlinu golmana,lik vazi za jednog od najvecih talenata,lik dodje u Osijek i unisti ih u evropi i u ligi,onakve greske kod nas golman pionira nebi pravio,medjutim oni ga guraju na sve nacine. Sad Istra protiv Dinama igrala,pustili jednog top napadaca i gurnuli Jaganjca koji je ocajan bio,svi komentarisu da nije spreman za tog nivoa al oni ga guraju,kod nas bi mu se hebala majka narednih 10 zivota.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 15:19Nevjerovatan talenat. A šta priča forumaš i ovi sto im je puno 25 km dati za člansku a prvi su za popljuvati koga bol kmosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 15:16Mlad momak koji ce biti sklon greskama,kojeg treba istrpiti,strasnu genetiku i fiziku ima,medjutim nasi strucnjaci kad uzmu na zub donji si cijeli zivot. Nama treba neko ko Miskovic iz Rijeke,ne hebe covjek zivu silu,kaze navijacima ja placam sve iz svog dzepa,digne cijene karata naglo svi protestuju njega boli k,proda u sred sezone najbolje igrace i dovede neke osrednje igrace od kojih poslije uzme pare,ne hebe zivu silu ni 2 posto.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nek me i banuju, svim "navijacima, fanovima ili kako se nazivaju sa ovim stavovima i razmisljanjima j ebem onako sto im je najdraze, da mi se ne ljute.
Makar i da me banuju. Svake godine isto, samo se ceka los rezultat da nesto kidisu ... mater vam y e bem
Makar i da me banuju. Svake godine isto, samo se ceka los rezultat da nesto kidisu ... mater vam y e bem
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kad se vracamo kuci i dalice bit generalka pred prvenstvo.
Elvir je bio extra igrac al ja licno nebi njega doveo previse povreda ima, a ako nema niko drugi ja bi elvira doveo al ugovor na 6 mjeseci uz mogucnost automaskig produzenja na jos jednu godinu..
Btw; sta je sa Jovicem, jel teza povreda, nadam se da nije veoma podcjenjem igrac a po meni vise je pokazao od Djoedjevica
Sto se tice nasih akademaca jedino ko se pokazao jeste Kovacevic i Mustafic i donekle Dal al nebi me zacudilo da se on vrati u bh vrlo brzo (zrinjski)
Elvir je bio extra igrac al ja licno nebi njega doveo previse povreda ima, a ako nema niko drugi ja bi elvira doveo al ugovor na 6 mjeseci uz mogucnost automaskig produzenja na jos jednu godinu..
Btw; sta je sa Jovicem, jel teza povreda, nadam se da nije veoma podcjenjem igrac a po meni vise je pokazao od Djoedjevica
Sto se tice nasih akademaca jedino ko se pokazao jeste Kovacevic i Mustafic i donekle Dal al nebi me zacudilo da se on vrati u bh vrlo brzo (zrinjski)
-
- Kontakt:
E crkni komentatoru usta te ****
Kaže previše kombiniju igramo vrhunski fudbal majmune jedan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta ce bolan taj Ploco ne zna hodati brate. a ne da se razumije u fudbal. dobar je momak ali teski bilde.. a nije ploco, moja greskajurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 15:27E crkni komentatoru usta te ****
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 29 jan 2025, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
lelelele kakve akcije, kakvi golovi, kakva masinerija
-
- Kontakt:
ufff kakva akcija, Soldo ko špicc...mnogo ozbiljan pristup..dobro ovo izgleda..
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 29 jan 2025, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 14 gostiju.