FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ima još puno, za 25 minuta možemo ispast iz lige prvaka a da sw ne dese dva gola koja naguraju gore
Davno je izgubljena šansa za top 8, Lille rutinski rješava Feyenorda uz dva autogola a nama nije moglo ući nijedan od 30 šuteva. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Sa druge strane je ipak najjači Slovan u 'istoriji. Nimalo naivna stvar.Zlaja83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:52Ide utakmica na nekom albanskom kanalu tko ima iptv.
Inace, bez veze poluvrijeme, opet kruzenje oko 16 pa Kimmich nabaci, iz toga je i pao jedini gol. Slovan je cak imao jednu dobru priliku koju je Neuer odbranio. Uglavnom nijedna smislena akcija, samo se na silu pokusava protiv bunkera.
Vidim, Kelti zabili dva u Birmingemu. Ko im je trener da i sa njim pokušamo ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Koliko vidim i razumijem, trenutno idemo na City,
Da bi ironija bila veca, laksi protivnik bi nas zapao kad bi nerijeseno odigrali.
Da bi ironija bila veca, laksi protivnik bi nas zapao kad bi nerijeseno odigrali.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Zar je zrijeb vec odredjen?
Konto sam da ide izvlacenje parova nakon grupe…
Konto sam da ide izvlacenje parova nakon grupe…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne bi se smio zakleti, ali mi se cini da sam negdje procitao da je 9 vs 24 itd.
Mrtvi Lille vodi 6:1 protiv nizozemskih luzera koji su pobijedili ovaj jad od ekipe sa 3:0.
Nocas jalova predstava protiv ekipe koja je u rangu zrinjskog iz Mostara, ako ne i gore.
Tri poraza u prvoj fazi takmicenja, uz to brukanje, te na jedvite jade kuci pobijedili slabasnu Benficu.
Potrosena ekipa, smijurija od trenera.
Umbruh je potreban i to veliki, ocekujem stagnaciju kao ove sezone jedno 2-3 godine.
Strasno sta uradise od nekada snaznog i jakog Bayerna. Od la bestia negra do la lgbt sirotinje.
Jedino pozitivno sto je donijela ova sezona jesu blokovi mentalno retardiranih osoba i stalkera.
Mia San Mia.
Nocas jalova predstava protiv ekipe koja je u rangu zrinjskog iz Mostara, ako ne i gore.
Tri poraza u prvoj fazi takmicenja, uz to brukanje, te na jedvite jade kuci pobijedili slabasnu Benficu.
Potrosena ekipa, smijurija od trenera.
Umbruh je potreban i to veliki, ocekujem stagnaciju kao ove sezone jedno 2-3 godine.
Strasno sta uradise od nekada snaznog i jakog Bayerna. Od la bestia negra do la lgbt sirotinje.
Jedino pozitivno sto je donijela ova sezona jesu blokovi mentalno retardiranih osoba i stalkera.
Mia San Mia.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 29 jan 2025, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
- farinelli123
- Kontakt:
Ako budemo 10. trebalo bi da igramo sa jednim od poslednja 2 tima iz top 24 (trenutno to su Dinamo i Briz), a ako budemo 11/12 onda Siti ili Seltik.
•
Vjerujte sad je bolje da primimo tri gola i odigramo neriješeno
Šta Lille uradi Feyenordu
Jer realno da su nas ovi amateri rasuli 3:0. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Sto je najgore, bolje da nisu dali ovaj treći gol. Real bi bio ispred i oni bi išli na City. Ja glupana, hljebe. Ispadanje im je ako budu išli na City.
A evo primili su ga, dobro je, ako ovako ostane ide Real na City.
A evo primili su ga, dobro je, ako ovako ostane ide Real na City.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 29 jan 2025, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Možel ovaj sporting dat gol
-
- Kontakt:
Još ga i prime 

-
- Kontakt:
Izgleda ipak ima izvlačenje?
I am not yet born; O hear me.
From the knockout phase play-offs onwards the tournament is a bracket. The teams that finish the league phase between ninth and 16th will be seeded for the first draw for the knockout phase, and will face a team placed 17th to 24th. The seeded team will, in principle, play the return leg at home.
Potential opponents are also pre-defined by pairings of teams' final league positions. For example, teams finishing ninth and tenth will face the sides that ended 23rd or 24th; teams finishing 11th or 12th will be drawn against either the 21st or 22nd-placed sides and so on.
The eight clubs that prevail in the knockout phase play-offs progress to the round of 16.
Potential opponents are also pre-defined by pairings of teams' final league positions. For example, teams finishing ninth and tenth will face the sides that ended 23rd or 24th; teams finishing 11th or 12th will be drawn against either the 21st or 22nd-placed sides and so on.
The eight clubs that prevail in the knockout phase play-offs progress to the round of 16.
Pustili gol.
ima izvlacis sitiaj ili seltika
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako je portugalac opo, nenormalno
amater.
Ipak ide zrijeb nako grupe, mi nositelji vs nenositelj. Pa kako na „pomazi“…kako igramo, cudo ce nas spasiti ispadanja odmah. Nazalost, nemam vjere u ekipu i trenera.

Ipak ide zrijeb nako grupe, mi nositelji vs nenositelj. Pa kako na „pomazi“…kako igramo, cudo ce nas spasiti ispadanja odmah. Nazalost, nemam vjere u ekipu i trenera.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.