Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

sljivo
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la sljivo » 29 jan 2025, 19:05

Ne. Hrvati bi mozda i htjeli ali sad je to upitno. I je l to znaci da oni koji zele da trebaju da odustanu od nje? Moj stav je da nikad ne treba odustati jer ona je jedini spas za bosnjake. Oni imaju pomocne i druge drzave, mi nemamo.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 jan 2025, 19:05

L-Train je napisao/la:
29 jan 2025, 19:04
Ma jos samo da im popusimo,samo jos to nismo,mozda taj takticki potez ne bi ocekivali :yawn:
Slazem se.

Izglasali smo trojku koja mu je cak i rekla za predsjednika da če isporuciti i bukvalno se prema njemu odnosi s velikom dozom postovanja, on prije dva dana ide kod Dodika da utvrdi njihovu saradnju.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 jan 2025, 19:10

Ne budi naivan sljivo.

Kod Covica uvijek priča o EU, a sve radi da ta priča propadne. Evo sad je mogao pustiti Dodika (najveceg kocnicara EU puta) niz vodu, pa smo vidjeli sta je bilo.

I jedni i drugi imaju svoje planove i oni se toga drze, svaka druga priča je obični supljak...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 jan 2025, 19:15

Dobro, naivan sam. Sta smo dobili sto vi niste bili naivni? Zeljka komsica koji je imao 0 javljanja za rijec u parlamenru, i 10+ godina predsjednicke plate i putovanja, sa generalno 0 cm pomaknute politicke pozicije bosnjaka? Ili da ti mozes reci da te niko nece zahebat?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 jan 2025, 19:16

Ali Željko ide pješke na poso sa ruksakom na ramenu i pije pivu sa običnom rajom u Titi, plus ima kredit na grbači, čoek od naroda
I found freedom. Losing all hope was freedom.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 jan 2025, 19:23

sljivo je napisao/la:
29 jan 2025, 19:15
Dobro, naivan sam. Sta smo dobili sto vi niste bili naivni? Zeljka komsica koji je imao 0 javljanja za rijec u parlamenru, i 10+ godina predsjednicke plate i putovanja, sa generalno 0 cm pomaknute politicke pozicije bosnjaka? Ili da ti mozes reci da te niko nece zahebat?
Dobili smo da smo blokirali neke stvari gdje su nas mogli preglasati 2-1, kao što su nas preglasali npr. za peljeski most.

Jest lik ublehas, ali je bar kocio stvari koje bi bez njega lakše prolazile kod S-H ekipe.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 jan 2025, 19:29

Predsjednistvo vecinski bira predsjedavajuceg vijeca ministara i to je sve. Nema tu nikakvog preglasavanja nit ti imas sta blokirati vecinski kad imas veto. Peljeski je blokirao Dodik, on je bio taj 1, ne 2.

Usput Peljeski je malo jaca ubleha Komsica i ekipe. Sa ove distance, tacno me sramota tih prica i poteza.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 jan 2025, 19:35

Ma pustimo sad, nit ces ti promjeniti stav niti ja. Ti mislis da mi inatom bez leđa mozemo nesto, ja ne mislim i to je sve. Ja bih prije da budemo hinje a da dobijemo svoju stvar, al eto, ako vecina misli drugacije moje je da to postujem.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 jan 2025, 19:37

sljivo je napisao/la:
29 jan 2025, 19:35
Ma pustimo sad, nit ces ti promjeniti stav niti ja. Ti mislis da mi inatom bez leđa mozemo nesto, ja ne mislim i to je sve. Ja bih prije da budemo hinje a da dobijemo svoju stvar, al eto, ako vecina misli drugacije moje je da to postujem.
Pa nema sta ko misliti, na vlasti nam je ekipa koja misli kao i ti ali Covic i dalje svoje gura.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 jan 2025, 19:37

Najgora stvar koju smo dobili slučajem Komšić je potpuna eliminacija bilo kakve opozicije HDZu. Obesmislio je sav politički pluralizam do te mjere da HDZ ne mora raditi ama baš ništa i svaki put će pobijediti na izborima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 jan 2025, 19:47

Da sam Covic i Bakir od prije 15, 20 godina, i da razmisljam kako da osnazim svoju politiku i poziciju u buducnosti ja bih nadoso na ideju da podvalim Komsica. WinWin. Komsic je ispo dobar samo za Hdz i Sda, i za sebe naravno.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 29 jan 2025, 19:55

slika

Jao šefe smo navukli , debili i dalje vjeruju da smo neprijatelji :rol:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 29 jan 2025, 19:59

Molim ovdje jedan oval sendviča za HDZ/trojka botove

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 jan 2025, 20:04

Sad 100% nema povlacenja one odluke za minimalac. Drzavni pipci su podigli svi plate..zapravo gotov svi. Vec je uracunato to povecanje u budzet..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jan 2025, 20:23

Jedva docekali da dignu i sebi plate za nikakav rad :rol: :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jan 2025, 20:25

feniksptica je napisao/la:
29 jan 2025, 20:04
Sad 100% nema povlacenja one odluke za minimalac. Drzavni pipci su podigli svi plate..zapravo gotov svi. Vec je uracunato to povecanje u budzet..
Federalni pipci, drzavni nista. Nazalost vojnici i granicna policija odavno nisu dobili povecanje i uveliko zaostaju za npr fupom i kantonalnim mupom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 29 jan 2025, 21:00

Često se o tome prica ali mi je nejasno po kom osnovu se tim pričama vjeruje. Naime da postoje neki EU progresivni političari, nasuprot koji je Dodik kocnicar i da je to sav posao. Veliki EU optimisti će svojim optimizmom i slijim ispunjavanjem formula šta? Da uvedu neku jedinstvenu Bosnu i Hercegovina u EU i dobićemo status i standard Slovačke i vladavinu prava.
Ova država u poređenju sa evropskim prosjekom u toliko nepovoljnom položaju na toliko nivoa, loše geografije, istorije, civilizacijskog i kulturnog dometa biznisa... Makedonija je sličan primjer države, možda smo mi od njih u povoljnijoj situaciji zbog geografije, zemlje koja je odradila najprogresivnije reforme fiskalne politike i administracije pa su opet ono što su uvijek bili, zemlja iz koje se bježi i zemlja bez ozbiljnijeg resursa koja može samo da otvara poglavlja i muze pomalo pomoći.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 jan 2025, 21:03

irfo je napisao/la:
29 jan 2025, 20:25
Federalni pipci, drzavni nista. Nazalost vojnici i granicna policija odavno nisu dobili povecanje i uveliko zaostaju za npr fupom i kantonalnim mupom
To je istina i velika nepravda.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 29 jan 2025, 23:31

Da nam hoce svu drzavu privatizovat, pa da moraju svoje plate zaraditi.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 jan 2025, 07:54

Kakva nesreća u Washingtonu, zvuči mi nevjerovatno da pored tolike tehnologije danas, radara, kontrola i kojekakvih pm niko nije mogao vidjeti da će se sudariti sa helikopterom ili obrnuto?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.