On je to pokrenuo i radilo se kako je on rekao i na njegove sugestije sa predstavnicima klubova zato nemoj lupatsanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:12Nema logike to sto pises. Cuj vi ste pravo dobri sa njim, a nije vam feninga dao. Ljut je jer ste amaterski sve ovo odradili sa sjednicom. Ne moze se priznati zbog vasih glupih poteza.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:08Na nas nema razloga da bude ljut,nebi o njemu svega mi znam ga bolje nego sto mislis al nije za foruma tako da nemoj da lupas samo,uostalom ko ga hebe ko da mi zavisimo od njega. Vas moze i kunto i panto vuci za nos to je razlika izmedju nas.sanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:05
Fino ti kazem. Sta mislis sto niste dobili pare? Dobijate ih svake godine. Dace opet vjerovatno, ali je ljut na vas i malo vas prca.
Moras isto razumjeti da svaki politicar gleda kao prvo da pokupi poene kod raje. Magoda ne voli ni nas sekunde, ali mora nam dati pare jer zna da je nasa navijacka baza u Sarajevu. Vasa je vecinom u TK i on ne osjeca obavezu da vam nesto podilazi. Bolje da od tog kantona trazite para, iskreno. Tamo vas je vise nego u KS.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Jesi tesko obolio sta je ovoKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:11Al kako ovako neumorno ponavljaju? Sta je sa zivotom jbt, fakat im je vecina za Jagomira. Kad god udjes na temu ista prica, malo ih poklopis argumentovano, pozale se Mirvicu kako ih ‘ujedaju’ po forumu i usutis dan-dva al oni opet se vrate sa istim glupostima i tako mjesecima unistavaju temunastrojeni21 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:11Nevjerovatno je da je skoro svaki nepismen, izuzev mozda jednog ili dvojice. Vrte jedne te iste gluposti a svaki put ih na jos gluplji nacin napisu od prethodnog pa dok skontas poentu shvatis da je uzaludno i citati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:05Nevjerovatno je koliko shizopitarluk nema zivota, kmece, svadjaju se sami sa sobom i standardno botuju. Rijetkost je procitati nesto zanimljivo na ovoj temi jer se njihovi isti pacijenti vrte u krug i ponavljaju jedne te iste gluposti. Jadan je njihov zivot![]()
![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko vidim, jedino ti ovdje pratis Zvezdu i izvjestavas o rezultatu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Slobodno se vrati na proslu stranicu,isto ponavljas stalno i ne hebe te niko ni 2 posto. Da sam na tvom mjestu, ponavljao bi jos vise u inat dusmanima.
Pregledaj svoje postove pa guglaj rijec kompleksi. Mozda ti se oci otvore.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:23Kakvi kompleksi do sad neviđeni
15 godina ista priča a ništa ni s čim
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kome se obracaju vasa braca?

- Riquelme1921
- Kontakt:
Odličan posao Sarajeva ako dovedu i Koljića, barem tako pišu na podforumu. On i Gojković su sigurno igrači koji prave prevagu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Realno jest, dobri igraci.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:55Odličan posao Sarajeva ako dovedu i Koljića, barem tako pišu na podforumu. On i Gojković su sigurno igrači koji prave prevagu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Elvir Koljic je toliko dobar da ga je Jovo Lukic izbacio iz prve postave, Jovo za kog ste ovde pricali da je kloc.godrina je napisao/la: ↑30 jan 2025, 06:58Realno jest, dobri igraci.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:55Odličan posao Sarajeva ako dovedu i Koljića, barem tako pišu na podforumu. On i Gojković su sigurno igrači koji prave prevagu.
Uvijek je lijepo vratiti se na snimak iz Olova gdje godinama režete istih 2 min belaja, a ostajete slijepi na činjenicu da ste bježali 3 puta i ostali bez bubnja. Ciao ragazzi trčite ko na traci

- feniksptica
- Kontakt:
Jesi siguran da smo mi pisali ??RedBlue je napisao/la: ↑30 jan 2025, 07:48Elvir Koljic je toliko dobar da ga je Jovo Lukic izbacio iz prve postave, Jovo za kog ste ovde pricali da je kloc.godrina je napisao/la: ↑30 jan 2025, 06:58Realno jest, dobri igraci.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:55Odličan posao Sarajeva ako dovedu i Koljića, barem tako pišu na podforumu. On i Gojković su sigurno igrači koji prave prevagu.
Da niste ipak vi ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Combattente87
- Kontakt:
Koja je razlika biti klub pod patronatom vladajuće strukture, izapirati keš od političke marve ili biti klub pod patronatom privatnika, nazovi biznismena, koji pere keš za strane nazovi privatnike/kriminalce, te domaće pijune koji su u sprezi sa ovim prvima !?jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:03I kao i prošli put kad su stali na stranu režima tj vladajućih struktura , razvodnili su priču na nebitne stvari. I ovaj od kad im je rezim za velike sportske rezultate (opstanak u ligi) spasio opet egzistenciju da mogu doprinose uplatiti ide razvodnjavanje.
Pravi režimski klub u svakom smislu.
Ja ne sumnjam da je nekad postojala ideja da to bude radnički klub ali to je ostalo na ideji vrlo brzo su se prihvatile sve blagodati režima i to nebitno kojih.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- luckystrike
- Kontakt:
baš bih volio da mi neko objasni kako se nezakonito stečen novac - novac bez pokrića uvodi u regularne novčane tokove kroz fudbalski klub. naročito inostrani.
- relativizam
- Kontakt:
za prvi slucaj uzimaju se pare naroda da bi se gurali opstanak u drzavi,dugovi,gradnja stadiona,pravili neki instant uspjesi od kojeg drzava nema nista i slicni izleti po evropi,dok u drugom slucaju to su pare privatnikaCombattente87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:29Koja je razlika biti klub pod patronatom vladajuće strukture, izapirati keš od političke marve ili biti klub pod patronatom privatnika, nazovi biznismena, koji pere keš za strane nazovi privatnike/kriminalce, te domaće pijune koji su u sprezi sa ovim prvima !?jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:03I kao i prošli put kad su stali na stranu režima tj vladajućih struktura , razvodnili su priču na nebitne stvari. I ovaj od kad im je rezim za velike sportske rezultate (opstanak u ligi) spasio opet egzistenciju da mogu doprinose uplatiti ide razvodnjavanje.
Ja ne sumnjam da je nekad postojala ideja da to bude radnički klub ali to je ostalo na ideji vrlo brzo su se prihvatile sve blagodati režima i to nebitno kojih.

- Combattente87
- Kontakt:
Koji je to pošteno sve zaradio jel ?relativizam je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:37za prvi slucaj uzimaju se pare naroda da bi se gurali opstanak u drzavi,dugovi,gradnja stadiona,pravili neki instant uspjesi od kojeg drzava nema nista i slicni izleti po evropi,dok u drugom slucaju to su pare privatnikaCombattente87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:29Koja je razlika biti klub pod patronatom vladajuće strukture, izapirati keš od političke marve ili biti klub pod patronatom privatnika, nazovi biznismena, koji pere keš za strane nazovi privatnike/kriminalce, te domaće pijune koji su u sprezi sa ovim prvima !?jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:03I kao i prošli put kad su stali na stranu režima tj vladajućih struktura , razvodnili su priču na nebitne stvari. I ovaj od kad im je rezim za velike sportske rezultate (opstanak u ligi) spasio opet egzistenciju da mogu doprinose uplatiti ide razvodnjavanje.
Ja ne sumnjam da je nekad postojala ideja da to bude radnički klub ali to je ostalo na ideji vrlo brzo su se prihvatile sve blagodati režima i to nebitno kojih.![]()

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
LešiOnar brani željA - sve vam jasno, uredu je, hvala!
- relativizam
- Kontakt:
ne znam jel posteno ili nije ne znam na koga direktno mislis,Combattente87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:45Koji je to pošteno sve zaradio jel ?relativizam je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:37za prvi slucaj uzimaju se pare naroda da bi se gurali opstanak u drzavi,dugovi,gradnja stadiona,pravili neki instant uspjesi od kojeg drzava nema nista i slicni izleti po evropi,dok u drugom slucaju to su pare privatnikaCombattente87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:29
Koja je razlika biti klub pod patronatom vladajuće strukture, izapirati keš od političke marve ili biti klub pod patronatom privatnika, nazovi biznismena, koji pere keš za strane nazovi privatnike/kriminalce, te domaće pijune koji su u sprezi sa ovim prvima !?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koliko si naivan i koliko nemaš pojma ni ti, ni ja, ni svi ostali koji laprdaju ovdje na forumu..Mada ja i ne želim da znam oko tih stvari, manje će me glava boljeti u svakom smislu
![]()
ali mi je drago sto se na prvi dio recenice nisi osvrnuo jer svi postaju svjesni koji to klubovi postaju stranacka masina i drzavni projekat
Kojim putem se dolazi do mjesta predsjednika u Borcu? Možeš li nam pojasniti? I zašto se nećete buniti ako to mjesto u nekom narednom periodu "zapadne" npr. Đaju ili Vulićku?Combattente87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:29Koja je razlika biti klub pod patronatom vladajuće strukture, izapirati keš od političke marve ili biti klub pod patronatom privatnika, nazovi biznismena, koji pere keš za strane nazovi privatnike/kriminalce, te domaće pijune koji su u sprezi sa ovim prvima !?jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:03I kao i prošli put kad su stali na stranu režima tj vladajućih struktura , razvodnili su priču na nebitne stvari. I ovaj od kad im je rezim za velike sportske rezultate (opstanak u ligi) spasio opet egzistenciju da mogu doprinose uplatiti ide razvodnjavanje.
-
- Kontakt:
Ne znam fkt čemu ta teza pere keš, preko kluba ga ne pere sigurno.Combattente87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 08:29Koja je razlika biti klub pod patronatom vladajuće strukture, izapirati keš od političke marve ili biti klub pod patronatom privatnika, nazovi biznismena, koji pere keš za strane nazovi privatnike/kriminalce, te domaće pijune koji su u sprezi sa ovim prvima !?jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:03I kao i prošli put kad su stali na stranu režima tj vladajućih struktura , razvodnili su priču na nebitne stvari. I ovaj od kad im je rezim za velike sportske rezultate (opstanak u ligi) spasio opet egzistenciju da mogu doprinose uplatiti ide razvodnjavanje.
Pranje novca bi bilo transformiranje prihoda od kriminala u legalan novac.
Da bi upumpao novac u UG sto Sarajevo jeste , on po zakonu mora to knjižiti kao pozajmicu, svaka pozajmica je podložna provjeri porijekla novca, dakle on stavlja odveć legalan novac u klub. Na koji način ga može oprati ? - dakle ništa od tog
Druga teza, “daje igračima crne pare na ruke” - to nije pranje novca. Jer taj novac ne postaje legalan ni u jednom momentu. - sto opet nije pranje novca. - dakle ništa ni od tog , ovo možeš možda povezati sa pronevjerom poreza ili nečim drugim , sa pranjem novca nikako. Mada ni to nije tačno ali eto i da jest nije pranje novca.
Treća stvar imaš milion načina za oprati novac od ugostiteljstva kao prve opcije, butika luksuzne robe, satova, nekretnina, građevine, koji su uhodani do najsitnijih detalja , ne razumijem sto ne bi tako prao , jer kao sto ti prethodno objasnih ovo gore i da je sve kako tvrde pojedinci i dalje nije pranje novca.
Nadalje to nije nikakav nazovi biznismen ima legitimne firme i kompanije kako na području BiH tako i u inostranstvu. USA je poznata po tom da ne možeš prati novac kako hoćeš.
Nadalje čovjek ima Kolumbiju oazu za pranje novca i sad ce on po Bosni zbog 2-3 miliona km se ****. Daj molim te.
Mislim evo ti mi daj kako pare novac, dajem šansu i mogućnost da ja nisam upravu ? Kako oprati novac preko UG ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, bhfanatic14, laszlo, NeSamSafetee, Suki46 i 47 gostiju.