Čovjek igra regularno u Rumuniji, nećemo mu malerisat.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 07:55Mi se uvijek hvatamo za tako neka rjesenja u napadu, visoki igraci, za zracne duele i gradjenje kao stvoreni, medjutim nikada nismo bili opasni iz prekida. Renan je bio pravo osvjezenje i takav tip napadaca nije dosao jos od benke. Medjutim on je totalno pao i nije digao formu punih 12 mjeseci, a nama trebao golgeter.Zeko87 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 07:48Ja sam nešto skeptik po pitanju Koljića, jednostavno kad spomeneš njegovo ime meni asocijacija povreda. Bojim se da bi se po ovim našim kaljužama začas povrijedio i da bismo onda baš bili zavaljeni totalno. Meni je iskreno žao što Renan nije tu, mada imao je fkt očajnu polusezonu i bilo je očito da to nije onaj igrač od prošle sezone.
Tip igraca koji je Koljic nam ne treba, a kada dodas i ove stalne povrede, mi stvarno nismo klinika i nemamo vise vremena cekati da neko nadodje, milioni se trose, a neka ih cekaju plavi gurbeti i ostale ekipe koje nemaju neke izdatke, a ni ciljeve.
A evo ako je Zekić rekao da mu treba robusni jaki napadač onda vjerovatno bi trebali tebe poslušati.
Danas ga nazovi i reci mu ma ne treba ti..