I dođe li uz njih besplatni sok cuclavac i košpe
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dvojni C i košpe da su očišćene da ne moram pljuvati po tribini.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hot dog
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@H8Z7 evo sad ću ti nešto priznati
Kapa Encija s Bjelava rahmetli je znala biti popljuvana od tih košpica kad je neka veze tekma i ona pozorišna atmosfera
Da su pametni pa samo istok da bude otvoren.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:40da je sreće i pameti da napunimo Istok, da uživamo svi zajedno prije svega, a da momcima i sš damo maksimalnu podršku uoči nekoliko utakmica koje slijede a koje će odrediti tok sezone a možda dio i bliže budućnosti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
I da je milion eura, treba prodati Celika. Samo mu moze spasti cijena sto je duze kod nas. Samo ce biti problem s U21 igracem s obzirom da tu nemamo neki kvalitet.
Mujkic prosjecan iskreno, Mehmedovic nedovoljno dobar, Krdzalic godinu dana nije igrao. Cisto sumnjam da ce mali Djuric nakon lige RS odmah da bude u prvih 11.
Mujkic prosjecan iskreno, Mehmedovic nedovoljno dobar, Krdzalic godinu dana nije igrao. Cisto sumnjam da ce mali Djuric nakon lige RS odmah da bude u prvih 11.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- luckystrike
- Kontakt:
tako će i biti.Pendulum je napisao/la: ↑30 jan 2025, 16:12Da su pametni pa samo istok da bude otvoren.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:40da je sreće i pameti da napunimo Istok, da uživamo svi zajedno prije svega, a da momcima i sš damo maksimalnu podršku uoči nekoliko utakmica koje slijede a koje će odrediti tok sezone a možda dio i bliže budućnosti.
Hamzic RB, ne bi me iznenadilo i da Zekic bude gurao Beganovica na desnog štopera ako ode Celik, to je pokusavao u nekim utakmicama, pogotovo jer su svi ostali štoperi ljevonogi, a Gojkovic mi je za centralnog.vedinjo98 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 16:15I da je milion eura, treba prodati Celika. Samo mu moze spasti cijena sto je duze kod nas. Samo ce biti problem s U21 igracem s obzirom da tu nemamo neki kvalitet.
Sitan je on za stopera.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑30 jan 2025, 13:40Zato što ga je gurao na lijevog bočnog,a Mujkić je stoper klasični.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Kako sitan,visočiji od Solde.
-
striktnosarajevski
- Kontakt:
Jel ovo neko zatišje pred buru? 
A tanji
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Iznevjerovo dede miKarlMarx je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:33Ma ja ne vjerujem, gospe mi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:24Ako je neko u mogucnosti neka izreze sprint mehmedovica i zavrsnicu u modrici, da opalim sebi jos par samara sto sam dopustio svojim ocima da to videKarlMarx je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:18
Mehmedoviću nek bude najveća opomena gol koji smo primili protiv Širokog u gostima, kad je ušao svjež, a nije ispratio igrača do kraja! Ako ne shvati da je trčanje pola obavljenog posla kvalitetno, on će nastaviti karijeru u nižerazrednom Vratniku ili GOŠK-u. Lopte zna igrati i Pape dan danas, pa više ne igra. Lopte znamo i ja i ti, pa ne igramo, jer ne možemo da trčimo.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
Super odluka Kluba s prijateljskom na Koševu, uz besplatan ulaz i mogućnost učlanjenja, pa zatišje. Da su izbacili potkošulje u shop sral0 bi se do 21 h.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Sto li se Vidic iz Sloge ne zaganja ? On bi nam valjao ako nije kockar
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
striktnosarajevski
- Kontakt:
To ovim pojedinim "pitarima" i treba, jer nemaju druge teme u životu nego da blate sve što se može oblatiti.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:16Super odluka Kluba s prijateljskom na Koševu, uz besplatan ulaz i mogućnost učlanjenja, pa zatišje. Da su izbacili potkošulje u shop sral0 bi se do 21 h.
- luckystrike
- Kontakt:
Još da sad u nedjelju donesu u Shop pred stadionom karte za Slogu, to bi tek bio pun pogodak 
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordospartanac, Jadnimi, johntravolta123, ronaldo99, StevieG8, Vanja8 i 55 gostiju.