I dođe li uz njih besplatni sok cuclavac i košpe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I dođe li uz njih besplatni sok cuclavac i košpe
Dvojni C i košpe da su očišćene da ne moram pljuvati po tribini.
Hot dog
Da su pametni pa samo istok da bude otvoren.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:40da je sreće i pameti da napunimo Istok, da uživamo svi zajedno prije svega, a da momcima i sš damo maksimalnu podršku uoči nekoliko utakmica koje slijede a koje će odrediti tok sezone a možda dio i bliže budućnosti.
tako će i biti.Pendulum je napisao/la: ↑30 jan 2025, 16:12Da su pametni pa samo istok da bude otvoren.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:40da je sreće i pameti da napunimo Istok, da uživamo svi zajedno prije svega, a da momcima i sš damo maksimalnu podršku uoči nekoliko utakmica koje slijede a koje će odrediti tok sezone a možda dio i bliže budućnosti.
Hamzic RB, ne bi me iznenadilo i da Zekic bude gurao Beganovica na desnog štopera ako ode Celik, to je pokusavao u nekim utakmicama, pogotovo jer su svi ostali štoperi ljevonogi, a Gojkovic mi je za centralnog.vedinjo98 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 16:15I da je milion eura, treba prodati Celika. Samo mu moze spasti cijena sto je duze kod nas. Samo ce biti problem s U21 igracem s obzirom da tu nemamo neki kvalitet.
Mujkic prosjecan iskreno, Mehmedovic nedovoljno dobar, Krdzalic godinu dana nije igrao. Cisto sumnjam da ce mali Djuric nakon lige RS odmah da bude u prvih 11.
Sitan je on za stopera.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑30 jan 2025, 13:40Zato što ga je gurao na lijevog bočnog,a Mujkić je stoper klasični.
A tanji
Iznevjerovo dede miKarlMarx je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:33Ma ja ne vjerujem, gospe mi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:24Ako je neko u mogucnosti neka izreze sprint mehmedovica i zavrsnicu u modrici, da opalim sebi jos par samara sto sam dopustio svojim ocima da to videKarlMarx je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:18
Mehmedoviću nek bude najveća opomena gol koji smo primili protiv Širokog u gostima, kad je ušao svjež, a nije ispratio igrača do kraja! Ako ne shvati da je trčanje pola obavljenog posla kvalitetno, on će nastaviti karijeru u nižerazrednom Vratniku ili GOŠK-u. Lopte zna igrati i Pape dan danas, pa više ne igra. Lopte znamo i ja i ti, pa ne igramo, jer ne možemo da trčimo.
To ovim pojedinim "pitarima" i treba, jer nemaju druge teme u životu nego da blate sve što se može oblatiti.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:16Super odluka Kluba s prijateljskom na Koševu, uz besplatan ulaz i mogućnost učlanjenja, pa zatišje. Da su izbacili potkošulje u shop sral0 bi se do 21 h.