Plava vlahadija je tema ispod. Fulio si malo. Kome bolan da se pare daju?boki86 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:41Prevljak, na stranu sto je suplja, bio bi teski promasaj i jos vece preseravanje njegovo eventualno dovodjenje. Uzevsi gdje smo an tabeli apsolutno nepotrebno. Nista drugo nego bacanje velikih para, koliko bi on kostao. Puno bolje ta sredstva preusmjeriti sudackoj organizaciji i savezu, i za razliku u parama, dovesti koljica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
Lens je klub, koji zadnjih godina ima razgranatu mrežu po slabijim ligama i odatle izvlači talente. Ovog Husanova su prije godinu i po našli u Bjelorusiji za 100.000 eura, pa ga neki dan prodali ga u City za 50 miliona. Ako Čelik tamo ode, obavezno staviti u ugovor bar 10 % od naredne prodaje.
- relativizam
- Kontakt:
koliko je igraca ostalo u klubu a da su nastupali prije 3 sezone
E, ovo bi bio posao stoljeća. Odavno sam priželjkivao Prevljaka, nakon što je malo pao u formi, ali nisam mogao vjerovati da je transfer moguć.
-
- Kontakt:
Najduzi staz ima Mustafic,august 2022.Svi ostali su poslije dosli.relativizam je napisao/la: ↑31 jan 2025, 09:40koliko je igraca ostalo u klubu a da su nastupali prije 3 sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma dobro brate kome je boki86 relevantan, nemoj se ljutit, ljubi te FackoGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:57- Kad ne dovodu kapitalce, sto ne dovode kapitalce?
- Kad dovedu anonimuse, ko je ovaj, koja ga je muka natjerala ovdje da dođe, gdje izvukose ovog migranta?
- Kad dovedu iz Srbije (Jovic, Djordjevic) ma daj kakvi ovi pokupili bi ih Zvezda i Partizan da valjaju
- Kad dovedu iz Hrvatske (Bubanja) ma on nije nesto, ne bi ga tako lahko Lokomotiva pustila, sto ne puste Mudraziju nisu oni budale
- Kad dovedu nekog tipa Jatta, onda je tek ismijavanje, dajte mu sta da jede, ne zna se postaviti u odbrani, sta ce on ganjao lavove itd.
- Kad dovedemo nekog juniora tipa Djuric ili ovaj sto se spominje iz Tuzle, aaa niste to trebali, kakvu poruku saljete nasoj djeci
- Kad dovedu Gojkovica, ma nije on nesto, nama treba stoper ala Maldini nekad sto je bio
- Kad pocnu dovoditi i pregovarati s kapitalcima, aa sto sad eto Prevljak, bezveze se pare bacaju, bolje dati sudijama, ne trebaju nam dva skupa napadaca itd.
Golemo..
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Kazu nista manji kvalitet od Celika, i konstitucijom su identični, uz to je igrao zadnje 2 godine redovno za ZvijezduHudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 01:17Pa zato i pitam jer ako su se za ovoga toliko svi otimali valjda ima kvalitet da odmah uleti.relativizam je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:10Pa realno kad sagledas da ga trazila zvezda i da smo platili obestecenje i partije Celika, ne bi trebalo biti teško da ga zamijeni.
Celik se tamam smirio sa glavom izgleda i odmah ode,ja kakvih kartona je on dobijao sad valja trpiti drugog
-
- Kontakt:
Jovic 2 mjeseca out, Opcina dala 6.000.000 KM za Istok 

Nidala ne bih sad prodao nego na proljece jer je vjerovatno sada i u glavi smireniji a i ima bolje stopere oko sebe i moze biti samo bolji. Ali ako je ponuda dobra, tesko da ce se to odbiti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Naime, kako nezvanično saznaje SportSport, povredu lateralnih ligamenata je zadobio Filip Jović na posljednjoj utakmici protiv Gostivara.
Od 6 do 8 sedmica out.
Od 6 do 8 sedmica out.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Neslužbeno, prve informacije govore o pauzi od šest do osam sedmica, te sasvim sigurno će to biti udarac za Bordo tim.keli je napisao/la: ↑28 jan 2025, 19:09Ne znam da se igdje na svijetu navijaci zamaraju gdje im klub radi pripreme i koliko su potrosili na hotele. Mi smo i dotle dosli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jan 2025, 19:01Ne placam ni igrace ali ako mi se nesto ne svidja to cu i reci.Jer sam navijac.Prvi cu pohvaliti kad je dobar potez medjutim necu ko budala klimati glavom na sve i pisati nesto sto ne mislim.Najcudnija vrsta ljudi
Sjajni uslovi nema sta,jos jedan povrijedjen,nazalost teze...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šteta za Filipa. Baš bitan igrač. Sreća u nesreći je to što izgleda nisu pokidani ligamenti jer bi onda bilo puno duže odsustvo. Valjda Kuprešak uspije da wb pokrije, na pripremama je bio dobar.
Svani nedjeljo! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Vidjelo se na Jovicu odma da je ozbiljno, msm da sam cak odma napisao da nije dobro.
Valjda nije pokidano nista
Valjda nije pokidano nista
Pa nije se sam povrijedio i nije kriv onNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2025, 09:59Neslužbeno, prve informacije govore o pauzi od šest do osam sedmica, te sasvim sigurno će to biti udarac za Bordo tim.keli je napisao/la: ↑28 jan 2025, 19:09Ne znam da se igdje na svijetu navijaci zamaraju gdje im klub radi pripreme i koliko su potrosili na hotele. Mi smo i dotle dosli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jan 2025, 19:01
Ne placam ni igrace ali ako mi se nesto ne svidja to cu i reci.Jer sam navijac.Prvi cu pohvaliti kad je dobar potez medjutim necu ko budala klimati glavom na sve i pisati nesto sto ne mislim.Najcudnija vrsta ljudi
Sjajni uslovi nema sta,jos jedan povrijedjen,nazalost teze...
Golman poslije kornera mu pao na nogu
Nema svrhe dalje odugovlačiti sa prodajom Nidala. Ako je ponuda adekvatna i zadovoljava interese kluba - prihvatiti još danas.
U ligi, kakva je naša, više ne može napredovati, a cijena mu daljim ostankom ovdje može samo padati.
Prodaja u Lens bi bila velika stvar za klub. Voditi računa o procentima od sljedeće prodaje.
U ligi, kakva je naša, više ne može napredovati, a cijena mu daljim ostankom ovdje može samo padati.
Prodaja u Lens bi bila velika stvar za klub. Voditi računa o procentima od sljedeće prodaje.
-
- Kontakt:
Vi fakat mislite da ovi iz Lensa ne znaju svoj posao te smo mi namazani da im uvalimo Celika. Ljudi prošle godine nasli jednog anonimusa koji ode za 50m.
Nakav se stručnjak iza tastature naso da da misljenje kako ce ovaj 100% propasti za godinu.
De su ti talenti sto ih otkrijete.
Nakav se stručnjak iza tastature naso da da misljenje kako ce ovaj 100% propasti za godinu.
De su ti talenti sto ih otkrijete.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordospartanac, JavierBosnia, laznokrilo, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto, SHZ82 i 91 gost.