Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sutra nikad bolje akcije u trgovinama.
Ide penzioner u 8 je vec unutra, ceka ga novinar spred u 8:20 i onda će se taj isti žalit naa sve i svašta
Ide penzioner u 8 je vec unutra, ceka ga novinar spred u 8:20 i onda će se taj isti žalit naa sve i svašta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Treba sad masovno otici i opustositi radnje dok su popusti a ne ici kad su regularne cijene i na taj nacin zayebat gazde.feniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2025, 21:45Sutra nikad bolje akcije u trgovinama.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Biće sutra bojkot jer se raja danas namirila. Danas otišao do manje radnje Binga i nisam mogao ući odmah kolika je gužva bila.feniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2025, 21:45Sutra nikad bolje akcije u trgovinama.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ako bi se s većim platama ukinulo ono "Allahumme Rabbi da se malo zagrabi" to bi bila razumna plata za tu vrstu posla.
Btw, kakve su sad lafo ove XXL akcije u Bingu

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Policajci u MUP-u TK ne zaslužuju ni 190 maraka mjesečno a ne 1900. Najveći uhljebi i neradnici koji misle da su Bogom dani jer su završili akademiju pa silu prosipaju na običnom stanovništvu, dok ispijaju kafe i provode noći u izlascima sa dobro poznatim kriminalcima i dilerima koje ne smiju ni ružno pogledati, a kamoli napisati parking kaznu kad parkiraju kola na sred pješaćkog.
Svaku noć ko želi nek prođe po parkinzima u gornjem i donjem dijelu grada, uglavnom iza zgrada ili iza nekih garaža, može vidjeti 10 policijskih auta kako spavaju i ništa ne rade.
Ima naravno jako dobrih, finih i korektnih policajaca za svaku pohvalu, ali 80% njih, a 100% ovih novih što su završili akademiju se ponašaju kao šerifi u Teksasu.
Svaku noć ko želi nek prođe po parkinzima u gornjem i donjem dijelu grada, uglavnom iza zgrada ili iza nekih garaža, može vidjeti 10 policijskih auta kako spavaju i ništa ne rade.
Ima naravno jako dobrih, finih i korektnih policajaca za svaku pohvalu, ali 80% njih, a 100% ovih novih što su završili akademiju se ponašaju kao šerifi u Teksasu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U pravu je bot s HercegBosna foruma, ne može ti inspektor koji kontroliše firme koje imaju milionske prihode imat dvije milje platu. Pogotovo u državi gdje su mito i korupcija norma a ne odstupanje.
-
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Ne smatram da će se ista postići bojkotom i nisam bio za to,ali iz nekog principa neću ni cigare uzeti sutra a veceras sam zaboravio, čisto da se zna na cijoj sam strani mogu se jedan dan strpiti
- relativizam
- Kontakt:
PopravnaToljaga je napisao/la: ↑30 jan 2025, 17:48Nadrealno mi je ovo za FIS ,pogotovo da ovoliko debelo ima više od konzuma, konzum ima sigruno 120-150 više poslovnica u BiH

Jedan dan nece nista postici osim manji problem sa likvidnosti.relativizam je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:08Ne smatram da će se ista postići bojkotom i nisam bio za to,ali iz nekog principa neću ni cigare uzeti sutra a veceras sam zaboravio, čisto da se zna na cijoj sam strani mogu se jedan dan strpiti
Bojkot treba biti sistematski i ciljan. Treba udarit na najvece, a prije svega tu mislim na Bingo. Treba bojkot da bude organizovan sa vrha, valjda imamo kakva udruzenja potrosaca? Neka naprave plan, neka imaju dobra sredstva komunikacije prije svega na drustvenim mrezama i polahko bi to uhvatilo momentum.
Ako se ostane na ovom, nema od tog nista sigurno al nadam se da ce ih motivisat organizovanost Hrvata
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav fijasko od bojkota, marketi prepuni, sve uredno. Dabogda litar ulja bio 15 maraka.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Realno je Dodik upravu za Fortu. Lik je teski debil. Veze nema o politici.QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 jan 2025, 11:03ljudi dragi mi smo kao narod osudjeni na propast, nas ko izvadi treba ga ko onog u sjevernog koreji obozavati
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Ista situacija, glede duVana, a evo ovaj momčiluk iznad javlja da se puku bojkot haman nije primio.relativizam je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:08Ne smatram da će se ista postići bojkotom i nisam bio za to,ali iz nekog principa neću ni cigare uzeti sutra a veceras sam zaboravio, čisto da se zna na cijoj sam strani mogu se jedan dan strpiti
Sami smo sebi najveći dušmani. Prosto čovjek da se zapita kako smo se odbranili devedesetih?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Najgluplji narod na svijetu, dabogda nestali sa lica zemlje. Bingo i jysk kod mene parking pun, vuku se kese ko da sutra ne postoji.. Yebem vam majku retardiranu, niko ne kaze da ce jedan dan nesto promijeniti ali ako nista daj da se kakva takva poruka posalje, nek to bude okidac za nesto vece sutra al ne, glup, gluplji, bosnjonapoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 10:52Kakav fijasko od bojkota, marketi prepuni, sve uredno. Dabogda litar ulja bio 15 maraka.
1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Tad je narod imao neki mentalitet. Bas jutros jaranu govorim, da se danas pokrene masa naroda kao 5.4.1992. i krene pozivat ljude da im se prikljuce, 90% bi im yebalo sve sa prozora i zvalo muriju da prijavi uznemiravanje. Onih 10% bi krenulo da objavi story i sjeli bi na kafu da gledaju sta se desava.Centre forward je napisao/la: ↑31 jan 2025, 11:04Ista situacija, glede duVana, a evo ovaj momčiluk iznad javlja da se puku bojkot haman nije primio.relativizam je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:08Ne smatram da će se ista postići bojkotom i nisam bio za to,ali iz nekog principa neću ni cigare uzeti sutra a veceras sam zaboravio, čisto da se zna na cijoj sam strani mogu se jedan dan strpiti
Sami smo sebi najveći dušmani. Prosto čovjek da se zapita kako smo se odbranili devedesetih?
A da ne pricam o ostalim stvarima, kad bi danasnji Bosnjo dosao na red za vodu. Pa cisternu bi ukrali pa komsiji pisali s balkona ko onaj u filmu Platform. Pogani smo, jbg. Dosta te poganosti je u ratu i nastalo, kad su ljudi vidjeli da je ideja za koju su uzeli pusku nestala a da se gradi neki drugi sistem, gdje je podobni rodjak dobio cin i pije viski u podrumu a neka izbjeglica zavaljena u najgori rov.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nisu džaba vicevi o nama 

Vidjeti cemo na kraju dana, i u Hrvatskoj je palo tek za 50ak % promet.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 10:52Kakav fijasko od bojkota, marketi prepuni, sve uredno. Dabogda litar ulja bio 15 maraka.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Treba ispostovati bojkot u odredjenim trgovinama danas, ali je bojkot od jednog dana strasna glupost.
Ako si nezadovoljan cijenom odredjenog proizvoda, ima jeftinija opcija i to je najbolji bojkot. Trziste se samo regulise u toj situaciji.
Ako si nezadovoljan cijenom odredjenog proizvoda, ima jeftinija opcija i to je najbolji bojkot. Trziste se samo regulise u toj situaciji.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To bi bilo tacno ako vjerujes u slobodu trzista, a to nije tacno. Slobodno trziste u BiH ne postoji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.