Glup si, malo je reći. Misli se na navijače FK SARAJEVO, što se tiče kantona, mada vam dijele i državni budžet. Mene bi bilo stid bilo šta napisati što se tiče budžeta, da sam na vašem mjestu. Željkan kao da je zaposlen u parlamentu, to mu jedina primanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:24Da li je realno da ovaj nesretnik iz sela udaljenog 200 km od KS, misli da nekome placa porez i da se on pita.
Njihov nacin razmisljanja zasluzuje ozbiljno istraizvanje![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako bi voljeli da su u plavom dresu
Al ne može
- svrakino1921
- Kontakt:
Konačno malo dobre zezancije, svaka čast ovim momcima na ideji!
Komentar vendete na članak o ovome - za izučavanja.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mislim da je Sarajevo jedini klub na sijetu koji će ulagati svoj novac u tuđi stadion.
Nista bojkot kolega?

Ima ta ponuda iz lige petice za Al Jabara ali on ne zeli da ide. Voli zelju i nije mu do para, ima ih kaze dovoljno.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa onda pises oni a ne mifks74 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:41Glup si, malo je reći. Misli se na navijače FK SARAJEVO, što se tiče kantona, mada vam dijele i državni budžet. Mene bi bilo stid bilo šta napisati što se tiče budžeta, da sam na vašem mjestu. Željkan kao da je zaposlen u parlamentu, to mu jedina primanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:24Da li je realno da ovaj nesretnik iz sela udaljenog 200 km od KS, misli da nekome placa porez i da se on pita.

Uvijek ces biti opanak djipke, dzaba ti ovo ponavljanje. Moj iskreni prijedlog ti je da pratis Orahovicu ili sta vec tamo blize tebi, i da se tu brines gdje ide porez

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 31 jan 2025, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pretpostavljam da ovo isto misliš i za navijače Željezničara koji žive van Sarajeva. Rodni list iz Sarajeva je ipak rodni list iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:21Pa onda pises oni a ne mifks74 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:41Glup si, malo je reći. Misli se na navijače FK SARAJEVO, što se tiče kantona, mada vam dijele i državni budžet. Mene bi bilo stid bilo šta napisati što se tiče budžeta, da sam na vašem mjestu. Željkan kao da je zaposlen u parlamentu, to mu jedina primanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:24
Da li je realno da ovaj nesretnik iz sela udaljenog 200 km od KS, misli da nekome placa porez i da se on pita.
Mozda si nauci zarez gdje ide, ali opcenito razmisljanje ti je jos uvijek na nivo djeteta drugog razreda osnovne
Uvijek ces biti opanak djipke, dzaba ti ovo ponavljanje. Moj iskreni prijedlog ti je da pratis Orahovicu ili sta vec tamo blize tebi, i da se tu brines gdje ide porez

Bar niko ne sjedi s njima i ne pjeva "Idem preko zemlje Srbije".

Kad pišeš u množini ispravno je "ćete", a ne "će te".

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne, vise puta pisao da ih postujem vise nego bilo kojeg iz Sarajeva.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- relativizam
- Kontakt:
ma de pusti to dijete,da nema škole ne bi Sarajeva ocima vidioNoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:26Pretpostavljam da ovo isto misliš i za navijače Željezničara koji žive van Sarajeva. Rodni list iz Sarajeva je ipak rodni list iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:21Pa onda pises oni a ne miMozda si nauci zarez gdje ide, ali opcenito razmisljanje ti je jos uvijek na nivo djeteta drugog razreda osnovne
![]()
Po onda pucaš sam sebi kontru s obzirom da se kontinuirano držiš te priče kako je neko oberseljak jer ne živi u Sarajevu, a navija za Sarajevo. Ili to ne važi za navijače Željezničara?KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:31Ne, vise puta pisao da ih postujem vise nego bilo kojeg iz Sarajeva.

Pa momak je KONTRASVIH, uključujući sebe.NoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:34Po onda pucaš sam sebi kontru s obzirom da se kontinuirano držiš te priče kako je neko oberseljak jer ne živi u Sarajevu, a navija za Sarajevo. Ili to ne važi za navijače Željezničara?KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:31Ne, vise puta pisao da ih postujem vise nego bilo kojeg iz Sarajeva.![]()

Jedino nikad kontra Virte nije, al' doće i taj dan. Tik-tak
-
- Kontakt:
Super posao GOSK-a, za njih su ovo dobre pare. Na slican nacin su se ugradili i u ugovor Dana Lagumdzije, bar se tako prica.Aktualni prvak Bosne i Hercegovine, Borac iz Banja Luke, u ovom zimskom prijelaznom roku ostao je bez jednog od svojih standardnih prvotimaca Dine Skorupa.
Kako su objavili pojedini mediji, Rumunji za Skorupa platili 600.000 eura. No, kako doznaje ****, ukupna vrijednost transfera iznosi 450.000 eura. Od toga je banjalučki klub dobio 300.000 eura, no ni taj cijeli iznos im neće pripasti.
Naime, 40 posto pripast će GOŠK-u iz Gabele otkuda je Skorup u srpnju prošle godine i prešao i Borac.
Tako će klub iz Gabele uprihoditi 120.000 eura, a nešto manje od 50.000 eura su dobili od Borca na račun prelaska Skorupa u momčad Mladena Žižovića (uz navedeni postotak od 40 posto od buduće prodaje), što znači da je GOŠK ukupno na ovom odličnom veznjaku zaradio između 150.000 i 200.000 eura što je svakako odlična zarada za ovaj klub.
Nevjerovatno. Pokušava nekoga uvrijediti i omalovažiti tako što će svakodnevno ovdje isticati njegovo mjesto rođenja ili mjesto prebavlišta. Kakav je to argument? Čovjek nije iz Sarajeva, kao i hiljade drugih koji navijaju i za Sarajevo i za Željezničar, i šta sad?NoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:34Po onda pucaš sam sebi kontru s obzirom da se kontinuirano držiš te priče kako je neko oberseljak jer ne živi u Sarajevu, a navija za Sarajevo. Ili to ne važi za navijače Željezničara?KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:31Ne, vise puta pisao da ih postujem vise nego bilo kojeg iz Sarajeva.![]()
A najbolje od svega je sto ni on nije iz Sarajeva niti ima veze sa sarajevom ni zeljom. Pise iz mrznje prema sarajevu kao i brat mu karavlah pešterski.Herson je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:43Nevjerovatno. Pokušava nekoga uvrijediti i omalovažiti tako što će svakodnevno ovdje isticati njegovo mjesto rođenja ili mjesto prebavlišta. Kakav je to argument? Čovjek nije iz Sarajeva, kao i hiljade drugih koji navijaju i za Sarajevo i za Željezničar, i šta sad?NoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:34Po onda pucaš sam sebi kontru s obzirom da se kontinuirano držiš te priče kako je neko oberseljak jer ne živi u Sarajevu, a navija za Sarajevo. Ili to ne važi za navijače Željezničara?KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:31
Ne, vise puta pisao da ih postujem vise nego bilo kojeg iz Sarajeva.![]()
- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:35Ožeži tobeti nemoj da te ometaju, ošini po prašini.
Nece oni tebi pametovati![]()
Radis li na planu da cetnike izbacis iz kluba, znas ono sto pisao prije 3 dana? Ono kad si socno psovao Mirvi drakuli tvog kluba![]()

Odgovori gazijo Mirvine ti zene kafene zdepaste.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️