Hvala na infoguadalupe je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:35FBIH, KS i mi, mi bi par milona trebali uletiti, a 15,5 miliona je sa PDV - om.tuitamo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:3413.5 miliona maraka,mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:29
Pa koliko kostaju radovi na istoku? Ked se vec ulaze toliki novac neka natkriju komplet istok.
Onda ce ostatak lagano ici, nadam sePrva faza podrazumijeva rekonstrukciju istočne tribine, parkinga, VIP salona i svih ostalih zahtjeva UEFA-e kako bi se ispunili kriteriji IV kategorije i stekli uslovi za igranje međunarodnih utakmica.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos da hoce do kraja 2025. zavrsit sve, bilo bi odlicno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@Zundo provjeri nam tu po Konjicu ima li šta za Prevljaka. Udari mu i na kuću ako treba 
MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:15@Zundo provjeri nam tu po Konjicu ima li šta za Prevljaka. Udari mu i na kuću ako treba![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I?Nirton je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:18MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:15@Zundo provjeri nam tu po Konjicu ima li šta za Prevljaka. Udari mu i na kuću ako treba![]()
![]()
![]()
![]()
Solidan je, ali ako cemo prodati Celika i dalje, onda moramo dovesti jos jednog stopera.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:23Steta za Jovica,bas ce se osjetiti to sto nece igrati,momak je usao na mala vrata i pokazao se kao pouzdan,zahvalan igrac.
Kupresak-Soldo-Gojkovic-x-Beganovic
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Čut' će se.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:20I?Nirton je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:18MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:15@Zundo provjeri nam tu po Konjicu ima li šta za Prevljaka. Udari mu i na kuću ako treba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovog malog iz prijedora ne smiju vratiti u juniore! Unistice ga ako to urade.
Ja vjerujem da će na dvojnu u Radnik il' Čelik. Prva federalna je ionako jača dosta od prve RS-a tako da bi to bila neka normalna progresija da iduće sezone bude spreman za premijer ligu. Ne vjerujem da će juniori uzet' titulu i sa njim i bez njega tako da je pametnije da nastavi razvoj ako je već takav potencijal.
Jedino ne znam sad može li isti prelazni potpisat' za naše juniore pa onda na dvojnu. Slabo se u tu regulativu kontam, ima ovdje upućenijih momaka al' mislim da je i s Ristićem ista situacija bila pa je prošlo regularno.
Nema vise s radnikom dvojnog koliko znam. A čelik je prilicno popunjen.
Npr alajmovic je ljetos trazio da ide u radnik, hasančić ga trazio al nisu dali...
Imas onsa u čeliku juniora koji je na pripremama bio odlican pa ga opet tamo poslase al ne koze mi prezime padti na psmet, isro momak odlican fudbaler (ima rep)
Npr alajmovic je ljetos trazio da ide u radnik, hasančić ga trazio al nisu dali...
Imas onsa u čeliku juniora koji je na pripremama bio odlican pa ga opet tamo poslase al ne koze mi prezime padti na psmet, isro momak odlican fudbaler (ima rep)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Valjalo bi i neku zamjenu za Jovića zaganjati, puno je 2 mjeseca, tu ce nam se nagurati puno jakih utakmica.
Ja bih njega drzao sa prvim timom i polako mu davao minutazu.hazarder je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:47Ja vjerujem da će na dvojnu u Radnik il' Čelik. Prva federalna je ionako jača dosta od prve RS-a tako da bi to bila neka normalna progresija da iduće sezone bude spreman za premijer ligu. Ne vjerujem da će juniori uzet' titulu i sa njim i bez njega tako da je pametnije da nastavi razvoj ako je već takav potencijal.
Jedino ne znam sad može li isti prelazni potpisat' za naše juniore pa onda na dvojnu. Slabo se u tu regulativu kontam, ima ovdje upućenijih momaka al' mislim da je i s Ristićem ista situacija bila pa je prošlo regularno.
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:51najbolje bi bilo prodati ga uz ostanak igrača na pozajmici. S obzirom da stepen povrede Jovića još nije poznat, nadam se da nećemo na početku drugog dijela ostati na 3 stopera.
Soldo, Gojkovic, Mujkic, Djuric, to je vec cetiri.luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:07luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:51najbolje bi bilo prodati ga uz ostanak igrača na pozajmici. S obzirom da stepen povrede Jovića još nije poznat, nadam se da nećemo na početku drugog dijela ostati na 3 stopera.![]()
Steta za jovica, bio je jedan od boljih proslu polusezonu
Jatta petiNirton je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:08Soldo, Gojkovic, Mujkic, Djuric, to je vec cetiri.luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:07luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:51najbolje bi bilo prodati ga uz ostanak igrača na pozajmici. S obzirom da stepen povrede Jovića još nije poznat, nadam se da nećemo na početku drugog dijela ostati na 3 stopera.![]()
![]()
- luckystrike
- Kontakt:
neozbiljni ste.
falit će Jović osjetno. iskreno se nadam da ovo "saznajemo" nije i definitivno.
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 31 jan 2025, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Barac je u Hajduku, čeka se samo zvanična objava.