Ne obaziri se na te seljacine. Niko od njih Sarajevo nije ni vidio. Pogotovo vlasenicar kontras.fks74 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 18:10Nije seljak onaj ko živi na selu, mada Gradačac nije selo. Seljaci su oni koji dođu iz okoline Foče u Sarajevo i misle da su sarajlije. Štrumfovi se upale i vrijeđaju kada im pomeneš budžet, znaju da im je to jedini izvor prihoda. Da se nađu negdje samnom na kafi, iznenadili bi se i postidjeli ako uopšte imaju stida jer bi vidjeli da sam ja gospodin za njih.NoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:26Pretpostavljam da ovo isto misliš i za navijače Željezničara koji žive van Sarajeva. Rodni list iz Sarajeva je ipak rodni list iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:21
Pa onda pises oni a ne miMozda si nauci zarez gdje ide, ali opcenito razmisljanje ti je jos uvijek na nivo djeteta drugog razreda osnovne
Uvijek ces biti opanak djipke, dzaba ti ovo ponavljanje. Moj iskreni prijedlog ti je da pratis Orahovicu ili sta vec tamo blize tebi, i da se tu brines gdje ide porez
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Dobro je, Sarac moj, reko si to 10 puta

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Ti si raja, volis se saliti i bez nekih uvreda ali

Ziv mi ti bratko cavare.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Riquelme1921
- Kontakt:
Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.
Što se tiče Sarajeva odličan posao ako ga prodaju u Lens i jako dobra reklama za klub, sigurno bolja od mutnih transfera u Tursku kako je navikla naša liga.
Nemamo šta pametovati, treba čestitati ljudima na poslu koji rade. Znam nekoliko momaka koje je Sarajevo dovelo da sam čuo za njih da kidaju u svom klubu širom BiH a na kraju završili kod njih. Samo tako se i može raditi, ulagati u akademiju. Iskreno mislim da je Sarajevo trebalo i dosta više zaraditi obzirom koliko ulažu ali Bože moj, nikada ne znamo šta se može desiti za godinu ili dvije, možda se broj igrača koji odu za milion+ udupla...
Nama niko nije kriv što roditelji plaćaju trenerima da njihov sin igra i što nam se OP nalazi u najgorem stanju od poslije rata.
Što se tiče Sarajeva odličan posao ako ga prodaju u Lens i jako dobra reklama za klub, sigurno bolja od mutnih transfera u Tursku kako je navikla naša liga.
Nemamo šta pametovati, treba čestitati ljudima na poslu koji rade. Znam nekoliko momaka koje je Sarajevo dovelo da sam čuo za njih da kidaju u svom klubu širom BiH a na kraju završili kod njih. Samo tako se i može raditi, ulagati u akademiju. Iskreno mislim da je Sarajevo trebalo i dosta više zaraditi obzirom koliko ulažu ali Bože moj, nikada ne znamo šta se može desiti za godinu ili dvije, možda se broj igrača koji odu za milion+ udupla...
Nama niko nije kriv što roditelji plaćaju trenerima da njihov sin igra i što nam se OP nalazi u najgorem stanju od poslije rata.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Vidis kako mozes napisati normalan post da ne psujes i ne vrijedjas.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:25Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.

- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislim da si me zamjenio s nekim, ne sjećam se iskreno da sam ikoga na forumu uvrijedio pogotovo ne opsovao mu nešto, tebe sam jednom pitao je li te stid i to je to.Hudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:27Vidis kako mozes napisati normalan post da ne psujes i ne vrijedjas.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:25Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.
Nama niko nije kriv što roditelji plaćaju trenerima da njihov sin igra i što nam se OP nalazi u najgorem stanju od poslije rata.Svaka ti cast.
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Vidi bratski...MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:20Ti si raja, volis se saliti i bez nekih uvreda alikako mozes podrzavati ono zlo bice zuku sa tm i onu glupost.
Ziv mi ti bratko cavare.
Zuka je fin momak, malo vise navijacki nastrojen, ali sasvim razumljivo, hebiga bruda, da si ti na njegovom mjestu ili ja mala bi tu bila razlika...
Drugo, cijene na TM su irelevantna stvar, apsolutno nemaju veze sa umijecem prodaje igraca i momak ne zasluzuje, iskreno, ne zasluzuje niko, da mu se psuje, zato sto nije Jaberu upisao asistenciju ili slicnu glupost...
Eto, uzmi Nidala Celika, pogledaj mu cijenu na TM, a momak ode za 2,5 miliona eura i sta mi sad treba da mu psujemo mater jer nije adekvatna cijena i nije podignuta vrijednost kluba...
Ne burazeru, nikada necu podrzavati na forumu onako napadanje i pljuvanje bilo kog forumasa, bez obzira koja mu je boja pri srcu...
Pa ja sam i starijeg Galijasevica ovdje branio kad su mu oni moji psovali od A do Ž...
Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:25Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.

Jojjj dobro si, ti si onaj normalni a ja sam te zamijenio sa onim prekodrinskim sendvicarem. Halali dobri moj komsija.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:30Mislim da si me zamjenio s nekim, ne sjećam se iskreno da sam ikoga na forumu uvrijedio pogotovo ne opsovao mu nešto, tebe sam jednom pitao je li te stid i to je to.Hudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:27Vidis kako mozes napisati normalan post da ne psujes i ne vrijedjas.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:25Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.
Nama niko nije kriv što roditelji plaćaju trenerima da njihov sin igra i što nam se OP nalazi u najgorem stanju od poslije rata.Svaka ti cast.
![]()
-
- Kontakt:
Pametno bi od strane svrakina sto nije prihvatio moj prijedlog. Ovo je dobro za ligu i sad stojim iza toga, samo da Čelik, ako Bog da, se uklopi i odigra dobro. Već bi sad na profilnoj bio grb Sarajevaobrijanopile je napisao/la: ↑22 dec 2024, 08:09A sta ti je ovde smiješno, cifre, potez ili sta? Ja shvatam tebe, i kazem da je vama ovo naučna fantastika, za vaše sadašnje uslove. A da ti pokažem da sam netko ko nije supljator, ja ti predlažem da u slučaju Gulli ne ode za bas dobre pare, a isto tako i mali Celik, ja se skidam sa foruma i tražim trajni ban , a ako se desi ti to uradiš. Moze li? Posto si iz svrakina, a ja sam iz c faze, možemo odmah to dogovorili. Ili ti dam profil pa radi ti s njim sta hoces, a u slučaju da bude kako sam ja rekao ti daš meni.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 07:58Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
Nesto slično sam čuo i ja. Takodjer sam čuo da je sve urađeno na preporuku nekog hrvatskog menadzera, iskreno ne znam kako se zove, znam da je menadžer olmu, sa kojim ismir ima dobre konekcije. Najvjerovatnije da će celik biti prodan za oko 2 do 2.5 miliona, eura. Ovo će sve biti , ako Bog da, dobro. Bice prodaje, nekim igračima će se zahvaliti, a biće i dobre kupovine. Odlična stvar je ovo sa produženjem Gulija, ne samo za Sarajevo kako klub, vec i za ostale klubove u BiH, jer će sad i njihovi igrači ići za veće cifra. Dobro je ovo za cijelu ligu...
![]()

Evo i oni tebe selame!
Hajde reko da malo pobjegnem od foruma gdje se pise samo o nasem najvecem, najorganizovanijem, najstabilnijem i najtrofejnijem klubu, FK Sarajevu, odoh malo prelistati svjetsku stampu. Udjem kod svaba kad oni se raspisali o tome kako Sarajevo otima nekakvoj Herti glavnog napadaca. Kao oni ne mogu da ga placaju a Sarajevu to sitnica itd itd. Mrš tamo jebbo vas ćaća svabski, pomislih i prebacim se na Francuze kad tamo gdje god kliknes sve isto; la Sarajevo, la Nidal, la kapiten, la milioni€…
Jebbem vam reko matter evropejsku, odoh ja kod amerikanaca oni sigurno ne pisu o Sarajevu i udjem na Amazon kad na prvoj stranici reklama novi dres FK Sarajevo, dukserica FK Sarajevo, Jakna Fk Sarajevo, kupis kaze sada a vec sutra stize na adresu itd.
A reko jbt te drug tito ima li sta o drugim manjim klubovima da se i njih malo pogura i ukucam FC Railroadworker, kad mi amazon izbaci neki zeljezni cekic i plavu pištu slicnu onima sto nase sudije koriste. I ja sta ću, ku’ću vratim se opet na forum.
Jebbem vam reko matter evropejsku, odoh ja kod amerikanaca oni sigurno ne pisu o Sarajevu i udjem na Amazon kad na prvoj stranici reklama novi dres FK Sarajevo, dukserica FK Sarajevo, Jakna Fk Sarajevo, kupis kaze sada a vec sutra stize na adresu itd.
A reko jbt te drug tito ima li sta o drugim manjim klubovima da se i njih malo pogura i ukucam FC Railroadworker, kad mi amazon izbaci neki zeljezni cekic i plavu pištu slicnu onima sto nase sudije koriste. I ja sta ću, ku’ću vratim se opet na forum.
Hudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 21:08Hajde reko da malo pobjegnem od foruma gdje se pise samo o nasem najvecem, najorganizovanijem, najstabilnijem i najtrofejnijem klubu, FK Sarajevu, odoh malo prelistati svjetsku stampu. Udjem kod svaba kad oni se raspisali o tome kako Sarajevo otima nekakvoj Herti glavnog napadaca. Kao oni ne mogu da ga placaju a Sarajevu to sitnica itd itd. Mrš tamo jebbo vas ćaća svabski, pomislih i prebacim se na Francuze kad tamo gdje god kliknes sve isto; la Sarajevo, la Nidal, la kapiten, la milioni€…

Bjezi ba Tobe, oplakah...

Ollakase i oniVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 21:16Hudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 21:08Hajde reko da malo pobjegnem od foruma gdje se pise samo o nasem najvecem, najorganizovanijem, najstabilnijem i najtrofejnijem klubu, FK Sarajevu, odoh malo prelistati svjetsku stampu. Udjem kod svaba kad oni se raspisali o tome kako Sarajevo otima nekakvoj Herti glavnog napadaca. Kao oni ne mogu da ga placaju a Sarajevu to sitnica itd itd. Mrš tamo jebbo vas ćaća svabski, pomislih i prebacim se na Francuze kad tamo gdje god kliknes sve isto; la Sarajevo, la Nidal, la kapiten, la milioni€…
A reko jbt te drug tito ima li sta o drugim manjim klubovima da se i njih malo pogura i ukucam FC Railroadworker, kad mi amazon izbaci neki zeljezni cekic i plavu pištu slicnu onima sto nase sudije koriste. I ja sta ću, ku’ću vratim se opet na forum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bjezi ba Tobe, oplakah...![]()
![]()
![]()

Ali ovo, la Nidal, la Sarajevo...Hudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 21:18Ollakase i oniVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 21:16Hudnjak je napisao/la: ↑31 jan 2025, 21:08Hajde reko da malo pobjegnem od foruma gdje se pise samo o nasem najvecem, najorganizovanijem, najstabilnijem i najtrofejnijem klubu, FK Sarajevu, odoh malo prelistati svjetsku stampu. Udjem kod svaba kad oni se raspisali o tome kako Sarajevo otima nekakvoj Herti glavnog napadaca. Kao oni ne mogu da ga placaju a Sarajevu to sitnica itd itd. Mrš tamo jebbo vas ćaća svabski, pomislih i prebacim se na Francuze kad tamo gdje god kliknes sve isto; la Sarajevo, la Nidal, la kapiten, la milioni€…
A reko jbt te drug tito ima li sta o drugim manjim klubovima da se i njih malo pogura i ukucam FC Railroadworker, kad mi amazon izbaci neki zeljezni cekic i plavu pištu slicnu onima sto nase sudije koriste. I ja sta ću, ku’ću vratim se opet na forum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bjezi ba Tobe, oplakah...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
E budale frajera.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- luckystrike
- Kontakt:
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Nek se neki ugledaju kako se može napisat normalan post. AferimRiquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:25Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.

Stare fore ramiza zamaja isfurale prije 6 godina
hudnjak la gowno trenutno najmrzi mi pitar na forumu
hudnjak la gowno trenutno najmrzi mi pitar na forumu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, delko, GradKamena2, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, Sarun i 32 gosta.