FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Nije dobronedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Baš čitam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
Kontroverzni rumunski biznismen Gigi Becali započeo je pregovore oko kupovine Elvira Koljića od Universitatee Craiove, pišu rumunski mediji.
Becali u Koljiću vidi zamjenu za Daniela Popu, koji će izvjesno napustiti FCSB ove zime, a kao najnovija destinacija pominje se Kazahstan.
Koljić je napaadač kojeg Gigi Cegali traži. Saznao sam i da je već obavio neke telefonske pozive, rekao je novinar Decebal Radulescu za Digi Sport Special.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jučer je ovo izjavio.Pendulum je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:06Baš čitam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
Kontroverzni rumunski biznismen Gigi Becali započeo je pregovore oko kupovine Elvira Koljića od Universitatee Craiove, pišu rumunski mediji.
Becali u Koljiću vidi zamjenu za Daniela Popu, koji će izvjesno napustiti FCSB ove zime, a kao najnovija destinacija pominje se Kazahstan.
Koljić je napaadač kojeg Gigi Cegali traži. Saznao sam i da je već obavio neke telefonske pozive, rekao je novinar Decebal Radulescu za Digi Sport Special.
– Bolje mi da idem gdje ću igrati. Sarajevo ima velike ambicije i svakako da sam motivisan za tu priču, ali sačekajmo još… Nije još gotovo. Da budem iskren, malo sam se i zasitio igranja u Rumuniji, tamo sam već nekoliko godina – priznao je.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Zar ne rece da se zasitio igranja u Rumuniji?Nek sad dokaze ono sto je izjavio
Možda se i zasitio ali kad ovaj iz FCSB ponudi uslove (koje mi npr. ne možemo) - neće mu biti mrsko ostati u Rumuniji.HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:08Jučer je ovo izjavio.Pendulum je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:06Baš čitam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
– Bolje mi da idem gdje ću igrati. Sarajevo ima velike ambicije i svakako da sam motivisan za tu priču, ali sačekajmo još… Nije još gotovo. Da budem iskren, malo sam se i zasitio igranja u Rumuniji, tamo sam već nekoliko godina – priznao je.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Sretno Nidalu odlican potez za buducnost kluba.
Prodaja igraca u ligu petice
Prodaja igraca u ligu petice
FCSB pored tog Popa ima dva brutalna mladaa napadaca, i ako ode bice klupa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nisam pratio ni Koljića ni Prevljaka, šta mislite trenutno koji od njih dvojice je bolji za dovesti? Jedino za Prevljaka znam da je imao dobre partije u reprezentaciji, pa na osnovu toga mi on izgleda kao dobra opcija ako se probudi.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno po meni je Koljić bolji , jer je upoznat sa svim "zamkama" sto bi ZZ rekao ove lige , a i svakako da je ubitacan napadac jedino sto ga je povreda dosta unazadila ali idalje sigurno da je klasaedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:46Nisam pratio ni Koljića ni Prevljaka, šta mislite trenutno koji od njih dvojice je bolji za dovesti? Jedino za Prevljaka znam da je imao dobre partije u reprezentaciji, pa na osnovu toga mi on izgleda kao dobra opcija ako se probudi.
Sto se tice Prevljaka sigurno da je igracana suvišno je o tome i pricati ali koliki su nam tu izgledi ne bih baš rekao

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
A Stipe Perica ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dolazi li ovaj Gruzijac sto se spominjao?
Najmladji je od svih ovih spomenutih, a mislim da bi mogao igrati i na krilu. Mogao bi se dobar posao, a kasnije transfer, napraviti sa njim.
Najmladji je od svih ovih spomenutih, a mislim da bi mogao igrati i na krilu. Mogao bi se dobar posao, a kasnije transfer, napraviti sa njim.
- FKS -
-
- Kontakt:
Znaci nista od njega vjerovatno.Koljic ceka na nas vec nekoliko dana,treba potpisati njega,gruzijca i zavrsiti sa napadacima.Da nam ne propadnu i jedan i drugi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znaci, moguce je da imamo 3 napadaca i ni jedno lijevo krilo ?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, benko21, broj6, dark44, ErosViverosViv, fera, Ferrante071, Hajdeee, Haksss, Hightower, HyperOS, Kaunas, keli, Kyle88, LegendKiller, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mnon46, muhamedhulk, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Oerde, Proximic, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, ubipara, UltraSa46, VolimoSarajevo i 148 gostiju.