FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nije dobronedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
Baš čitam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
Kontroverzni rumunski biznismen Gigi Becali započeo je pregovore oko kupovine Elvira Koljića od Universitatee Craiove, pišu rumunski mediji.
Becali u Koljiću vidi zamjenu za Daniela Popu, koji će izvjesno napustiti FCSB ove zime, a kao najnovija destinacija pominje se Kazahstan.
Koljić je napaadač kojeg Gigi Cegali traži. Saznao sam i da je već obavio neke telefonske pozive, rekao je novinar Decebal Radulescu za Digi Sport Special.
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jučer je ovo izjavio.Pendulum je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:06Baš čitam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
Kontroverzni rumunski biznismen Gigi Becali započeo je pregovore oko kupovine Elvira Koljića od Universitatee Craiove, pišu rumunski mediji.
Becali u Koljiću vidi zamjenu za Daniela Popu, koji će izvjesno napustiti FCSB ove zime, a kao najnovija destinacija pominje se Kazahstan.
Koljić je napaadač kojeg Gigi Cegali traži. Saznao sam i da je već obavio neke telefonske pozive, rekao je novinar Decebal Radulescu za Digi Sport Special.
– Bolje mi da idem gdje ću igrati. Sarajevo ima velike ambicije i svakako da sam motivisan za tu priču, ali sačekajmo još… Nije još gotovo. Da budem iskren, malo sam se i zasitio igranja u Rumuniji, tamo sam već nekoliko godina – priznao je.
-
- Kontakt:
Možda se i zasitio ali kad ovaj iz FCSB ponudi uslove (koje mi npr. ne možemo) - neće mu biti mrsko ostati u Rumuniji.HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:08Jučer je ovo izjavio.Pendulum je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:06Baš čitam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:55"Elvir Koljić se nalazi na izlaznim vratima Universitatee Craiove, a pored Sarajeva zainteresovan je i FCSB"
– Bolje mi da idem gdje ću igrati. Sarajevo ima velike ambicije i svakako da sam motivisan za tu priču, ali sačekajmo još… Nije još gotovo. Da budem iskren, malo sam se i zasitio igranja u Rumuniji, tamo sam već nekoliko godina – priznao je.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Prodaja igraca u ligu petice
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno po meni je Koljić bolji , jer je upoznat sa svim "zamkama" sto bi ZZ rekao ove lige , a i svakako da je ubitacan napadac jedino sto ga je povreda dosta unazadila ali idalje sigurno da je klasaedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 12:46Nisam pratio ni Koljića ni Prevljaka, šta mislite trenutno koji od njih dvojice je bolji za dovesti? Jedino za Prevljaka znam da je imao dobre partije u reprezentaciji, pa na osnovu toga mi on izgleda kao dobra opcija ako se probudi.
Sto se tice Prevljaka sigurno da je igracana suvišno je o tome i pricati ali koliki su nam tu izgledi ne bih baš rekao

Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Najmladji je od svih ovih spomenutih, a mislim da bi mogao igrati i na krilu. Mogao bi se dobar posao, a kasnije transfer, napraviti sa njim.
-
- Kontakt:
Znaci nista od njega vjerovatno.Koljic ceka na nas vec nekoliko dana,treba potpisati njega,gruzijca i zavrsiti sa napadacima.Da nam ne propadnu i jedan i drugi
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Combattente87, Dave, drzgemboadislic, fera, Fudo, Google Adsense [Bot], Haksss, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, Imamkarbarum, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, kogmagie46, Kyle88, laznokrilo, ledesma, Lokomotifa, macahz, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, Pablo11, Posejdon, Proximic, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, strahmeipomisliti, UltraSa46, zagorski i 499 gostiju.