FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odbrana zalosna, ko da igraju protiv bajern minhena.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jel ovi igraju drugu ligu Ukrajine? I bore se za opstanak?
I vrijede 19 miliona eura?
Kako jebote..
Kako jebote..
Cavnic jeste krampa koji moze samo protiv Ramica i slicnih krkana. Fakat ne kontam ovaj potez Corica da stavis panja u prvih 11.
Sa druge strane Madzid klasa i to se vidi
Sa druge strane Madzid klasa i to se vidi
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ovo je Karpaty Lviv, oni su šesti u prvoj ligi Ukrajine.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:52Jel ovi igraju drugu ligu Ukrajine? I bore se za opstanak?
Kako jebote..
Grupa iznad svakog pojedinca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
AhaRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:54Ovo je Karpaty Lviv, oni su šesti u prvoj ligi Ukrajine.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:52Jel ovi igraju drugu ligu Ukrajine? I bore se za opstanak?
Kako jebote..
Sad mi je lakše što nas deru
- Riquelme1921
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Top akcija
Bravo Krpa bravo Cveta
Bravo Krpa bravo Cveta
Zasto nema Brazilaca ni ja klupi ?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislim da će oni dobiti 90 minuta u ponedjeljak i da je to razlog.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Što je najgore, ovakve fulove sviraju Džeberu u PL.
Čist start ko suza.
Čist start ko suza.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Foco 2:2
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dzabke je pola tima.
3:2 kraj dobro smo igrali u mix sastavima
Ne znam ne bih da kritikujem Sosic nekad viska dribling, a Mircevski i Cavnic slabi od ovih stariji
Ostalo sve ok i bice to dobro
Jaber, Odinaka su za prvih 11
Mahmic i Sukilovic su dobar tandem bili kad su usli
Foco i Kolic imaju potencijala i drago mi je da i nasa djeca nesto pokazuju
Foco dobro na sredini igra, pa s desnog krila sjajno de ubacio i pogodio
Steta samo sto Lagumdziju nismo vidjeli
Mozda jos neko dijete napadaca i desno bek/krilo dodati, ovo ostalo je dovoljno sto imamo
Nismo deficitarni i imamo siri roster koji je i vise nego solidan za nase lige
Da imaju jos Jaganjac i Radonja mogli bi ligu osvojiti
Zadovoljan sam i ne pamtim kad sam bio ovako zadovoljan
Svi trce 90 minuta bez nekog veceg pada tempa
Ne znam ne bih da kritikujem Sosic nekad viska dribling, a Mircevski i Cavnic slabi od ovih stariji
Ostalo sve ok i bice to dobro
Jaber, Odinaka su za prvih 11
Mahmic i Sukilovic su dobar tandem bili kad su usli
Foco i Kolic imaju potencijala i drago mi je da i nasa djeca nesto pokazuju
Foco dobro na sredini igra, pa s desnog krila sjajno de ubacio i pogodio
Steta samo sto Lagumdziju nismo vidjeli
Mozda jos neko dijete napadaca i desno bek/krilo dodati, ovo ostalo je dovoljno sto imamo
Nismo deficitarni i imamo siri roster koji je i vise nego solidan za nase lige
Da imaju jos Jaganjac i Radonja mogli bi ligu osvojiti
Zadovoljan sam i ne pamtim kad sam bio ovako zadovoljan
Svi trce 90 minuta bez nekog veceg pada tempa
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
vidi se da smo teski, ali dobro trcimo i lijepo igramo. jak je ovaj karpati, a mi u kombinovanom sastavu. cavnic nije ni za klupe. da je igrao sukilovic cijelo vrijeme dobili bi ih i ovakvi. jos bolje ce to izgledati sa vezom jaber-radovac.
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Super utakmica, samo mi je zao Mircevdkog, sve mislim da ce krenut momka jednom ali nikako...
- MocMahale444
Al Jaber -> Klasa.
Odbrambeno vrlo loše stojimo. Ovdje o individualnom kvalitetu ne govorim. Ne znam kakve su Denisove zamisli i koliko igrači to ispoštuju ali u nekoliko navrata je Kapraty pravio i po nekoliko igrača viška na zadnjeg veznog u tranziciji. Ovo će biti problem protiv svih ozbiljnijih ekipa. Također, vrlo često prolaze pasovi između štopera i beka, previše se prostora ostavljalo po bokovim. Odbrana vrlo smušena pod pritiskom. Opet se čovjek namješta pola sata za šut sam.
Napadački mnogo bolje nego u prvoj utakmici s tim da mi se ne sviđa što Šošića gura na krila. Nećemo imati mnogo koristi od njega na tim pozicijama. Nadam se samo da se ovo radi radi uigravanja i da će u nastavku igrati na svojoj primarnoj poziciji.
Fizički odlično, svaka čast.
Mirčevski -> Ispisnica (Hajd zdravo, samo se bez veze nerviram)...
Po meni, do sada najbolji po pozicijama :
Muftić
Galić - Šukilović - Karamarko - Radinović
Radovac - Al Jaber
Cvetanovski - Šošić - Boljević
Krpić
Edit : Šošića još čekam da zaigra na pravoj poziciji.

Odbrambeno vrlo loše stojimo. Ovdje o individualnom kvalitetu ne govorim. Ne znam kakve su Denisove zamisli i koliko igrači to ispoštuju ali u nekoliko navrata je Kapraty pravio i po nekoliko igrača viška na zadnjeg veznog u tranziciji. Ovo će biti problem protiv svih ozbiljnijih ekipa. Također, vrlo često prolaze pasovi između štopera i beka, previše se prostora ostavljalo po bokovim. Odbrana vrlo smušena pod pritiskom. Opet se čovjek namješta pola sata za šut sam.
Napadački mnogo bolje nego u prvoj utakmici s tim da mi se ne sviđa što Šošića gura na krila. Nećemo imati mnogo koristi od njega na tim pozicijama. Nadam se samo da se ovo radi radi uigravanja i da će u nastavku igrati na svojoj primarnoj poziciji.
Fizički odlično, svaka čast.
Mirčevski -> Ispisnica (Hajd zdravo, samo se bez veze nerviram)...
Po meni, do sada najbolji po pozicijama :
Muftić
Galić - Šukilović - Karamarko - Radinović
Radovac - Al Jaber
Cvetanovski - Šošić - Boljević
Krpić
Edit : Šošića još čekam da zaigra na pravoj poziciji.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Pa, ja sam to napisao.Argentina je napisao/la: ↑01 feb 2025, 10:41Odinaka je i direktni krivac za 3 boda protiv Velza u Mostaru. Uvijek do kraja, nemoj do pola davati informacije.mavi je napisao/la: ↑31 jan 2025, 08:46Odinaka je direktni krivac što nam je Sloga uzela bod na Grbavici, visila mu čitavo vrijeme njegova strana, na kraju i direktni krivac za gol koji smo primili.
On je defanzivno tanak i to se teško može promjeniti.
U nekim solucijama može se upariti s Galićem tako da Galić ostaje pozadi, nešto kao što su igrali Ovčina i Ćosić u Veležu i što je tada besprijekorno funcionisalo.
Ono što sam čuo je vijest da bi sada na zimskoj pauzi dva talentovana juniora trebala potpisati svoje prve seniorske ugovore.
Radi se o vrijednim momcima i mislim da će klub napraviti pravi potez ako to uradi. Plus što su nam to deficitarne pozicije.
Iznad neko napisa da pocne ispred Galica i ja to miali.. prebrz je, spreman, a pomaze. Na kraju, nije dobio priliku da uveze 3/4 tekme po 90 minuta. Cim.smo Dangubicu dali sansu pokazao da je majstor.
U kupu Odinaku gurnuti na krilo cijelu tekmu.
U Mostaru je poceo na krilo, dobar je kad uđe na umornu odbranu, tad dolazi do izrazaja.
Ali, to ne mjenja činjenicu da ne može igrati prvog beka i da je tu rupa.
Realno, prije Boljevica i Cvetanovskog ne može igrati na krilu. Mislim da trenutno čak i Sosic ima prednost na krilu prije njega.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Prije svega, čestitam igračima na dobro odigranoj utakmici.
Noge su i dalje malo teške ali ekipa ponovo fizički na visokom nivou.
Što se tiče same utakmice, moramo biti zadovoljni. Igrali smo protiv ekipe koja košta gotovo 20 miliona eura, što je skoro 4 puta više od nas, znate li koliko je to?
Uz to, ovo je njihova četvrta pripremna dok je nama druga.
Mislim da nismo zaslužili poraz, iako je rezultat najmanje bitan, žao mi je što smo primili taj gol. Ako mi vjerujete kad je Fočo zabio za 2:2 gasim tv i idem u kuhinju..kasnije tek vidim da smo gol primili, syebo sam se ko da je liga.
Da je Šukilović igrao od starta mislim da se ovo moglo čak i pobjediti, no okej.
Cavnić jeste napravio ogroman kiks kod prvog gola ali Bože moj, momak izlazi iz teške povrede, dugo nije bio na terenu i treba mu vremena. Kakav god da je naš je i nećemo ga vrijeđati dok igra u našem dresu.
Možemo biti zadovoljni ofenzivnim dijelom, bilo je nekih lijepih akcija, Madžid će biti odlično pojačanje, dugo nisam vjerovao u nekog novajliju kao sad.
Što se tiče defenzive, bilo je nekih propusta, no okej. Igrali smo protiv ekipe koja je duplo vrijednija od Zrinjskog, Borca, dakle jedna preozbiljna ekipa za naše uslove.
Defenziva će se još srediti tokom sezone i bit ćemo spremni za Europsko ljeto, vjerujem Ćoriću.
Nažalost, bojim se da Jaber ide. Potreban nam je novac. Mada iskreno se nadam da ako možemo preživiti ovo proljeće bez tog novca da ga ostavimo a da ode na ljeto, prevažan igrač.
Ovaj podatak vam može dovoljno reći koliko oni vrijede:
Njihov Ilya Kvasnytsya vrijedi kao zajedno naši Muftić, Jaber, Boljević, Dangubić, Cvetanoski, Mirčevski i Karamarko.
Iskreno mislim da je pred nama plavo proljeće i uz Božiju pomoć jedan trofej
Noge su i dalje malo teške ali ekipa ponovo fizički na visokom nivou.
Što se tiče same utakmice, moramo biti zadovoljni. Igrali smo protiv ekipe koja košta gotovo 20 miliona eura, što je skoro 4 puta više od nas, znate li koliko je to?
Uz to, ovo je njihova četvrta pripremna dok je nama druga.
Mislim da nismo zaslužili poraz, iako je rezultat najmanje bitan, žao mi je što smo primili taj gol. Ako mi vjerujete kad je Fočo zabio za 2:2 gasim tv i idem u kuhinju..kasnije tek vidim da smo gol primili, syebo sam se ko da je liga.
Da je Šukilović igrao od starta mislim da se ovo moglo čak i pobjediti, no okej.
Cavnić jeste napravio ogroman kiks kod prvog gola ali Bože moj, momak izlazi iz teške povrede, dugo nije bio na terenu i treba mu vremena. Kakav god da je naš je i nećemo ga vrijeđati dok igra u našem dresu.
Možemo biti zadovoljni ofenzivnim dijelom, bilo je nekih lijepih akcija, Madžid će biti odlično pojačanje, dugo nisam vjerovao u nekog novajliju kao sad.
Što se tiče defenzive, bilo je nekih propusta, no okej. Igrali smo protiv ekipe koja je duplo vrijednija od Zrinjskog, Borca, dakle jedna preozbiljna ekipa za naše uslove.
Defenziva će se još srediti tokom sezone i bit ćemo spremni za Europsko ljeto, vjerujem Ćoriću.
Nažalost, bojim se da Jaber ide. Potreban nam je novac. Mada iskreno se nadam da ako možemo preživiti ovo proljeće bez tog novca da ga ostavimo a da ode na ljeto, prevažan igrač.
Ovaj podatak vam može dovoljno reći koliko oni vrijede:
Njihov Ilya Kvasnytsya vrijedi kao zajedno naši Muftić, Jaber, Boljević, Dangubić, Cvetanoski, Mirčevski i Karamarko.
Iskreno mislim da je pred nama plavo proljeće i uz Božiju pomoć jedan trofej
-
PabloGlavonja
- Kontakt:
Nek si nam napisao gdje si otisao kad si ugasio tv. Jako nam je bitno da je to bila kuhinja. Svasta saznamo dakako..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.