Noge su i dalje malo teške ali ekipa ponovo fizički na visokom nivou.
Što se tiče same utakmice, moramo biti zadovoljni. Igrali smo protiv ekipe koja košta gotovo 20 miliona eura, što je skoro 4 puta više od nas, znate li koliko je to?
Uz to, ovo je njihova četvrta pripremna dok je nama druga.
Mislim da nismo zaslužili poraz, iako je rezultat najmanje bitan, žao mi je što smo primili taj gol. Ako mi vjerujete kad je Fočo zabio za 2:2 gasim tv i idem u kuhinju..kasnije tek vidim da smo gol primili, syebo sam se ko da je liga.
Da je Šukilović igrao od starta mislim da se ovo moglo čak i pobjediti, no okej.
Cavnić jeste napravio ogroman kiks kod prvog gola ali Bože moj, momak izlazi iz teške povrede, dugo nije bio na terenu i treba mu vremena. Kakav god da je naš je i nećemo ga vrijeđati dok igra u našem dresu.
Možemo biti zadovoljni ofenzivnim dijelom, bilo je nekih lijepih akcija, Madžid će biti odlično pojačanje, dugo nisam vjerovao u nekog novajliju kao sad.
Što se tiče defenzive, bilo je nekih propusta, no okej. Igrali smo protiv ekipe koja je duplo vrijednija od Zrinjskog, Borca, dakle jedna preozbiljna ekipa za naše uslove.
Defenziva će se još srediti tokom sezone i bit ćemo spremni za Europsko ljeto, vjerujem Ćoriću.
Nažalost, bojim se da Jaber ide. Potreban nam je novac. Mada iskreno se nadam da ako možemo preživiti ovo proljeće bez tog novca da ga ostavimo a da ode na ljeto, prevažan igrač.
Ovaj podatak vam može dovoljno reći koliko oni vrijede:
Njihov Ilya Kvasnytsya vrijedi kao zajedno naši Muftić, Jaber, Boljević, Dangubić, Cvetanoski, Mirčevski i Karamarko.
Iskreno mislim da je pred nama plavo proljeće i uz Božiju pomoć jedan trofej