FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo se u ostalim formacijama plaho proslavili u zadnje četiri godine, nakon odlaska Marinovića. Sablić, Vasoski, Dudić, Dogan, Rožman, sve trenerski magovi. Jedino ona Mirzina polusezona je bila pristojna. Bar si ti kompetentan da pričaš o tome.napoleon72 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 20:47On prati samo ekipe koje igraju 4-2-3-1
-
- Kontakt:
Nismo ga mi ocjenjivali . Dobio naj veću ocjenu od igrača Šibenika . Jednu stvar tu treba podcrtatit a to je da je dres Sarajeva mnogo težak Hajduka itd i nije isto igrati u Borcu ,Šibeniku,Rijeci ili u Sarajevu I Hajduku . Jednostavno neki igrači to ne mogu iznijeti i to ti je tako .AVNOJ je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:02Ako dobra igra podrazumjeva izvođenje auta i dodavanje lopte stoperu onda je bio najbolji danas.
Jbt ne znam šta vi gledate, ako uopće i gledate, frajer nije ni jednom prošao po postrani za 90 minuta imao jedan centaršut koji je pogodio napadača.
-
- Kontakt:
A nemoj pricat ovdje o uspjehu Akademije, tamo su sve nesposobnjakovici …..jurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2025, 19:48Da samo kažem kakve skaute ima Lens, jedne od najboljih u Europi
Khusanov doveli ga za 400k , prodali ga za 40 miliona. Isto su ga doveli sa 17-18 godina
Loïs Openda doveli ga za 7 miliona prodali ga za 35 miliona
Doucouré doveli ko dijete besplatno iz Malija odnekud prodali ga za 25 miliona
Badéa doveli besplatno iz nizih liga prodali ga za 12 miliona
Ovo se sve radi o posljednjih nekoliko godina
Ovu godinu od transfera zaradili 88.45 a sve su to neke investicije ovog tipa, dovedu iz nizih liga, anonimuse, naprave od njih igrače.
Šta je važno Čelik će tamo imati sve uslove da se razvije i da sve nedostatke otkloni do 20 godine će bit vrhunski igrač, Lens treba ispratiti vjerovatno će igrati europska takimčenja a imaju dobre šanse i za Ligu prvaka imaju 4 boda manje od drugoplasirane ekipe, a PSG je van konkurencije, dakle prodaješ ga u gornji dom Francuske lige, to je nevjerovatan uspjeh prije svega akademije, pa svega ostalog.
Što se tiče nas ovaj gruzijac je mensčini dogovoren što me iznimno raduje, on bi mogao biti pun pogodak, mlad pun energije, života, pregledao sam sve dostupno na internetu , zna lopte igrati, jak je i brz. Fin igrač vidjet ćemo kako će se razvijati.
Od ova tri što se spominju Koljić, Prevljak, Perica što je karakteristično za sve trojicu da su malo igrali , loša forma etc. ali sva trojica su druga dimenzija u odnosu na sve u ligi tako da kojeg god dovedu neće biti problem. Spominje se i taj lijevi bek. Ono što je dobro nećemo dugo čekati jer nam se prelazni rok za igrače sa papirima zavrašva 06.02 tako da do tad ko došao dobrodošao.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako panteliju brata otjerase, celik se izgradi i prodasmo ga u rekordnom transferu u vrh francuskog nogometa.
Aferim.
Aferim.
Koljić završen!
Napusis se panteliji ku.rca...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:01Kako panteliju brata otjerase, celik se izgradi i prodasmo ga u rekordnom transferu u vrh francuskog nogometa.
Aferim.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- relativizam
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Simon Koljic 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ponuda koju je Koljic dobio je finansijski slabija od nase
Kakvo Sarajevo? -Jako Sarajevo!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vrlo rado ako ces ostati 800 kilometara od akademijePantelija je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:06Napusis se panteliji ku.rca...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:01Kako panteliju brata otjerase, celik se izgradi i prodasmo ga u rekordnom transferu u vrh francuskog nogometa.
Aferim.![]()
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Znaci trebo bi šarnut ?JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:22Ponuda koju je Koljic dobio je finansijski slabija od nase
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Ma nemaju oni za kifle,dugovali plate igracima nisu se ni pojacali nista.
Rekonstrukcija istoka je velika vijest ukoliko nije neka navlakusa. Samo ne znam kako to misle zavrsiti do ljeta i evropskih utakmica...
U vezi pojacanja, cekamo 6.2. I konacan ishod transfer politike, pa cemo komentarisati.
U vezi pojacanja, cekamo 6.2. I konacan ishod transfer politike, pa cemo komentarisati.
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 01 feb 2025, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako se pokaze, sarnuce na ljeto jer mu tad istice ugovor.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:25Znaci trebo bi šarnut ?JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:22Ponuda koju je Koljic dobio je finansijski slabija od nase
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mislim da po novom sistemu, mi na kosevu ne mozemo samo playoff konferencije igrati. Tako da ne moraju oni zuriti sa rekonstrukcijom

- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zavrsen jeste ali sad kad si ti napisao...

Salu na stranu,Elvir i gruzijac ponedeljak-utorak ako sve bude islo po planu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ANamelessGhoul, benko21, bhfanatic14, Bordo10, bvsic, James1987, johntravolta123, muhamedhulk, N3R3D, Posejdon, Seipronto, tutankamon1905 i 154 gosta.