Premijer liga BiH - aktuelno

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 feb 2025, 01:44

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 feb 2025, 01:09
ErosViverosViv je napisao/la:
02 feb 2025, 00:51
Pact1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 00:36

Da se glasa uz ostale klubove ili za mirvica . 22 kluba : SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica. Znaci ovdje gledajte klubove sarajevo hajde ovo sve i predvodi , radnik iz hadzica drugi najaci klub ovdje inace afilijala fk sarajeva imaju sad onaj ugovor oko posudbe igraca , gfc sarajevo gradski futsal klub sarajevo inace smatra se pitarskim , sfk 2000 sarajevo zenski klub koji je isto afilija fk sarajeva , onda najaci klubovi poslije pomenuta 2 sarajeva i radnika su unis vogosca ,moscanica ,famos hrasnica , stup i baton koji su svi u poretku od 10 do 14 mjesta u 2 ligi federacije bih centar to je realno amaterski rang. Od ovih ostalih klubova nisam vala cuo za veliki dio ali eto svi su culi za fk vratnik inace u fk vratniku je trenirao originalno asim ferhatovic hase , eto sask napredak je bio velesila jugoslovenskog fudbala prije 100 godina to jest prije 2 svjetskog rata . Ovo ostalo realno nisam cuo . Cudim se sto nisu i bambionosi ovdje . Mozda bi i vrbanjusa bila da se nije ugasila . I sad kad ovo sve spojimo vidimo da ta 22 vasa kluba nisu vala nesto . Ispadne zapravo fk sarajevo i njegove afilijale i 18 amaterskih klubova. I naravno kad se svi ovi klubovi skupe u jedan nemaju posjecenost kao fk zeljeznicar ove sezone . Naravno zvuci ono fk zeljeznicar i el tarik pumpa idu protiv 22 kluba ali kad pogledamo ta 22 kluba zapravo situacija je kako mirvic hoce da drzi kantonalni savez a da iz fk zeljeznicara samo mirno gledaju dok ga dusmani ruse.
Ovi klubovi su amaterski, nepoznati, sta god ti kazes. Dobro.

Vi ste na strani Colpe, Pilava i colpinih udruzenja.
Jesu li ti poznata udruzenja, predstavnici istih kao i clanovi?
Da li ti je poznato ko je predstavnik udruzenja fudbalskih instruktora, trenera, veterana, sportskih radnika?
U kojim takmicenjima oni djeluju? Kakve su im veze sa Colpom, koliko broje clanova?
Ako si zainteresovan objasnit cu ti u privatnim porukama. Sve u svrhu preovladavanja zdravog razuma.

edit: Šta bi s pričom da vam je delegat suspendovan, pa da nije dobio pravo glasa, pa da nije došao na sjednicu, pa se klub nije oglasio, pa se ogradio od svog delegata, pa ga brani, pa delegat ima pravo glasa, pa zatišje, saopštenja, pravdanja. I na kraju se ode i sjedne sa Colpom i kompanijom i glasa se za njegove. Mislim stvarno je bespotrebno pisati o ovim stvarima kada je, hvala Bogu, država upućena šta ste uradili i na čijoj ste strani, ali kad god mi neko korektno odgovori spreman sam normalno nastaviti diskusiju. Slabo vas na forumu ima za voditi dijalog.
Ma sam sebe ukopava frajer,to je kad znas da si kriv i stalno pokusavas sudiji da dokazes da nisi i sam sebe ukopavas sve vise. Najacr u svemu nas nesto prozivaju a jedini u kantonu su na strani Vice,jel uopste znaju sta je krajnji cilj ovog,da se promjeni statut i da Vico moze biti do kraja zivota predsjednik,to je nasim konama posteno,bice jedni od glavnih za promjenu statuta.
Što da ne, pa svima u ligi godi cheto u doživotnoj tiraniji osim Veležu i Sarajevu.
Vidiš kako im je dobro. Prošle godine, dupla pozajmica i opstanak u ligi.
Ove godine evropa, možda i kup da se navijači smire.
Za 2 godine napad na titulu, ovisno o snsd i koliko će izvući do tada iz borca.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 01:54

Virtu4l je napisao/la:
01 feb 2025, 21:47

Jarane ne mogu ni ja da upratim sve ove informacije oko stadiona, juče Banjamina najavila tender za južnu tribinu, prije toga za fasadu na sjeveru, danas Vico aminovao zapadnu tribinu, pa ti sad zamisli kako je tek njima. :rol:
Ljubomorni smo na navijače kluba koji nije prvak preko 10 godina, te na navijače kluba koji je morao skupljati pare preko humanitarne organizacije da preživi ili na navijače kluba kojima je remi s komšijom događaj sezone. Pa Cerić, Diglišić, borba za opstanak... Jeste, da. Ljubomorni smo. Svi bismo voljeli biti u takvoj žabokrečini. Pišamo vam se na stadion. Koliko je siromah ponosan što gradi tribinu kakve su se u Engleskoj gradile prije 100 godina. :lol:

Ne daj Bože nikome vaše sudbine.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 02:21

NoProfit je napisao/la:
02 feb 2025, 01:54
Virtu4l je napisao/la:
01 feb 2025, 21:47

Jarane ne mogu ni ja da upratim sve ove informacije oko stadiona, juče Banjamina najavila tender za južnu tribinu, prije toga za fasadu na sjeveru, danas Vico aminovao zapadnu tribinu, pa ti sad zamisli kako je tek njima. :rol:
Ljubomorni smo na navijače kluba koji nije prvak preko 10 godina, te na navijače kluba koji je morao skupljati pare preko humanitarne organizacije da preživi ili na navijače kluba kojima je remi s komšijom događaj sezone. Pa Cerić, Diglišić, borba za opstanak... Jeste, da. Ljubomorni smo. Svi bismo voljeli biti u takvoj žabokrečini. Pišamo vam se na stadion. Koliko je siromah ponosan što gradi tribinu kakve su se u Engleskoj gradile prije 100 godina. :lol:

Ne daj Bože nikome vaše sudbine.
Koliko sam ljubimoran svega mi,molim Boga kad ih vidim nikad da takvo dno ne dotaknemo,hvala Bogu zna se ko je jedini od nastanka ove lige u vrhu a ko se borio za opstanke i koga nema na mapi evo 15 godina. Kakav su cirkus ja mislim nema kluba da se brukao kao oni na svim poljima,pa Celik je ispao jer nisu imali Vicu da ih ostavi u ligi a opet nisu bili cirkusanti,cuj Ball de Or sunce ti poljubim :rol: pa onda kad zagrmi dama iz Londona mi smo zeljini zeljo je nas :rol: hebi mi sve da si zelio da im napravis vecu zahebanciju nebi ono mogao rezisirati. Doveli profu fizickog,velicali ga kao Spaletija,branili ga ovdje zivotom i sto je najgore ubjedjivali nas da je on mega strucnjak haha

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 07:03

slika

Vico Zeljković se sastao s delegacijom FK Željezničar: Glavna tema ulaganje u stadion Grbavica

Vico Zeljković se sastao s delegacijom FK Željezničar: Glavna tema ulaganje u stadion Grbavica

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković u subotu, 1. februara, sastao se u Antalyiji s delegacijom FK Željezničar na čelu s predsjednikom Admirom Tunovićem.

"Prijateljski susret u Antaliji sa delegacijom FK "Željezničar" na čelu sa predsjednikom Admirom Tunovićem.

Glavna tema našeg razgovora bila su infrastrukturna ulaganja u zapadnu tribinu stadiona "Grbavica" sa akcentom na podizanje kategorizacije stadiona", objavio je na društvenim mrežama Vico Zeljković.

FK Željezničar se u Antaliji nalazi na pripremama za proljetni dio sezone, a danas su u prijateljskoj utakmici izgubili od ukrajinskog kluba Karpaty izgubili rezultatom 3:2.

Opaaaallllaaaa
Evo i zapadna tribina došla na red

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 07:14

Tokom posjete, tema razgovora bila je i rekonstrukcija, adaptacija i dogradnja istočne tribine Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase". Ministar Magoda je izrazio punu podršku ovom značajnom projektu, koji će unaprijediti infrastrukturu stadiona i stvoriti uslove za odigravanje utakmica najvišeg nivoa, kako domaćih, tako i evropskih.

"Ministarstvo kulture i sporta KS nastavit će podržavati projekte modernizacije infrastrukture, jer su oni ključni za razvoj sporta u Sarajevu i Bosni i Hercegovini", rekao je ministar Magoda.

Generalni direktor FK Sarajevo Tarik Trbić zahvalio je ministru Magodi na kontinuiranoj podršci klubu, uručivši mu zahvalnicu za njegov značajan doprinos razvoju kluba i sporta u Kantonu Sarajevo.

😭🤣🤣😂😂😭😭😭😭

Pitari samo idu za nama i govore - ako možete Želji možete i nama
😭😭😭🤣🤣😂😂😭😭

Na kraju balade moj Željo ce rekonstruirat i OS- AFH- Koševo
😭🤣🤣😂😭😭

Glavna tema našeg razgovora bila su infrastrukturna ulaganja u zapadnu tribinu stadiona "Grbavica" sa akcentom na podizanje kategorizacije stadiona", objavio je na društvenim mrežama Vico Zeljković.

Hajd da vidimo ovo kako ćete isprosit

😭😭😭😂😂🤣🤣😂😭😭😭😭😭😭

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 feb 2025, 07:18

svrakino1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 07:14
Tokom posjete, tema razgovora bila je i rekonstrukcija, adaptacija i dogradnja istočne tribine Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase". Ministar Magoda je izrazio punu podršku ovom značajnom projektu, koji će unaprijediti infrastrukturu stadiona i stvoriti uslove za odigravanje utakmica najvišeg nivoa, kako domaćih, tako i evropskih.

"Ministarstvo kulture i sporta KS nastavit će podržavati projekte modernizacije infrastrukture, jer su oni ključni za razvoj sporta u Sarajevu i Bosni i Hercegovini", rekao je ministar Magoda.

Generalni direktor FK Sarajevo Tarik Trbić zahvalio je ministru Magodi na kontinuiranoj podršci klubu, uručivši mu zahvalnicu za njegov značajan doprinos razvoju kluba i sporta u Kantonu Sarajevo.

😭🤣🤣😂😂😭😭😭😭

Pitari samo idu za nama i govore - ako možete Želji možete i nama
😭😭😭🤣🤣😂😂😭😭

Na kraju balade moj Željo ce rekonstruirat i OS- AFH- Koševo
😭🤣🤣😂😭😭

Hajd da vidimo ovo kako ćete isprosit

😭😭😭😂😂🤣🤣😂😭😭😭😭😭😭
Pozajmite nam onaj humanitarni broj od Pomozi.ba, pa mozda i uspijemo... :kafa:

Jipkee
Kontakt:

Post Postao/la Jipkee » 02 feb 2025, 08:00

Hudnjak je napisao/la:
01 feb 2025, 23:47
Otiso si Djilda ostala je tuga, manjejaci postadose cetnici sa juga.
Op dabicu

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 02 feb 2025, 08:38

Pablo11 je napisao/la:
02 feb 2025, 01:33
ErosViverosViv je napisao/la:
01 feb 2025, 23:50
Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
Vidim po neki realan komentar nekolicine njijovih forumasa koji su upuceni na sta je zeljo spao i koji ne opravdavaju ove odluke, ali su izgubljeni u rulji narkomana i sendvicara. Slicno nam je i u drzavi.
slika
A najbolji spid kazu da se na sjeveru prodaje?
Nije ok da se zaduzujete za robu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 feb 2025, 09:01

Znači željkan sada prosi za zapadnu tribinu. :puke:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 10:05

fks74 je napisao/la:
02 feb 2025, 09:01

Šta Ćeš?
Moramo završit stadion
Metropola mora imat stadion

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 02 feb 2025, 10:31

02 feb 2025, 07:03
slika

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković u subotu, 1. februara, sastao se u Antalyiji s delegacijom FK Željezničar na čelu s predsjednikom Admirom Tunovićem.

"Prijateljski susret u Antaliji sa delegacijom FK "Željezničar" na čelu sa predsjednikom Admirom Tunovićem.

FK Željezničar se u Antaliji nalazi na pripremama za proljetni dio sezone, a danas su u prijateljskoj utakmici izgubili od ukrajinskog kluba Karpaty izgubili rezultatom 3:2.

Opaaaallllaaaa
Na koljena pred Vicu!

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 02 feb 2025, 11:23

Mene zanima ta rekonstrukcija istoka jeli se promjenio projekat ili ce ostati onaj sto je bio objavljen prosle godine gdje je natkriveno pola istoka a pola nije. Jer ako je pola natkriveno pola nije onda bi morali prodavati karte istok otkriveni i istok nadkriveni i koristiti razlicite ulaze, jer realno niko nece da kisne .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 11:42

Pact1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 11:23
Mene zanima ta rekonstrukcija istoka jeli se promjenio projekat ili ce ostati onaj sto je bio objavljen prosle godine gdje je natkriveno pola istoka a pola nije. Jer ako je pola natkriveno pola nije onda bi morali prodavati karte istok otkriveni i istok nadkriveni i koristiti razlicite ulaze, jer realno niko nece da kisne .

slika

Oni ako uspiju i ovo uraditi bit će super

Jipkee
Kontakt:

Post Postao/la Jipkee » 02 feb 2025, 11:44

fks74 je napisao/la:
Jesil danas uplatio porez

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 feb 2025, 11:46

Pact1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 11:23
To pitanje moraš uputiti na adresu opštine, oni su vlasnici a Fk Sarajevo samo pomaže rekunstrukciju. Vjerujem da smo jedini klub na svijetu koji pomaže rekonstrukciju tuđeg stadiona. :salut:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 feb 2025, 12:23

Svaki klub nešto sufinansira sa lokalnom zajednicom oko stadiona, Sarajevo, Velež, Zrinjski samo Željezničar u potpunosti finansira država i oni svima govore da su režimski samo oni nisu bas čudno. Bas moraš biti lud da tu priču popušiš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 12:41

Jipkee je napisao/la:
02 feb 2025, 11:44
fks74 je napisao/la:
Jesil danas uplatio porez
Koliko si danas isprosio? Nemoj praznih ruku kući...

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 feb 2025, 12:44

Da se ja pitam, svakom Klubu bi Savez sredio stadion.

Ne znam što vam je to tema rasprave? :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 feb 2025, 12:57

slika

Opaaaallllaaaa
Kolega ako vam vicko ulozi u stadion yebo vam je sve. Odlaskom njeg vjerovatno cete se i ugasit.
Ti si nekad ratovo protiv ovakvih danas su vam dobri? Nije to dobro nikako prijatelju

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 02 feb 2025, 13:10

bvsic je napisao/la:
02 feb 2025, 12:57
slika

Opaaaallllaaaa
Kolega ako vam vicko ulozi u stadion yebo vam je sve. Odlaskom njeg vjerovatno cete se i ugasit.
Ti si nekad ratovo protiv ovakvih danas su vam dobri? Nije to dobro nikako prijatelju
Ma Svrakino me je razocarao. Prije jedno mjesec, možda malo vise, ja sam napisao da Čelik ide za 2 do 2.5 miliona eura, on se ismijavao i ja mu ponudim opkladu, ako ne ode za ovu cifru , da mu ja dajem moj profil, a ako ode on meni daje svoj. Mislis da je smio. A jos sad velica gicu i kompaniju. Nije on Svrakina vidio ocima
Evo i oni tebe selame!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander, jurisicduska, kolezeljovac, LondonBlues, napoleon72 i 27 gostiju.