Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 07:03

slika

Vico Zeljković se sastao s delegacijom FK Željezničar: Glavna tema ulaganje u stadion Grbavica

Vico Zeljković se sastao s delegacijom FK Željezničar: Glavna tema ulaganje u stadion Grbavica

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković u subotu, 1. februara, sastao se u Antalyiji s delegacijom FK Željezničar na čelu s predsjednikom Admirom Tunovićem.

"Prijateljski susret u Antaliji sa delegacijom FK "Željezničar" na čelu sa predsjednikom Admirom Tunovićem.

Glavna tema našeg razgovora bila su infrastrukturna ulaganja u zapadnu tribinu stadiona "Grbavica" sa akcentom na podizanje kategorizacije stadiona", objavio je na društvenim mrežama Vico Zeljković.

FK Željezničar se u Antaliji nalazi na pripremama za proljetni dio sezone, a danas su u prijateljskoj utakmici izgubili od ukrajinskog kluba Karpaty izgubili rezultatom 3:2.

Opaaaallllaaaa
Evo i zapadna tribina došla na red

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 07:14

Tokom posjete, tema razgovora bila je i rekonstrukcija, adaptacija i dogradnja istočne tribine Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase". Ministar Magoda je izrazio punu podršku ovom značajnom projektu, koji će unaprijediti infrastrukturu stadiona i stvoriti uslove za odigravanje utakmica najvišeg nivoa, kako domaćih, tako i evropskih.

"Ministarstvo kulture i sporta KS nastavit će podržavati projekte modernizacije infrastrukture, jer su oni ključni za razvoj sporta u Sarajevu i Bosni i Hercegovini", rekao je ministar Magoda.

Generalni direktor FK Sarajevo Tarik Trbić zahvalio je ministru Magodi na kontinuiranoj podršci klubu, uručivši mu zahvalnicu za njegov značajan doprinos razvoju kluba i sporta u Kantonu Sarajevo.

😭🤣🤣😂😂😭😭😭😭

Pitari samo idu za nama i govore - ako možete Želji možete i nama
😭😭😭🤣🤣😂😂😭😭

Na kraju balade moj Željo ce rekonstruirat i OS- AFH- Koševo
😭🤣🤣😂😭😭

Glavna tema našeg razgovora bila su infrastrukturna ulaganja u zapadnu tribinu stadiona "Grbavica" sa akcentom na podizanje kategorizacije stadiona", objavio je na društvenim mrežama Vico Zeljković.

Hajd da vidimo ovo kako ćete isprosit

😭😭😭😂😂🤣🤣😂😭😭😭😭😭😭

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 feb 2025, 07:18

svrakino1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 07:14
Tokom posjete, tema razgovora bila je i rekonstrukcija, adaptacija i dogradnja istočne tribine Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase". Ministar Magoda je izrazio punu podršku ovom značajnom projektu, koji će unaprijediti infrastrukturu stadiona i stvoriti uslove za odigravanje utakmica najvišeg nivoa, kako domaćih, tako i evropskih.

"Ministarstvo kulture i sporta KS nastavit će podržavati projekte modernizacije infrastrukture, jer su oni ključni za razvoj sporta u Sarajevu i Bosni i Hercegovini", rekao je ministar Magoda.

Generalni direktor FK Sarajevo Tarik Trbić zahvalio je ministru Magodi na kontinuiranoj podršci klubu, uručivši mu zahvalnicu za njegov značajan doprinos razvoju kluba i sporta u Kantonu Sarajevo.

😭🤣🤣😂😂😭😭😭😭

Pitari samo idu za nama i govore - ako možete Želji možete i nama
😭😭😭🤣🤣😂😂😭😭

Na kraju balade moj Željo ce rekonstruirat i OS- AFH- Koševo
😭🤣🤣😂😭😭

Hajd da vidimo ovo kako ćete isprosit

😭😭😭😂😂🤣🤣😂😭😭😭😭😭😭
Pozajmite nam onaj humanitarni broj od Pomozi.ba, pa mozda i uspijemo... :kafa:

Jipkee
Kontakt:

Post Postao/la Jipkee » 02 feb 2025, 08:00

Hudnjak je napisao/la:
01 feb 2025, 23:47
Otiso si Djilda ostala je tuga, manjejaci postadose cetnici sa juga.
Op dabicu

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 02 feb 2025, 08:38

Pablo11 je napisao/la:
02 feb 2025, 01:33
ErosViverosViv je napisao/la:
01 feb 2025, 23:50
Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
Vidim po neki realan komentar nekolicine njijovih forumasa koji su upuceni na sta je zeljo spao i koji ne opravdavaju ove odluke, ali su izgubljeni u rulji narkomana i sendvicara. Slicno nam je i u drzavi.
slika
A najbolji spid kazu da se na sjeveru prodaje?
Nije ok da se zaduzujete za robu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 feb 2025, 09:01

Znači željkan sada prosi za zapadnu tribinu. :puke:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 10:05

fks74 je napisao/la:
02 feb 2025, 09:01

Šta Ćeš?
Moramo završit stadion
Metropola mora imat stadion

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 02 feb 2025, 10:31

02 feb 2025, 07:03
slika

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković u subotu, 1. februara, sastao se u Antalyiji s delegacijom FK Željezničar na čelu s predsjednikom Admirom Tunovićem.

"Prijateljski susret u Antaliji sa delegacijom FK "Željezničar" na čelu sa predsjednikom Admirom Tunovićem.

FK Željezničar se u Antaliji nalazi na pripremama za proljetni dio sezone, a danas su u prijateljskoj utakmici izgubili od ukrajinskog kluba Karpaty izgubili rezultatom 3:2.

Opaaaallllaaaa
Na koljena pred Vicu!

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 02 feb 2025, 11:23

Mene zanima ta rekonstrukcija istoka jeli se promjenio projekat ili ce ostati onaj sto je bio objavljen prosle godine gdje je natkriveno pola istoka a pola nije. Jer ako je pola natkriveno pola nije onda bi morali prodavati karte istok otkriveni i istok nadkriveni i koristiti razlicite ulaze, jer realno niko nece da kisne .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 feb 2025, 11:42

Pact1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 11:23
Mene zanima ta rekonstrukcija istoka jeli se promjenio projekat ili ce ostati onaj sto je bio objavljen prosle godine gdje je natkriveno pola istoka a pola nije. Jer ako je pola natkriveno pola nije onda bi morali prodavati karte istok otkriveni i istok nadkriveni i koristiti razlicite ulaze, jer realno niko nece da kisne .

slika

Oni ako uspiju i ovo uraditi bit će super

Jipkee
Kontakt:

Post Postao/la Jipkee » 02 feb 2025, 11:44

fks74 je napisao/la:
Jesil danas uplatio porez

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 feb 2025, 11:46

Pact1921 je napisao/la:
02 feb 2025, 11:23
To pitanje moraš uputiti na adresu opštine, oni su vlasnici a Fk Sarajevo samo pomaže rekunstrukciju. Vjerujem da smo jedini klub na svijetu koji pomaže rekonstrukciju tuđeg stadiona. :salut:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 feb 2025, 12:23

Svaki klub nešto sufinansira sa lokalnom zajednicom oko stadiona, Sarajevo, Velež, Zrinjski samo Željezničar u potpunosti finansira država i oni svima govore da su režimski samo oni nisu bas čudno. Bas moraš biti lud da tu priču popušiš.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 12:41

Jipkee je napisao/la:
02 feb 2025, 11:44
fks74 je napisao/la:
Jesil danas uplatio porez
Koliko si danas isprosio? Nemoj praznih ruku kući...

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 feb 2025, 12:44

Da se ja pitam, svakom Klubu bi Savez sredio stadion.

Ne znam što vam je to tema rasprave? :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 feb 2025, 12:57

slika

Opaaaallllaaaa
Kolega ako vam vicko ulozi u stadion yebo vam je sve. Odlaskom njeg vjerovatno cete se i ugasit.
Ti si nekad ratovo protiv ovakvih danas su vam dobri? Nije to dobro nikako prijatelju

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 02 feb 2025, 13:10

bvsic je napisao/la:
02 feb 2025, 12:57
slika

Opaaaallllaaaa
Kolega ako vam vicko ulozi u stadion yebo vam je sve. Odlaskom njeg vjerovatno cete se i ugasit.
Ti si nekad ratovo protiv ovakvih danas su vam dobri? Nije to dobro nikako prijatelju
Ma Svrakino me je razocarao. Prije jedno mjesec, možda malo vise, ja sam napisao da Čelik ide za 2 do 2.5 miliona eura, on se ismijavao i ja mu ponudim opkladu, ako ne ode za ovu cifru , da mu ja dajem moj profil, a ako ode on meni daje svoj. Mislis da je smio. A jos sad velica gicu i kompaniju. Nije on Svrakina vidio ocima
Evo i oni tebe selame!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 02 feb 2025, 13:14

brig je napisao/la:
31 jan 2025, 00:23
Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa

Ili onaj Al Jaber.

:bow:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Misliš li još uvijek isto?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 02 feb 2025, 13:16

OBARAMO REKORDE, POSTAVLJAMO STANDARDE
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 13:16

HordasOdMalena je napisao/la:
02 feb 2025, 13:14
brig je napisao/la:
31 jan 2025, 00:23
Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa

Ili onaj Al Jaber.

Misliš li još uvijek isto?

Hahhahahahhahaahahhaha

Nemoj ga toliko pišati, šaraj malo. Ja bih se ugasio nakon ovoga.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []