FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izmedju Koljica i Prevaljaka po mom mišljenju je bolji Prevaljak. Ali sigurno i skuplji.
Biće dvojni C, samo ne znam hoće li danas jer imam nekih obaveza na aerodromu.luckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:48Nisi u pravu
Nego, šta su mi se ovo pjanke i tabba ušutili?

Prvo Gruzijac pa Koljić onda Prevljak i evo sad Stipe Perica da mi na kraju ne izvisimo pa da ne dodje ni jedan od nabrojanih.
Inace ne kritikujem moguca pojacanja al Perica mi se najmanje svidja od navedenih. Previse klubova kroz karijeru i to bas silaznom putanjom. Ima nesto i u tome sto se nije mogao u rijeci nametnuti sa ovakvom karijerom.
-
- Kontakt:
Ima Pasalic.
Inače Perica je strašan igrač
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- luckystrike
- Kontakt:
Daleko od toga da je los inace ne bi dosao do klubova u kakvim je igrao. Vise govorim o voljnom momentu jer ovakva klasa od igraca je morala puno vise pokazati u Rijeci.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:24Ima Pasalic.
-
- Kontakt:
Ima i do sistema.
Rijeka gura pojedine igrače čisto zbog profita.
Pericu su doveli ako ovi u izlogu se povrijede ili nešto.
Kojem smo napadacu najblize od navedenih?jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:31Ima i do sistema.
Nadam se da će se realizovat ova posudba s pravom otkupa Gruzijca jer je to relativno mali rizik za nas a možemo dosta dobiti ako klikne s Gulijem.
Od ovih "kapitalaca" što se spominju realno je kod svakog voljni momenat upitnik a kod Koljića i zdravlje no i dalje mislim da moramo jednog od njih da potpišemo.
Ništa od posudbe Čelika do kraja sezone?
Od ovih "kapitalaca" što se spominju realno je kod svakog voljni momenat upitnik a kod Koljića i zdravlje no i dalje mislim da moramo jednog od njih da potpišemo.
Ništa od posudbe Čelika do kraja sezone?
Inače Rijeka je u dva prelazna roka zaradila preko 18 miliona eura, boli Miškovića neka stvar za titulom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Gruzijac 100%keli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:34Kojem smo napadacu najblize od navedenih?jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:31Ima i do sistema.
Koljic 98%
Prevljak 50%
Perica 50%
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Moze li se makar ocektivat pocetkom sedmice da potpisu ?jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:37Gruzijac 100%keli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:34Kojem smo napadacu najblize od navedenih?jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:31Ima i do sistema.
Koljic 98%
Prevljak 50%
Perica 50%
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:37Gruzijac 100%keli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:34Kojem smo napadacu najblize od navedenih?jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:31Ima i do sistema.
Koljic 98%
Prevljak 50%
Perica 50%

-
- Kontakt:
Ma gruzijac i Koljic dolaze pocetkom sedmice jos se trazi lijevi bek i to je to za ovaj rok.Imaju neke igrace na radaru samo moraju biti brzi jer je rok do 6.2.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čim se on u vicevima nalazi, nema od njega ništa.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:24Ima Pasalic.

Ljudi, jeste li spremni za bombu? 

-
- Kontakt:
2.5 mil eura. Svaka cast. 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bhfanatic14, Bordo10, Dave, haris004, N3R3D, ovisnik, Pantelija, riki46, rimljanin90, Seipronto, Serha, stokastoka23 i 160 gostiju.