Nije mi bila namjera.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije mi bila namjera.
Ne bi ni mi bahati bili u tom slucajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:26Ma nemaju oni za kifle,dugovali plate igracima nisu se ni pojacali nista.
Zoran Zekić za Euronews: FK Sarajevo će napraviti evropski iskorak
Trener FK Sarajevo Zoran Zekić u intervju za Euronews BiH govorio je o proteklom dijelu Premijer lige BiH, očekivanjima koja ima do kraja ove sezone, eventualnom evropskom iskoraku kluba sa Koševa.
"Zadovoljan sam postignutim rezultatima, pogotovo jer smo kroz polusezonu pokazali stabilnost i karakter", kazao je Zekić.
Ekipa FK Sarajevo trenutno se nalazi na trećem mjestu, sa ukupno 38 bodova. Od ukupno 17 utakmica, Zekićeva ekipa je odnijela pobjedu u 11 utakmica, remizirala u njih 5, ge doživjela jedan poraz.
Jedan poraz
"Ekipa je radila izuzetno disciplinovano, a taj jedan poraz nas je motivisao da se dodatno fokusiramo na ključne segmente igre", istakao je Zekić, te dodao da uvijek ima prostora za napredak.
Uvijek je nezahvalno prognozirati, ali Zekić za Euronews kaže da je cilj uvijek isti.
"Primarni cilj je osvajanje titule prvaka", poručio je.
Dodao je da je među ciljevima i konsolidacija ekipe.
"Moramo stvorili čvrst temelj za naredne sezone. Prognoze su optimistične jer vjerujemo u kvalitet ove ekipe i naš zajednički rad", kaže Zekić.
Govoreći o eventualnim nastupima u evropskim takmičenjima, Zekić ističe da vjeruje da će FK Sarajevo ove godine napraviti taj evropski iskorak.
"Vjerujem da možemo napraviti evropski iskorak, ali potrebno je zadržati kontinuitet dobrih rezultata i dodatno ojačati ekipu na određenim pozicijama", smatra trener.
Kao poseban aspekt priprema, istakao je i psihološku pripremu ekipe.
"Neophodno je raditi na psihološkoj pripremi igrača, jer evropski mečevi zahtijevaju poseban nivo koncentracije i iskustva", naglasio je.
Igrač i trener
U toku razgovora dotakli smo se i prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti.
Odgovarajući na pitanje "Da li je lakše biti igrač ili trener Sarajeva, s obzirom na vaše iskustvo u obje uloge?", Zekić ističe da svaka uloga ima svoje izazove.
"Kao igrač fokusirate se na vlastitu izvedbu i zadatke na terenu, dok kao trener morate razmišljati o cijeloj ekipi, taktičkoj pripremi i motivaciji", kaže.
Dodao je da igrač osjeća manji pritisak jer trener nosi odgovornost za svaki rezultat.
"Ali moram reći da obje uloge donose veliko zadovoljstvo, pogotovo kada radite za klub kakav je FK Sarajevo", zaključio je Zekić.
Ovaj se bas dobro vezao za nas...H8Z7 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:57Zoran Zekić za Euronews: FK Sarajevo će napraviti evropski iskorak
Trener FK Sarajevo Zoran Zekić u intervju za Euronews BiH govorio je o proteklom dijelu Premijer lige BiH, očekivanjima koja ima do kraja ove sezone, eventualnom evropskom iskoraku kluba sa Koševa.
"Zadovoljan sam postignutim rezultatima, pogotovo jer smo kroz polusezonu pokazali stabilnost i karakter", kazao je Zekić.
Ekipa FK Sarajevo trenutno se nalazi na trećem mjestu, sa ukupno 38 bodova. Od ukupno 17 utakmica, Zekićeva ekipa je odnijela pobjedu u 11 utakmica, remizirala u njih 5, ge doživjela jedan poraz.
Jedan poraz
"Ekipa je radila izuzetno disciplinovano, a taj jedan poraz nas je motivisao da se dodatno fokusiramo na ključne segmente igre", istakao je Zekić, te dodao da uvijek ima prostora za napredak.
Uvijek je nezahvalno prognozirati, ali Zekić za Euronews kaže da je cilj uvijek isti.
"Primarni cilj je osvajanje titule prvaka", poručio je.
Dodao je da je među ciljevima i konsolidacija ekipe.
"Moramo stvorili čvrst temelj za naredne sezone. Prognoze su optimistične jer vjerujemo u kvalitet ove ekipe i naš zajednički rad", kaže Zekić.
Govoreći o eventualnim nastupima u evropskim takmičenjima, Zekić ističe da vjeruje da će FK Sarajevo ove godine napraviti taj evropski iskorak.
"Vjerujem da možemo napraviti evropski iskorak, ali potrebno je zadržati kontinuitet dobrih rezultata i dodatno ojačati ekipu na određenim pozicijama", smatra trener.
Kao poseban aspekt priprema, istakao je i psihološku pripremu ekipe.
"Neophodno je raditi na psihološkoj pripremi igrača, jer evropski mečevi zahtijevaju poseban nivo koncentracije i iskustva", naglasio je.
Igrač i trener
U toku razgovora dotakli smo se i prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti.
Odgovarajući na pitanje "Da li je lakše biti igrač ili trener Sarajeva, s obzirom na vaše iskustvo u obje uloge?", Zekić ističe da svaka uloga ima svoje izazove.
"Kao igrač fokusirate se na vlastitu izvedbu i zadatke na terenu, dok kao trener morate razmišljati o cijeloj ekipi, taktičkoj pripremi i motivaciji", kaže.
Dodao je da igrač osjeća manji pritisak jer trener nosi odgovornost za svaki rezultat.
"Ali moram reći da obje uloge donose veliko zadovoljstvo, pogotovo kada radite za klub kakav je FK Sarajevo", zaključio je Zekić.
To se zove ljubav Erose bravoErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:25Vrlo rado ako ces ostati 800 kilometara od akademijePantelija je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:06Napusis se panteliji ku.rca...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:01Kako panteliju brata otjerase, celik se izgradi i prodasmo ga u rekordnom transferu u vrh francuskog nogometa.
Aferim.![]()
![]()
Panteliji plus Alajmovicu moras, oni dolaze u paketu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:25Vrlo rado ako ces ostati 800 kilometara od akademijePantelija je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:06Napusis se panteliji ku.rca...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:01Kako panteliju brata otjerase, celik se izgradi i prodasmo ga u rekordnom transferu u vrh francuskog nogometa.
Aferim.![]()
![]()
Vecina nas je ovdje jer zivimo za klub samo sto su raja kakva jesu pa svoje interese stave ispred interesa kluba sreca pa su takvi manjinaPantelija je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:02Kakvi bolesnici na temi![]()
Vakat je baviti se pametnijim stvarima u zivotu nego sa ovim kompleksasima i neznalicama.
Uzimati u usta dijete koje je od malih nogu u Akademiji u ovakvom kontekstu je bolesno plus tek ima 18... Kakva bolest , odvratno, pedofilski odvratno....
Sve sam mislio da cu procitati na ovoj temi jer se u zasnjih dvije tri godine dolaskom mirvica pored "sjajnih" rezultata nakotilo takve stoke da ne možeš tri posta kvalitetna na 15 stranica naci.
Neko prozivanje na licnom nivou a ne moze glupan skontati sa sam toliko čist da nisam htio da mijenjam profil iako svi znaju ko sam, eto tolika su mi muda, a ni jedna picoka od vas ne smije se javiti i reci ni u pp ja sam taj i taj... Jer ste picoke koje u nedostatku bilo kakve intelektualne mogućnosti normalne rasprave povlace neke personalne paralale i na ličnoj osnivi se raspravljaju. To je njihov maksimum, najdalje što mozdane celije uspijevaju da dobace.
A npr znam tacno koji nick imenom i prezimenom radi u akademiji trenurno i pise ovdje (dva), samo ja nisam neko ko ce doxi i napisati kako su dosli u akademiju, niti cu napisati koga su pljuvali da bi se uvalili...
Meni je to ponizenje. Nemate vi blage sta je Sarajevo, sta je ici 7-8 godina na svako gostovanje i domacu, 22-23 godine redovno na kosevu, evropske tekme, vi ste samo bolesne osobe. Al dobro bolesne.
Ostatku normalne ekipe pozdrav, kakvi novi forumasi takva nam i drzava , jbg, preslikano stanje.
Psuješ i ti drugim ljudima, kad ti neko vrati, ti se rasplačeš. Kažeš ne može se pročitati ništa pametno, a govoriš momku "napušiš mi se qurca".Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:02Kakvi bolesnici na temi![]()
Vakat je baviti se pametnijim stvarima u zivotu nego sa ovim kompleksasima i neznalicama.
Uzimati u usta dijete koje je od malih nogu u Akademiji u ovakvom kontekstu je bolesno plus tek ima 18... Kakva bolest , odvratno, pedofilski odvratno....
Sve sam mislio da cu procitati na ovoj temi jer se u zasnjih dvije tri godine dolaskom mirvica pored "sjajnih" rezultata nakotilo takve stoke da ne možeš tri posta kvalitetna na 15 stranica naci.
Neko prozivanje na licnom nivou a ne moze glupan skontati sa sam toliko čist da nisam htio da mijenjam profil iako svi znaju ko sam, eto tolika su mi muda, a ni jedna picoka od vas ne smije se javiti i reci ni u pp ja sam taj i taj... Jer ste picoke koje u nedostatku bilo kakve intelektualne mogućnosti normalne rasprave povlace neke personalne paralale i na ličnoj osnivi se raspravljaju. To je njihov maksimum, najdalje što mozdane celije uspijevaju da dobace.
A npr znam tacno koji nick imenom i prezimenom radi u akademiji trenurno i pise ovdje (dva), samo ja nisam neko ko ce doxi i napisati kako su dosli u akademiju, niti cu napisati koga su pljuvali da bi se uvalili...
Meni je to ponizenje. Nemate vi blage sta je Sarajevo, sta je ici 7-8 godina na svako gostovanje i domacu, 22-23 godine redovno na kosevu, evropske tekme, vi ste samo bolesne osobe. Al dobro bolesne.
Ostatku normalne ekipe pozdrav, kakvi novi forumasi takva nam i drzava , jbg, preslikano stanje.
Sto si se tako upalio drug, nije u pitanju simpozij nego sportski forum na smecarskom portalu, naravno da se zezamo.
Nisi u pravu
Sto je period kad je Sabrina radila najmračniji ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:42Sto si se tako upalio drug, nije u pitanju simpozij nego sportski forum na smecarskom portalu, naravno da se zezamo.
Raja malo zayebava jer jedini period kada nisi pisao i nisi kritikovao klub je period u kojem si ti radio dok je sabra bila glavna, sto je ujedno i najmracniji period kluba zadnjih 70 godina.. Ali naravno da neces kritikovati ruku koja te hrani, ne bi niko, sasvim normalno.
Nisi imao nikakvu ulogu u akamemiji da bi sad nesto ti bio odgovoran za (ne)uspjeh tako da te ne treba dirati ova zezancija. Kada bi svi napustali forum jer im neko nesto kaze onda bi ovdje bila gola pustinja.
Nema ovdje novih forumasa, svi smo stari samo sto se adminu jednog jutra digao kurrac pa banovao 40% teme. Ja prvi sam ovdje 13 godina.
Popij sta, iskuliraj, nisi ni ti zlatan.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, sarajevo19461987, Tatamata1946 i 26 gostiju.