Nidal Čelik
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nidal Čelik
Momak još nije napravio transfer, i ako napravi ne zna se hoće li ići na posudbu, hoće li biti u 2. timu, hoće li dobiti minute, ipak već traže poziv u A selekciju, vrijeđaju, napadaju.
Onda se kao čude što ljudi pljuju po sarajevskim klubovima, sarajevskom mentalitetu. Pitaju se zašto se raja ne raduje transferima njihovih igrača?
Ljudi koji otvoreno navijaju protiv reprezentacije. Koji svoju nemoć i komplekse u odnosu na Zrinjski, Borac, Vicu...istresaju priželjkujući sve najgore reprezentaciji BiH.
Onda se kao čude što ljudi pljuju po sarajevskim klubovima, sarajevskom mentalitetu. Pitaju se zašto se raja ne raduje transferima njihovih igrača?
Ljudi koji otvoreno navijaju protiv reprezentacije. Koji svoju nemoć i komplekse u odnosu na Zrinjski, Borac, Vicu...istresaju priželjkujući sve najgore reprezentaciji BiH.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sve sam mislio ds si ti pitarHoroz je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:28Momak još nije napravio transfer, i ako napravi ne zna se hoće li ići na posudbu, hoće li biti u 2. timu, hoće li dobiti minute, ipak već traže poziv u A selekciju, vrijeđaju, napadaju.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
meecko je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:14Ova mržnja prema Klubu/ovima nije normalna, volio bih da iz Slobode igrači idu direktno u Bayern, Real ali nije tako. Sretno N.Čeliku u karijeri, sada je do njega i njegove radne etike. Lakše će se dalje prodati da li u Španjolsku, Englesku ili drugo, e to zavisi od rada i sreće u životu.
Htjeli mi priznati ili ne uspjeh je iz ove Šaban-lige otići u ozbiljnu ligu, ne interesuju me priče kao plaćeno Barbarezu i Spahiću. Ti ako nisi igrač neće te niko kupiti. Dokaz su ovi polufabrikati koje guraju da igraju po ovoj ligi, odu u Grčku,Rumunji isl za 2 mjeseca idu kući nazad. Ne mogu ni u Crnoj Gori ostati godinu dana.
Ovo je uspijeh i Sarajeva, njihov rad se polako prepoznaje i ljudi već godinama prodaju igrače, koji se polako dokazuju u tim ligama. Na konstataciju da su to Turska,Rusija i sl što ostali klubovi iz naše lige ne prave takve transfere ?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ova dvojica se samo vode kao igraci Angersa i Montpelliera, ali ni njihovi bližnji mozda ne znaju da igraju za te klubove.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 10:25Onda i Dizdarevica treba pozvati, ipak je i on jedini golmana u ligama petice.
Naravno, i Sabanovica iz Angersa.
Igraju momci za B ekipu u 3 ligi ili kojoj vec.
Čelik ako bude sa prvom ekipom Lensa i povremeno dobijao priliku za igru definitivno zasluzuje poziv.
Do njega je sad. Lens ga nije dzabe uzeo. Ako bude pametan i radio jako moze ga Lens prodati u najjace klubove iz liga 5. Ako se bude zayebavao eto njega za 2 godine nazad u nasu ligu u neko Posušje.
Sa srecom mu. Valjda krene stopama npr Varanea
Da ostvari upola takvu karijeru, reprezentacija je na konju.

Da ostvari upola takvu karijeru, reprezentacija je na konju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
meecko je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:14Ova mržnja prema Klubu/ovima nije normalna, volio bih da iz Slobode igrači idu direktno u Bayern, Real ali nije tako. Sretno N.Čeliku u karijeri, sada je do njega i njegove radne etike. Lakše će se dalje prodati da li u Španjolsku, Englesku ili drugo, e to zavisi od rada i sreće u životu.
Htjeli mi priznati ili ne uspjeh je iz ove Šaban-lige otići u ozbiljnu ligu, ne interesuju me priče kao plaćeno Barbarezu i Spahiću. Ti ako nisi igrač neće te niko kupiti. Dokaz su ovi polufabrikati koje guraju da igraju po ovoj ligi, odu u Grčku,Rumunji isl za 2 mjeseca idu kući nazad. Ne mogu ni u Crnoj Gori ostati godinu dana.
Ovo je uspijeh i Sarajeva, njihov rad se polako prepoznaje i ljudi već godinama prodaju igrače, koji se polako dokazuju u tim ligama. Na konstataciju da su to Turska,Rusija i sl što ostali klubovi iz naše lige ne prave takve transfere ?

Dabogda da od malog bude šta jer mi je presirov, ali sretno i svim srcem mu želim najveće domete kao i svakom našem igraču.
Bezveze ti prica
To koliko ko proda, nema veze s proizvodnjom
Prodali ste vi flopove za velike pare, dok neko napravi bolje i marke ne uzme
Evo ti Vasilj iz Zrinjskog u Budnesligi, a marke nisu uzeli na njemu
Kulenovic iz Sloge, Memic iz Radnika…
Vi samo prodajete, a to ne znaci da samo vi pravite
Celiku sve najbolje naravno, vidjet cemo sta ce biti s njim
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Koja je poenta? Znas li ti da igraci koji imaju nikakve ugovore po 5 mjeseci sta ces uzet? Sarajevo sa svojim igracima ima cvrste ugovore sa jakim platama,odma kad sjednes da dogovaras transfer imas bolju startnu poziciju.NoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:46meecko je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:14Ova mržnja prema Klubu/ovima nije normalna, volio bih da iz Slobode igrači idu direktno u Bayern, Real ali nije tako. Sretno N.Čeliku u karijeri, sada je do njega i njegove radne etike. Lakše će se dalje prodati da li u Španjolsku, Englesku ili drugo, e to zavisi od rada i sreće u životu.
Bezveze ti prica
To koliko ko proda, nema veze s
-
- Kontakt:
Na stanici Lensa kazu da je transfer vrijedan 2.5 do 3 mil eura. Mi smo za Kovu uzeli od procenata nedavno 800k,Buljubasic 1.5 mil i Dal 1.3. Skoro je prodao Djokanovica,Pidru za dobre pare takodje.
Pa ja ali to ne znaci da su bolji igraci od onih koji dzabe odumosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:52Koja je poenta? Znas li ti da igraci koji imaju nikakve ugovore po 5 mjeseci sta ces uzet? Sarajevo sa svojim igracima ima cvrste ugovore sa jakim platama,odma kad sjednes da dogovaras transfer imas bolju startnu poziciju.NoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:46meecko je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:14Ova mržnja prema Klubu/ovima nije normalna, volio bih da iz Slobode igrači idu direktno u Bayern, Real ali nije tako. Sretno N.Čeliku u karijeri, sada je do njega i njegove radne etike. Lakše će se dalje prodati da li u Španjolsku, Englesku ili drugo, e to zavisi od rada i sreće u životu.
Bezveze ti prica
Evo ti primjer Popara za sici otisao u Zoryu i bolji je igrac od Buljubasica koji je masno placen
Eto ti Kulenovica sta je Sloga uzela na njemu?
A igra prvu ligu Holandije i u repki
Gdje su vasi takvi
Prodavali ste o ranije za dobre pare, pa ni jedan nista nije napravio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 feb 2025, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Skauti gledaju nesto drugo sto je tebi tesko prepoznati,mozda on nije bokji od nekih igraca u datom momentu al ima potencijal da bude duplo bolji. Durdov iz Hajduka ima 16 godina,nije bolji jos od dosta igraca al ima x faktor,mlad,ogroman potencijal i klub radi na tome da ga razvije,unaprijedi.NoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:58Pa ja ali to ne znaci da su bolji igraci od onih koji dzabe odumosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:52Koja je poenta? Znas li ti da igraci koji imaju nikakve ugovore po 5 mjeseci sta ces uzet? Sarajevo sa svojim igracima ima cvrste ugovore sa jakim platama,odma kad sjednes da dogovaras transfer imas bolju startnu poziciju.NoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:46
Bezveze ti prica
Evo ti primjer Popara za sici otisao u Zoryu i bolji je igrac od Buljubasica koji je masno placen
Pa ja sam Celika spominjao kad je imao 15,16 godinamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:00Skauti gledaju nesto drugo sto je tebi tesko prepoznati,mozda on nije bokji od nekih igraca u datom momentu al ima potencijal da bude duplo bolji. Durdov iz Hajduka ima 16 godina,nije bolji jos od dosta igraca al ima x faktor,mlad,ogroman potencijal i klub radi na tome da ga razvije,unaprijedi.NoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:58Pa ja ali to ne znaci da su bolji igraci od onih koji dzabe odumosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:52
Koja je poenta? Znas li ti da igraci koji imaju nikakve ugovore po 5 mjeseci sta ces uzet? Sarajevo sa svojim igracima ima cvrste ugovore sa jakim platama,odma kad sjednes da dogovaras transfer imas bolju startnu poziciju.
Ovo o cemu pricamo nema ni veze s njim
Nego vasi prebacuju kao neko mrzi Sarajevo, najveci smo ha hu,
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 feb 2025, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ali zati treba zvati Ličinu iz 4. njemačke lige.Horoz je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:28Momak još nije napravio transfer, i ako napravi ne zna se hoće li ići na posudbu, hoće li biti u 2. timu, hoće li dobiti minute, ipak već traže poziv u A selekciju, vrijeđaju, napadaju.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pratim igre Nidala i stvarno mi se svidja kako igra. Progres i putanja su mu uzlaznom linijom u kontinuitetu.
Tesko je biti pametan, jer ako ostane u Sarajevu moze doci do stagnacije i zastoja razvoja karijere, jer nekim igracima treba kontinuirano povecanje nivoa kvalitete igre kao izazov.
Takodjer, ako se vrtis oko repke cijena ti raste, ali vrtiti se i istrcati u prvih 11 je velika razlika. A nase predrasude trenerske drugacije gledaju igraca koji igra 90min u bh ligasu i probava po 15min u nekom jacem tim lige 5.
Gledam tim Lensa, i bojim se da je transfer u ovakav klub preuranjen a najveci metak u celo mladom igracu je sjedenje na klupi. Nisam bas siguran da ce u ovakvom klubu dobijati minute u nastavku sezone. Mislim da je pozurio, trebao je sacekati kraj sezone, istrcati u nekom evropskom takmicenju, vrtiti se oko repke i na pocetku nove sezone pokusati se izboriti za prvih 11. Ovako mislim sa ce mu polusezona proteci na klupi, treninzima i nedovoljno izazovnim utakmicama drugog sastava...bas kad mu je najpotrebnije da igra.
Lens se ne sali s cijenom, ocito da racuna na njega, ali ako je projekt buducnosti, to nije dobro. Ako ce biti u sastavu i cesto biti u prvih 11 smijesi mu se dobra karijera. Al bojim se da je mlad za toga. Vidjecemo, drzim fige.
Tesko je biti pametan, jer ako ostane u Sarajevu moze doci do stagnacije i zastoja razvoja karijere, jer nekim igracima treba kontinuirano povecanje nivoa kvalitete igre kao izazov.
Takodjer, ako se vrtis oko repke cijena ti raste, ali vrtiti se i istrcati u prvih 11 je velika razlika. A nase predrasude trenerske drugacije gledaju igraca koji igra 90min u bh ligasu i probava po 15min u nekom jacem tim lige 5.
Gledam tim Lensa, i bojim se da je transfer u ovakav klub preuranjen a najveci metak u celo mladom igracu je sjedenje na klupi. Nisam bas siguran da ce u ovakvom klubu dobijati minute u nastavku sezone. Mislim da je pozurio, trebao je sacekati kraj sezone, istrcati u nekom evropskom takmicenju, vrtiti se oko repke i na pocetku nove sezone pokusati se izboriti za prvih 11. Ovako mislim sa ce mu polusezona proteci na klupi, treninzima i nedovoljno izazovnim utakmicama drugog sastava...bas kad mu je najpotrebnije da igra.
Lens se ne sali s cijenom, ocito da racuna na njega, ali ako je projekt buducnosti, to nije dobro. Ako ce biti u sastavu i cesto biti u prvih 11 smijesi mu se dobra karijera. Al bojim se da je mlad za toga. Vidjecemo, drzim fige.
-
- Kontakt:
Halilovic,Balic,Coric su bili u datom momentu na trzistu najveci svjetski talenti,kupljeni su za ogromne novce i to od najacih svjetskih klubova,znaci ljudi su vidjeli da su najveci talenti i iskesirali,medjutim oni su tad bili samo mladi igraci,talenti puni potencijala koji nisu opravdali,sad Coric nemoze u 2 HR ligi da nadje klub,Balic dolazi u 2 HNL a Halilovic je u Holandiji tako da Nidal moze uspjeti,ima sve uslove a moze i propasti,sasvim normalna stvar u fudbalu. Evo ti primjer,Jakirovicev sin je mlad,igra za mladje selekcije Dinama,nema nastupa za prvi tim,mnogi igraci su bolji duplo trenutno od njega al Juventus ga trazi i dace dobre pare,tako da ta prica tvoja da je neko bolji od nekoga je u nasim ocima samo.NoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:02Pa ja sam Celika spominjao kad je imao 15,16 godinamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:00Skauti gledaju nesto drugo sto je tebi tesko prepoznati,mozda on nije bokji od nekih igraca u datom momentu al ima potencijal da bude duplo bolji. Durdov iz Hajduka ima 16 godina,nije bolji jos od dosta igraca al ima x faktor,mlad,ogroman potencijal i klub radi na tome da ga razvije,unaprijedi.
Ovo o cemu pricamo nema ni veze s njim
Nego vasi prebacuju kao neko mrzi Sarajevo, najveci smo ha hu,
Naravno. Nadam se da ce otici negdje na posudbu do kraja sezone, da malo osjeti jaci tempo fudbala. Negdje npr u drugu ligu Francuske. Tek od naredne sezone kad prodje prave pripreme, nesto se eventualno moze ocekivati. Naravno, sve zavisi kako ga Lens vidi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:02Ma daleko je to,Nidal je talenat,potencijal samo,treba tu dosta rada,truda da bi bio 30 posto Varanea da se ne lazemo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.