Nece to Zekic dugo trpiti,ako na takava nacin ode iz kluba onda "svaka cast" Mirvicu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:27Kao klub smo nedorasli za ovakvog trenera,ne možemo ga pratiti.Puno nesposobnjakovića u svim klubskim strukturama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Zekic sam evo kaže da vapi za pojacanjima . Nismo real al imamo 4 povredjena Jović,Lulić,Beganovic,Djordjevic. Otišli Djurickovic,Renan,Durakovic,Andjusic, Čelik ,Hamza ranije . A doveo si Gojkovica i dva mladića od 17 i 18 godina . Uopste ne pljujem al što Zekic reče ima puno stvari koje brinu .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:39Pratite malo jace finansijski klubove pa ce vam se sve samo pokazati,drugo je sto vi mislite da smo mocni kao Real a ne da igramo ligu u koju nece da dodje igrac iz druge lige HR. Sta mislite sad da prodaju Gulija i jos dva najbolja igraca a ne dovedu nikog kao Rijeka?visokohz je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:33100%SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:27Kao klub smo nedorasli za ovakvog trenera,ne možemo ga pratiti.Puno nesposobnjakovića u svim klubskim strukturama.
-
- Kontakt:
Od tih odlazaka jedino Celik,oslabljeni smo zbog povreda i treba dovest igrace,nego nekad je tesko dovest igraca bez obzira na pare,pod igracem mislim na pojacanje a ne eto reda radi.bordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:53Zekic sam evo kaže da vapi za pojacanjima . Nismo real al imamo 4 povredjena Jović,Lulić,Beganovic,Djordjevic. Otišli Djurickovic,Renan,Durakovic,Andjusic, Čelik ,Hamza ranije . A doveo si Gojkovica i dva mladića od 17 i 18 godina . Uopste ne pljujem al što Zekic reče ima puno stvari koje brinu .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:39Pratite malo jace finansijski klubove pa ce vam se sve samo pokazati,drugo je sto vi mislite da smo mocni kao Real a ne da igramo ligu u koju nece da dodje igrac iz druge lige HR. Sta mislite sad da prodaju Gulija i jos dva najbolja igraca a ne dovedu nikog kao Rijeka?
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi i Sanchez tu. Pa ja ove ljude mjesecima nisam viđao ovdje. Možda smo tad i pobjedjivali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam gledao utakmicu pratio sam tekstualni prenos.
Nas golman obranio jednu sansu Rogic i kiks rogica za penal. Bar po ovom sto sam ja cito imali smo podpunu kontroli i 3-4 100% sanse i pogodak.. a svi igraci su dobili minutazu..
Celik out renan out djurickovic out jovic out to su standardni igraci, plus beganovic i djordjevic..
Krdzalic se oporavio Gojkovic je doveden zasjeo je u orvih 11. Unusic pokusava da begana nadomjesti vjerovatno ce se dovest spic i ako ovaj iz zvjezde nije dovoljno dobar za prvih 11 mozda i stoper
Sd i uprava kluba su odradili prosli prelazni za 10 dok ovaj prelazni je jedva za 3 dosad, posebno ako se uzmu cinjenice da se znalo da je turkes fula da se renan prezasitio plus da je zimska pauza kod nas bas duga, takodje znali su da imamo pretezak raspored sloga borac zeljo zrinjski..
Ako nista morali smo dovest spica bar do 27 januara.
Prodaja Nidala zato mogu dobit 10 tku dovodjenje Gojkovica 8 i dovodjenje Durica iz zvjezde posebno ako uskoci u prvih 11 moze se dat 9 al za spica je cista 1 dinica posebno ako nedovedemo spica nikako il ako fa dovedemo do 6tog Februara ne bude nivo benke kojem nece bit potrebno da se naviknjama klimatizira itd
Nas golman obranio jednu sansu Rogic i kiks rogica za penal. Bar po ovom sto sam ja cito imali smo podpunu kontroli i 3-4 100% sanse i pogodak.. a svi igraci su dobili minutazu..
Celik out renan out djurickovic out jovic out to su standardni igraci, plus beganovic i djordjevic..
Krdzalic se oporavio Gojkovic je doveden zasjeo je u orvih 11. Unusic pokusava da begana nadomjesti vjerovatno ce se dovest spic i ako ovaj iz zvjezde nije dovoljno dobar za prvih 11 mozda i stoper
Sd i uprava kluba su odradili prosli prelazni za 10 dok ovaj prelazni je jedva za 3 dosad, posebno ako se uzmu cinjenice da se znalo da je turkes fula da se renan prezasitio plus da je zimska pauza kod nas bas duga, takodje znali su da imamo pretezak raspored sloga borac zeljo zrinjski..
Ako nista morali smo dovest spica bar do 27 januara.
Prodaja Nidala zato mogu dobit 10 tku dovodjenje Gojkovica 8 i dovodjenje Durica iz zvjezde posebno ako uskoci u prvih 11 moze se dat 9 al za spica je cista 1 dinica posebno ako nedovedemo spica nikako il ako fa dovedemo do 6tog Februara ne bude nivo benke kojem nece bit potrebno da se naviknjama klimatizira itd
Je li igrao ovaj mali sto je doveden iz Zvijezde?
- luckystrike
- Kontakt:
jedno je sr@t po svemu a sasvim drugo je kad nešto ne valja to i reći. današnja predstava je bila očajna. ovakve ekipe treba ispratiti s 2-3 razlike i zahvaliti im se što su potegli od Imotskog do Sarajeva da se n@guze.
-
- Kontakt:
Nase ekipe mogu sanjat da nakantaju tim iz 2 ligr HR,ljudi su rasadnik talenata.luckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:11jedno je sr@t po svemu a sasvim drugo je kad nešto ne valja to i reći. današnja predstava je bila očajna. ovakve ekipe treba ispratiti s 2-3 razlike i zahvaliti im se što su potegli od Imotskog do Sarajeva da se n@guze.
- luckystrike
- Kontakt:
E pa onda to treba prihvatiti kao realnost i za to nam ne trebaju nikakvi ni Gojkovići ni Prevljaci a vjerovatno ni Zekić koji je jutros rekao "primarni cilj je osvajanje titule prvaka".mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:22Nase ekipe mogu sanjat da nakantaju tim iz 2 ligr HR,ljudi su rasadnik talenata.luckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:11jedno je sr@t po svemu a sasvim drugo je kad nešto ne valja to i reći. današnja predstava je bila očajna. ovakve ekipe treba ispratiti s 2-3 razlike i zahvaliti im se što su potegli od Imotskog do Sarajeva da se n@guze.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma kad dodje špic kako treba , bit ce to dobro siguran sam ...
Ne znam sta je problem sa Turkesom svaka lopta il ga preskoci ili se odbije ko od kamena ...
Ne znam sta je problem sa Turkesom svaka lopta il ga preskoci ili se odbije ko od kamena ...
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Cim zekic kuka nece na dobro. Otice on sto prije
Nek nasi ublehasi prodaju karata zabranjuju i time se bave umjesto dovodjenjem igraca
Nek nasi ublehasi prodaju karata zabranjuju i time se bave umjesto dovodjenjem igraca
Zadnja izmjena: EastMadness, dana/u 02 feb 2025, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Krdzalic danas dobar sto je odigrao.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pripreme prošle ekipa nije sastavljena. Aferim.
Dudiću, Mirzi, Rožmanu svima želje ispunjene, a sad kad konačno imamo trenera nešto se odugovlači.

Dudiću, Mirzi, Rožmanu svima želje ispunjene, a sad kad konačno imamo trenera nešto se odugovlači.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Krdzalic ne da nije dobar nego on mora igrati. Momak je poslao vise lopti prema naprijed za kratko vrijeme nego Mehmedovic, Mustafic i Pavicic za citav mec. Ima hrabrosti da krene naprijed, to nam treba.
Bezveze smo bili, ali imamo vremena da se dohavizamo. Akademci su bili odlicni kad su usli, ozivili su igru.
Bezveze smo bili, ali imamo vremena da se dohavizamo. Akademci su bili odlicni kad su usli, ozivili su igru.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Realno momak kad je usao prvo sto je imao par dobrih driblinga i sto je pokazao da zna loptu " podvalit " izmedju linijaGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:44Krdzalic ne da nije dobar nego on mora igrati. Momak je poslao vise lopti prema naprijed za kratko vrijeme nego Mehmedovic, Mustafic i Pavicic za citav mec. Ima hrabrosti da krene naprijed, to nam treba.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Ma jasno je da je on vrhunski talenat. Eto mu prilike na početku prvenstva da se nametne nema Đorđevica i Lulic je upitan imat će šansu nek je opravda i to je to. Licno ja nisam ni vjerovao da smo ga doveli ali šteta povrede.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:47Realno momak kad je usao prvo sto je imao par dobrih driblinga i sto je pokazao da zna loptu " podvalit " izmedju linijaGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:44Krdzalic ne da nije dobar nego on mora igrati. Momak je poslao vise lopti prema naprijed za kratko vrijeme nego Mehmedovic, Mustafic i Pavicic za citav mec. Ima hrabrosti da krene naprijed, to nam treba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, dlakavijazavac, Lavcina, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz i 75 gostiju.