Postao/la NajvecaRadosti » 02 feb 2025, 19:07
Tanko danas,bol za oci,patnja,sta vise da kazem.Stoji da nam je falilo 3-4 igraca iz prvi 11 ali yebo ti onda ove ostale ako ne mogu dobiti glat bez puno muke prosjecnog drugoligasa.Za sta su oni tu onda.
Ne slavim pobjede u pripremnim pa necu ni zaliti sada ali nisam zadovoljan nimalo.Fale nam 3 pozicije od pocetka priprema mi smo samo napravili zamjemu 2 stopera otisla 2 dosla i skratio si sebi sirinu u napadu mada hajde to ce sutra/prekosutra se rijesiti ali momci bez priprema.
Po meni danas dobri jedino Gulisha(Standardno.Toliko mi je zao sto se ovaj momak nece okititi peharom kod nas,boljeg,kompletnijeg i zahvalnijeg igraca nisam gledao u ovoj ligi,ne do Bog da nam je otisao sad),i Krdzalic.Kupresak isto pristojan ali djaba njegovi centarsutevi kad mi nemamo napadaca vec neko vrijeme.
Zivim za dan kad cemo se vratiti 4231 i nikad vise nista drugo da ne isprobamo jer igraci iz ex yu to ne mogu ispratiti.Oni koji mogu vrlo brzo odu u ligu 5.Dinamo igra ovu formaciju ali sva 3 stopera stranci,nije djaba sigurno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!