kaze mirsad ramic haha koliko se ja sjecam ..a vidim postoji kod vas u juniorima Mirsad Ramic..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:baljic, kristic poludioIker C je napisao/la:Ko je Ramić?![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 apr 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- eliminator
- Kontakt:
junior dosao iz jablaniceIker C je napisao/la:Ko je Ramić?![]()
Potpis, ali nažalost nemamo boljeg napadača.tm-ovac iz mase je napisao/la:Sad su svi protiv Lazara, a kad ja poslije lagane pobjede kazem koju protiv njega, odmah me napdaju...Na njemu se zasniva igra, on je kljucni igrač...!On u Vrbanjuši ne bi na klupi sjedio !
Šehić
Marković
Vasilić
Mešić
Stanić
Svraka
Savić
Zeba
Višča
Bešlija
Lazar
FEDERER= KLOC
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:baljic, kristic poludioIker C je napisao/la:Ko je Ramić?![]()
ramic je junior...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Upratio sam danas utakmicu, dosta ste lose odigrali, a posebno me iznenadila mala posjeta i veoma lose navijanje 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e jbg, ja razumio baljic da je usao, al sam se zayebaonick je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:baljic, kristic poludioIker C je napisao/la:Ko je Ramić?![]()
ramic je junior...
Za zivot cijeli!
Vidio se strah kod njega, ali ima nešto u njemu. Dobro se kreće traži loptu ali trema je učinila svoje.eliminator je napisao/la:junior dosao iz jablaniceIker C je napisao/la:Ko je Ramić?![]()
Jel Baljić ili Ramić, čini mi se da je Baljić deblji od ovog što je ušao.
FEDERER= KLOC
Sta ima veze poraz svaki boli, ali kad se sjetim samo koliko nam je Željo donio lijepih trenutaka opet i zaboravim sve sto se je desavalo na vecerasnjoj utakmici. Jednostavno igramo sporo tromo, bezidejno ali nema veze za ŽELJU SE NE NAVIJA ŽELJO SE VOLI.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
Mi nemamo napadaca, sve sam dosada branio i sa rajom se svadjo oko Lazara. Ali vala veceras je sav kredit kod mene potrosioIker C je napisao/la:Potpis, ali nažalost nemamo boljeg napadača.tm-ovac iz mase je napisao/la:Sad su svi protiv Lazara, a kad ja poslije lagane pobjede kazem koju protiv njega, odmah me napdaju...Na njemu se zasniva igra, on je kljucni igrač...!On u Vrbanjuši ne bi na klupi sjedio !
Šehić![]()
Marković![]()
Vasilić![]()
Mešić![]()
Stanić![]()
Svraka![]()
Savić![]()
Zeba![]()
Višča![]()
Bešlija![]()
Lazar![]()
-
old school
- Kontakt:
evo slabo pisem na ovom forumu ali eto moram nekad...sto se tice igre mislim da i Osim grijesi u nekim stvarima,ali hajde uporan je,nama treba nekoliko igraca novih,a crnjo je odlican jos kad se vrati bogicevic izbaciti mesica odmah,samo mi nije jasno kako mi ne mozemo kupiti jednog lijevog ili desnog beka za toliko godina
e sad moram se osvrnuti na tribinu,tribina nam je dotakla dno,nemamo vode,nemamo ljudi koji su spremni raditi za tribinu,najvise se nakupilo narkomana koji ne znaju ni sto su tu...sto se tice tribine dno dna smo dotakli nazalost
Zadnja izmjena: old school, dana/u 10 apr 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ništa strašno, nismo iskoristili svoje šanse i to je to - fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Željo 1921
- Kontakt:
Ovo je dovoljno:
"I da gubiš deset nula,s' juga bi se pjesma čula" !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slazem se. Price o namjestanju ( oni nama prolaz u kupu, mi njima ova 3 boda ) je smijesno. Mislim nema logike.Virtu4l je napisao/la:Ništa strašno, nismo iskoristili svoje šanse i to je to - fudbal.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
volim ga i ja, volimo ga i svi mi ovde, al neke stvari nisu uredu i moraju se iznijeti na vidjelo, bilo to u vezi tribine ili u vezi igreŽeljo 1921 je napisao/la:Ovo je dovoljno:
Za zivot cijeli!
Ove godine maksimum je Kup i drugo mjesto 
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 apr 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- spielführer_21
- Kontakt:
Ljudi glavu gore, znamo da cijelu sezonu igramo u grču (blago rečeno) tako da nemate razloga previše žaliti za titulom. Ko pamti izgubljeno prvenstvo u zadnjem kolu protiv Širokog, ovo mu ne pada teško. Mislim da je bitka izgubljena, dva poraza zaredom kući i sedam ukupno je ipak previše u borbi za naslov.
Jbga, bilo bi lijepo da smo rođendan proslavili titulom prvaka, ali realno nismo je baš ni zaslužili igrom. Treba se nadati da ćemo osvojiti kup, a najljepši poklon za rođendan bi bio da izađemo u Europu i ove godine, mada kako stvari stoje sa savezom- teško...
P.S: Ja mislim da je drugo poluvrijeme bilo najbolje u proljetnom dijelu, možda i u cijeloj sezoni. Možda sam i poludio
Više ću o igri kasnije, kad djeca na spavanje odu 
Jbga, bilo bi lijepo da smo rođendan proslavili titulom prvaka, ali realno nismo je baš ni zaslužili igrom. Treba se nadati da ćemo osvojiti kup, a najljepši poklon za rođendan bi bio da izađemo u Europu i ove godine, mada kako stvari stoje sa savezom- teško...
P.S: Ja mislim da je drugo poluvrijeme bilo najbolje u proljetnom dijelu, možda i u cijeloj sezoni. Možda sam i poludio
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
djecko dragi...ja vrlo dobro znam sta znaci voljeti klub,sta su emocije ali sam s godinama naucio biti realan.sva sreca pa kad sam bio u tom stadiumu u kojem si sada nije postojao forum(ni kladionicaotpravnik_vozova je napisao/la:Odbrojavanje počinje sa ovom utakmicom...Do sad je bilo svega, ali više nemamo pravo na kiks! Večeras je to veče kad će momci eksplodirati i natrpati Širokog do vrha...Neće znati šta ih je snašlo!
Idemo zajedno u odbranu titule...Samo hrabro...Znam da to možemo jer Mi smo Željezničar!
ŽELJO MI TE VOLIMO...!
pozdrav
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Manijaci su racnuali na kiks Borca i pobjedu Zelje(dok sam ja racunao obrnuto),koja je sad racunica ? 
koja štimaljka, Želji prolaz u finale, ovim tri boda
Olimpik dobio Čelika, a Čelik u finalu...
hebem ti bh fudbal
Olimpik dobio Čelika, a Čelik u finalu...
hebem ti bh fudbal
Nil Satis Nisi Optimum
Treba vam napadač 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Paromlinac i 15 gostiju.