FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Željo 1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo je dovoljno:
"I da gubiš deset nula,s' juga bi se pjesma čula" !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slazem se. Price o namjestanju ( oni nama prolaz u kupu, mi njima ova 3 boda ) je smijesno. Mislim nema logike.Virtu4l je napisao/la:Ništa strašno, nismo iskoristili svoje šanse i to je to - fudbal.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
volim ga i ja, volimo ga i svi mi ovde, al neke stvari nisu uredu i moraju se iznijeti na vidjelo, bilo to u vezi tribine ili u vezi igreŽeljo 1921 je napisao/la:Ovo je dovoljno:
Za zivot cijeli!
Ove godine maksimum je Kup i drugo mjesto 

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 apr 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- spielführer_21
- Kontakt:
Ljudi glavu gore, znamo da cijelu sezonu igramo u grču (blago rečeno) tako da nemate razloga previše žaliti za titulom. Ko pamti izgubljeno prvenstvo u zadnjem kolu protiv Širokog, ovo mu ne pada teško. Mislim da je bitka izgubljena, dva poraza zaredom kući i sedam ukupno je ipak previše u borbi za naslov.
Jbga, bilo bi lijepo da smo rođendan proslavili titulom prvaka, ali realno nismo je baš ni zaslužili igrom. Treba se nadati da ćemo osvojiti kup, a najljepši poklon za rođendan bi bio da izađemo u Europu i ove godine, mada kako stvari stoje sa savezom- teško...
P.S: Ja mislim da je drugo poluvrijeme bilo najbolje u proljetnom dijelu, možda i u cijeloj sezoni. Možda sam i poludio
Više ću o igri kasnije, kad djeca na spavanje odu 
Jbga, bilo bi lijepo da smo rođendan proslavili titulom prvaka, ali realno nismo je baš ni zaslužili igrom. Treba se nadati da ćemo osvojiti kup, a najljepši poklon za rođendan bi bio da izađemo u Europu i ove godine, mada kako stvari stoje sa savezom- teško...

P.S: Ja mislim da je drugo poluvrijeme bilo najbolje u proljetnom dijelu, možda i u cijeloj sezoni. Možda sam i poludio

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
djecko dragi...ja vrlo dobro znam sta znaci voljeti klub,sta su emocije ali sam s godinama naucio biti realan.sva sreca pa kad sam bio u tom stadiumu u kojem si sada nije postojao forum(ni kladionicaotpravnik_vozova je napisao/la:Odbrojavanje počinje sa ovom utakmicom...Do sad je bilo svega, ali više nemamo pravo na kiks! Večeras je to veče kad će momci eksplodirati i natrpati Širokog do vrha...Neće znati šta ih je snašlo!
Idemo zajedno u odbranu titule...Samo hrabro...Znam da to možemo jer Mi smo Željezničar!
ŽELJO MI TE VOLIMO...!

pozdrav
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Manijaci su racnuali na kiks Borca i pobjedu Zelje(dok sam ja racunao obrnuto),koja je sad racunica ? 

koja štimaljka, Želji prolaz u finale, ovim tri boda
Olimpik dobio Čelika, a Čelik u finalu...
hebem ti bh fudbal

hebem ti bh fudbal
Nil Satis Nisi Optimum
Treba vam napadač 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma cinjenica da smo kilavi od pocetka sezone, tu i tamo bljesne neka dobra tekma i rezultat koji nas podigne i vrati nadu u titulu, isto kao sto cemo opet pricati o tituli i nadati se istoj ako kojim slucajem iduce kolo vratimo minus na 6 bodova. Licno mislim da je dosta vise Lazara i forsiranja Stane na beku, jedina smo ekipa na planeti koja ima "napadaca" od kojeg se ne ocekuju golovi, strasno. Al et, ne treba sada crnjaciti, igrati maximalno do kraja pa sta bude.
Al vala i nonsalancija celnih ljudi kluba, jos se tu osjeti amaterizam, izgleda da smo zamijenili proslu i ovu sezonu, prosle smo htjeli samo evropu a ove titulu, ispade obratno, steta zbog godisnjice.
Mali deba je legenda, mogao je komotno igrati umjesto Lazara, siguran sam da ne bi bio losiji
jaaaaavi seeeeee
Al vala i nonsalancija celnih ljudi kluba, jos se tu osjeti amaterizam, izgleda da smo zamijenili proslu i ovu sezonu, prosle smo htjeli samo evropu a ove titulu, ispade obratno, steta zbog godisnjice.
Mali deba je legenda, mogao je komotno igrati umjesto Lazara, siguran sam da ne bi bio losiji

jaaaaavi seeeeee

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne seriNumber1 je napisao/la:koja štimaljka, Želji prolaz u finale, ovim tri boda![]()
hebem ti bh fudbal
Za zivot cijeli!
- Željo 1921
- Kontakt:
Koje stvari nisu uredu ? Shvati ti to da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača,da nismo našli adekvatne zamjeneThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:volim ga i ja, volimo ga i svi mi ovde, al neke stvari nisu uredu i moraju se iznijeti na vidjelo, bilo to u vezi tribine ili u vezi igreŽeljo 1921 je napisao/la:Ovo je dovoljno:
za ŠIMIĆA,BUČANA i naravno ALENA MEŠANOVIĆA,i sve stvari u vezi tribine koje ne šitmaju ovdje se neće pisati !
I boli me ona stvar što si iznerviran,pusti druge na miru..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
smiren sam, smireniji od tebe, vjeruj miŽeljo 1921 je napisao/la:Koje stvari nisu uredu ? Shvati ti to da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača,da nismo našli adekvatne zamjeneThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:volim ga i ja, volimo ga i svi mi ovde, al neke stvari nisu uredu i moraju se iznijeti na vidjelo, bilo to u vezi tribine ili u vezi igreŽeljo 1921 je napisao/la:Ovo je dovoljno:
za ŠIMIĆA,BUČANA i naravno ALENA MEŠANOVIĆA,i sve stvari u vezi tribine koje ne šitmaju ovdje se neće pisati !
I boli me ona stvar što si iznerviran,pusti druge na miru..

postujem to za tribinu da se ne pise ovde
i isto si upravu za 3 igraca nismo nasli odg zamjenu, pa lazo je 35 godinsjem alenu cistio kopacke, sad igra u prvoj :S
i jos bih jednog igraca spomenuo samir bekric, njega 2 zeba ne mogu zamjeniti
Za zivot cijeli!
Number1 je napisao/la:koja štimaljka, Želji prolaz u finale, ovim tri boda![]()
hebem ti bh fudbal
I gdje je tu korist Sirokog i Olimpica,da su prosli u kupu imali bi Evropu,ovako nemaju...jel pored njih se ganja za to 4-rto mjesto jos 5 ekipa? i sta su oni tu dobri,kao bolje im se ganjat nego osigurat Evropu kroz kup,joj kako ljudi izmisljaju glupe teorije da te bog sacuva
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 apr 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- zubanovic89
- Kontakt:
jel imas kakvog po mogucnosti djabe a da razvaljujeFrutek je napisao/la:Treba vam napadač

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Željo 1921
- Kontakt:
Zajko zeba je igrač u godinama,kojem puca ku.rac kako će igrati,jer ne razmišlja o tome hoće li se prodati ili neće...
Više mi je mučnina od zebe,gledati ga kako se povlači po terenu 90 minuta..
Za popovića neću ni da pričam zna se
Više mi je mučnina od zebe,gledati ga kako se povlači po terenu 90 minuta..
Za popovića neću ni da pričam zna se

meni je drago zbog poraza samo zbog cinjenice sto su neki poslije trebinja odma vec vidjeli pehar prvaka u nasim vitrinama... ja sam vec poslije slobode rekao "cao titula"... trebinje tu nista nije pomoglo... jer borac igra i pobjeduje (mozda im je lakse, jer ne moraju se boriti na dva fronta), ali kako god, zeljo nije dana izgubio titulu vec protiv slobode... al nekima je samo jedna pobjeda dovoljna da se sanja o tituli...
sto je neko rekao... ove sezone maximum, kup i drugo mjesto... sto opet mene cini zadovoljnim...

sto je neko rekao... ove sezone maximum, kup i drugo mjesto... sto opet mene cini zadovoljnim...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Potpis. Sjetimo se samo kako je ovo sve licilo prije 2 godine.tm84 je napisao/la:meni je drago zbog poraza samo zbog cinjenice sto su neki poslije trebinja odma vec vidjeli pehar prvaka u nasim vitrinama... ja sam vec poslije slobode rekao "cao titula"... trebinje tu nista nije pomoglo... jer borac igra i pobjeduje (mozda im je lakse, jer ne moraju se boriti na dva fronta), ali kako god, zeljo nije dana izgubio titulu vec protiv slobode... al nekima je samo jedna pobjeda dovoljna da se sanja o tituli...![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
- Kontakt:
sve dok se budemo vadili na to propascemo..pa covjece Boziji sta ces za pet godina reci samo se sjeti prije 10 godina jel to daj pustite te price za malu djecu, i ne mozes ti pasa pricati ko sta da pise meni ako se pise pisacu i za tribinu i za sve,dosta mi je vise glupanamak_033 je napisao/la:Potpis. Sjetimo se samo kako je ovo sve licilo prije 2 godine.tm84 je napisao/la:meni je drago zbog poraza samo zbog cinjenice sto su neki poslije trebinja odma vec vidjeli pehar prvaka u nasim vitrinama... ja sam vec poslije slobode rekao "cao titula"... trebinje tu nista nije pomoglo... jer borac igra i pobjeduje (mozda im je lakse, jer ne moraju se boriti na dva fronta), ali kako god, zeljo nije dana izgubio titulu vec protiv slobode... al nekima je samo jedna pobjeda dovoljna da se sanja o tituli...![]()
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
dobro haj necu sad da serem da sam ispo pametan,ja prico i srao o lazaru vi me drvljem i kamenjem,al neka ipak vasa famozna recenica DA JA NE VODIM ZELJU VEC AMAR je stvarno se pokazala kao tacna sto se tice lazara,eto vam sad pa cekajte neka nova STOLJECA ili ERE da lik da go i da proradi,a do tada i dalje pistite kako ljudima koji se ne prave da ne vide nesto ocigledno kao pojedini ,da su debili jer seru LIKU KOJI SE "GRADI,UDARA,DODAJE.." a koji ustvari ne bi mogo u Saobracajcu bit na klupi
Sto se tice utakmice ne moze na silu ,jbg,odbrana ...ustvari zar smo mi imali taj segment veceras na terenu nesto nisam primjetio,zeba isto ko da se zajeb..aje malo bi igro pa malo nebi,CRNJO pravo pojacanje nakon dugo vremena,onaj mali novi nez ni kako se zove nije ni mogo pokazat nesto,seha na nivou,o lazaru ne bi vise trosio rijeci jer na takve igrace grijeh ih je potrosit,...sve u svemu ode titula jbg zasluzeno borac uzeo treba cestita ljudima,manite se prica o stimaljkama i o jedne godine musliman,jedne srbin jedne hrvat,jer nidje veze prica jer kao sto sam govorio ima mjesec BORAC=MAN UTD dvije sanse dva gola kako god odigraju ljudi dobiju mi to nemamo i sa ovom ekipom tesko cemo i imat jer sto neko napisa gore J.E.B.O. ekipu kad je lazar jedan od glavnih igraca
...treba se posvetiti kupu sta je tu je realno ovo i jeste MAX 2.mjesto i kup 

Sto se tice utakmice ne moze na silu ,jbg,odbrana ...ustvari zar smo mi imali taj segment veceras na terenu nesto nisam primjetio,zeba isto ko da se zajeb..aje malo bi igro pa malo nebi,CRNJO pravo pojacanje nakon dugo vremena,onaj mali novi nez ni kako se zove nije ni mogo pokazat nesto,seha na nivou,o lazaru ne bi vise trosio rijeci jer na takve igrace grijeh ih je potrosit,...sve u svemu ode titula jbg zasluzeno borac uzeo treba cestita ljudima,manite se prica o stimaljkama i o jedne godine musliman,jedne srbin jedne hrvat,jer nidje veze prica jer kao sto sam govorio ima mjesec BORAC=MAN UTD dvije sanse dva gola kako god odigraju ljudi dobiju mi to nemamo i sa ovom ekipom tesko cemo i imat jer sto neko napisa gore J.E.B.O. ekipu kad je lazar jedan od glavnih igraca

19==FCZ==21.
Ko rano rani, sam u nju pada !!
Ko rano rani, sam u nju pada !!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, relativizam, sassari i 49 gostiju.