Ma to se slažem ali eto svakako to je neko moje mišljenje , ja ti kazem iskreno se nadam da ce potpisat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma to se slažem ali eto svakako to je neko moje mišljenje , ja ti kazem iskreno se nadam da ce potpisat
Krdžalić ili Mujkić, Krdžalića pogotovo dok Đorđevića nemaInspiracija je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:34Odbrana danas za 10, Gojković je ono što nam je trebalo. Kuprešak isto jako dobar. Ne vidim ko bi nam mogao biti U21 jer Mehmedović to neće biti sigurno.
Navodno je sutra zakazan ljekarski pregled.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:23I ja sam nacuo da je gruzijac zavrsen i da bi vec sutra objava mogla biti.
Ja mislim da on vise trazi klub gdje ce standardo igrati , a kako je vec neko ranije pisao mislim da Steaua ima vec 2 3 mladja napadaca , dok bi mu kod nas i manja konkurencija bila realno gledanojurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:40Problem za Koljica jedino može biti FCSB (Steaua) , ali nit su dali vise para nit su se dogovorili s njegovim klubom i samo je jednom igrač prešao iz njegov kluba tamo. Tako da i njeg očekujem ali i ako ne dođe veća je sila.
Ma istjerali su ga iz kluba kad nije zavrsio onog marokanca, a sve bilo dogovoreno , a Duska se htio ugraditi i ode covjek u HernevenTracy3McGrady je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:07Bez zezancije sad, ja sam ovdje spominjao lijevo krilo Godson Kyeremeh iz Caen-a, ubijeđen sam da nije skup a fantastičan igrač kojeg sam gledao 15ak puta i skoro svaki put me oduševio. Koliko vidim imaš kontakte u klubu pa eto jedan prijedlog jer vidim da se ganja krilo. Strašan je dribler i veoma brz, malo mubzavršnica nije jača strana ali to ionako ovisi često od situacije.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:52Ma ne treba.
Teško je uhodati 10 igrača a mi 7-8 uhodavamo već pola godine i jače 2 nova se lako uklope ako su kvalitet.
Nek prebaci na 4-2-3-1 ako nema igrača za 5-3-2 ili 3-5-2. Ima 20+ igrača koji bi svi igrali u drugim klubovima, ne bi možda u prvih 11 svi ali bi igrali tako da je to sasvim dovoljno.
Fali spic , i fali tamo lijevo umjesto Kyeremeha igrač jer on ne igra ništa.
Danas me je odusevio sa par driblinga i brzinom razmisljanja
Ima onaj smekerski-majstorski pregled igre i kad je posalje tacno odmah znas da je pas odlican...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:50Danas me je odusevio sa par driblinga i brzinom razmisljanja
Daj ba Duska stipu suplju, priznaj da si se htio ugraditi u ugovor za onog marokanca ...jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:21Bez zajebancije nemam nikakve kontakte u klubu prije 5-6 godina sam imao fine kontakte , prijateljske , mogo sam nazvat, poslati poruku popit kafu sad ne. Znam par ljudi koji nisu specijalno ni bitni. Ovo pišem čisto da neko u budućnosti ne napise da imam nekakvu korist od kluba.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:07Bez zezancije sad, ja sam ovdje spominjao lijevo krilo Godson Kyeremeh iz Caen-a, ubijeđen sam da nije skup a fantastičan igrač kojeg sam gledao 15ak puta i skoro svaki put me oduševio. Koliko vidim imaš kontakte u klubu pa eto jedan prijedlog jer vidim da se ganja krilo. Strašan je dribler i veoma brz, malo mubzavršnica nije jača strana ali to ionako ovisi često od situacije.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:52
Ma ne treba.
Teško je uhodati 10 igrača a mi 7-8 uhodavamo već pola godine i jače 2 nova se lako uklope ako su kvalitet.
Nek prebaci na 4-2-3-1 ako nema igrača za 5-3-2 ili 3-5-2. Ima 20+ igrača koji bi svi igrali u drugim klubovima, ne bi možda u prvih 11 svi ali bi igrali tako da je to sasvim dovoljno.
Fali spic , i fali tamo lijevo umjesto Kyeremeha igrač jer on ne igra ništa.
Imamo mali problem jer svi čekaju unosnije ponude, iz drugih liga, mi bez obzira na uslove kojim možemo parirati ne možemo neke druge stvari ponuditi, ova liga je odron, poluregularna. Igrači se čuju, znaju šta se dešava.
Mislim da smo na dobrom putu prije svega jer su srećom potrefili dobrog trenera i srećom on zna šta radi. Nekako je pokrenuo taj neki val pozitivnih promjena u klubu, uveo veći profesionalizam sto se nadam da će rezultirati na kraju velikim stvarima. Zapamtite da se protiv njega ne smijemo okrenuti.
Ma momak je olimpiji prije 2 godine ozbiljnu sezonu odigrao. Nema sta mali ima šlifa da mu Bog da zdravlja i da ga malo gurnemo u vatru.Vanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:54Ima onaj smekerski-majstorski pregled igre i kad je posalje tacno odmah znas da je pas odlican...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:50Danas me je odusevio sa par driblinga i brzinom razmisljanja
Gledao sam ga u Olimpiji gdje briljirao, ali sam mislio da se ne moze vratiti u onakvu formu poslije godinu dana haman pauze...
Ali, definitivno momak je vrhunski igrac
Ekipa se odlično snalazi u tom sistemu igre, vidi se da im pravo leži. Bez Guliashvilija nisu u stanju doći do protivničkog šesnesterca, a kamoli zaprijetiti golu.luckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:59Kakvo crno mjenjanje formacije sad nakon cijele polusezone i priprema u jednoj te istoj formaciji
Kakav je stoper u pitanju moze pp nisam znao da smo u potrazi za stoperomjurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:28Gruzijac je završen to je to nije on ni problem.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:23I ja sam nacuo da je gruzijac zavrsen i da bi vec sutra objava mogla biti.
Malo vise informacija , dosta je obećavao on i bio generacijski talenat, za jednog napadača dosta je dobar tehnički igra s obje noge. Može se uklopit i u 5-3-2 i bit krilo u 4-3-3 tako da nije on bez pameti doveden. Po meji fantastičan potez.
Čekamo Koljica i pregovara se sa još jednim stoperom.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, johntravolta123, perodeformero, ronaldo99 i 77 gostiju.