FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma otjerati corica ublehu vise, rezultat u ovakvim tekmama je imperativ
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma kakva Grbavica? Na Bradini ih dočekati!Sarun je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:41Dočekati sve nakon povratka sa priprema i zabraniti im da kroče na grbavicuzeljovolimte je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:31Jeste li vi normalni pravdate egal sa amaterskom ekipom?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Coric neka ublehe prosipa po Sirokom Docu ili kako se vec zove, a lazni general lagano nazad u Ceceniju.
Dosta je vise!!1!!!
Dosta je vise!!1!!!
- MocMahale444
SGV Freiberg je jači od drugog tima Eintracht Frankfurta, a da ne dobiju drugi tim Želje.
Raduju golovi Lausevica i Sabica, bravo momci, cekamo vasu eksploziju na proljeće
Raduju golovi Lausevica i Sabica, bravo momci, cekamo vasu eksploziju na proljeće
Kakva je to uzbuna, to je samo prijateljska utakmica a ruku na srca svaka ekipa iz trece Njemacke lige moze dobiti bilo kog naseg iz Premijer lige. Zar nisu kone prije neki dan zijanili od Hrvatskog treceligasa…. Naravno da svaki poraz boli al meni licno je vazno kako ce igrati u ligi i nasem kupu sve drugo je manje vise ne bitno….
- MocMahale444
Nije lose jokkk, 3 igrali 3 izgubili.
Vidim forumasi su zadovoljni tako da se nema sta ruzno reci.
Nek nije 3:0, hajde svi zivi i zdravi.
Yebo samopouzdanje.
Vidim forumasi su zadovoljni tako da se nema sta ruzno reci.
Nek nije 3:0, hajde svi zivi i zdravi.
Yebo samopouzdanje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jesmo sad ovim porazom ispali iz trke za evropu? Vidim neki kmeče, očito je kraj svijeta
- MocMahale444
Joj pametnjakovica zadovoljni porazom, mislim prijateljska je ali busi nas ko stigne.
Barem malo da vam je krivo zbog 3 poraza
Nismo
Barem malo da vam je krivo zbog 3 poraza

Nismo

stipu to, sta kaze tobe na ovo sve? odnosno tobeti, kako mu tepas. jel on zadovoljan?MocMahale444 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:28Joj pametnjakovica zadovoljni porazom, mislim prijateljska je ali busi nas ko stigne.
Barem malo da vam je krivo zbog 3 poraza![]()
Nismo![]()
- MocMahale444
Zamolio sam te bez citiranja, a sta ce reci bolesnik.
Zelim mu brz oporavak.
Zelim mu brz oporavak.
-
- Kontakt:
Pripremne utakmice jeste ali ovi su amateri. Nismo danas smjeli izgubiti koji god sastav da je igrao. Al Boze moj. Ipak se ne moze reci teske noge, pripreme, i drugima je isto kao nama. Pokazatelj da imamo samo 11 igraca koji su kvalitet, ostalo slabo. Brazilci izgleda nisu kakva pljacka ovo sto su do sad pokazali ali njima ostaviti vremena za prilagodbu.
Hvala ti Hulahopka sto si to podijelio. Javi se molim te i sa preostala dva profila, da vidimo sta oni imaju da kazu.PabloGlavonja je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:40Pripremne utakmice jeste ali ovi su amateri. Nismo danas smjeli izgubiti koji god sastav da je igrao. Al Boze moj. Ipak se ne moze reci teske noge, pripreme, i drugima je isto kao nama. Pokazatelj da imamo samo 11 igraca koji su kvalitet, ostalo slabo. Brazilci izgleda nisu kakva pljacka ovo sto su do sad pokazali ali njima ostaviti vremena za prilagodbu.
-
- Kontakt:
Izgleda da vas je taj lik dobro trpao cim ga spominjete svako malo. Decko, skontaj nesto mudrije i pametnije Allah te nagradio.Bumbaclat je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:42Hvala ti Hulahopka sto si to podijelio. Javi se molim te i sa preostala dva profila, da vidimo sta oni imaju da kazu.PabloGlavonja je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:40Pripremne utakmice jeste ali ovi su amateri. Nismo danas smjeli izgubiti koji god sastav da je igrao. Al Boze moj. Ipak se ne moze reci teske noge, pripreme, i drugima je isto kao nama. Pokazatelj da imamo samo 11 igraca koji su kvalitet, ostalo slabo. Brazilci izgleda nisu kakva pljacka ovo sto su do sad pokazali ali njima ostaviti vremena za prilagodbu.
Hulahopka, opet ti o trpanju. Zadrzi to za sebe, bolan ne bio.PabloGlavonja je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:46Izgleda da vas je taj lik dobro trpao cim ga spominjete svako malo. Decko, skontaj nesto mudrije i pametnije Allah te nagradio.
-
- Kontakt:
Tobeyarabi bolesnika. Strasno.
-
- Kontakt:
Hulahopka brateeeeee, najjaci si!
Nikad nisi imao vise profila u isto vrijeme

Ocekujemo povratak Sanjina Lege. Joj kad se vas cetvorica pofajtate, show

Stvarno mislis da ce Krpicu biti vece samopouzdanje da je na ovoj pripremnoj zabio 1/2 gola vise? Odigraju utakmicu jer moraju, samo oni koji se dokazuju ovo shvataju malo ozbiljnije.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Evo ti otprilike opis te 3 prijateljske utakmice.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:28Joj pametnjakovica zadovoljni porazom, mislim prijateljska je ali busi nas ko stigne.
Barem malo da vam je krivo zbog 3 poraza![]()
Nismo![]()
Željezničar - Gangwon 0:1
Naša prva prijateljska utakmica na cijelim pripremama, noge teške itd., igrali smo protiv ekipe kojoj je to osma utakmica u januaru te generalna proba pred nastavak sezone.
Uz to, ekipa koja je vrijednija skoro duplo od nas.
Željezničar - Karpaty Lviv 2:3
Naša druga prijateljska utakmica na pripremama, izmješane prva i druga postava protiv ekipe kojoj je to četvrta utakmica na pripremama. Uz to vrijede duplo više od Borca i Zrinjskog, pa da ne govorim koliko su vrijedniji od nas.
Željezničar - Freiberg 2:3
Naša treća pripremna utakmica na pripremama. Nastupio je rezervni sastav našeg tima, ekipa koja nije nikada do sada niti će više ikada nastupiti zajedno. Uz to, igrali smo protiv ekipe koja nije izgubila skoro 4 mjeseca, na tabeli su ispred drugih timova Eintracht Frankfurta i Mainza, a da nisu jači od druge ekipe Željezničara.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Nije još vrijeme za paniku. Samo opušteno.
Koliko sam mogao, kao navijač bez insajderskih informacija, da upratim, do prije nekoliko dana, radilo se isključivo na fizici i vidjeli smo da to mnogo bolje izgleda nego na početku sezone. Tek par dana pred utakmicu sa Južnokoreancima se počelo raditi na taktickom segmentu i uigravanju ekipe. Dakle prije 7 dana.
Također vidjeli smo i masu tehničkih grešaka u dodavanjima, postavljanjima i tranziciji i sve to ukazule da se tek počelo uigravati u taktićkom smislu. Istini za pravo, bilo ih je masa i u prvom dijelu sezone ali kako je sezona odmicala taj broj se konstantno smanjivao.
Nešto manje od dvije sedmice je do utakmice sa Zrinjskim koja će biti realno mjerilo za nastavak sezone.Da me neki ne bi pogrešno shvatili, ovdje ne govorim o rezultatu već o tome koliko ćemo se igrom moći nositi protiv njih.
Stoga, bit će vremena i za hvale i kritike. Posebno što nam slijedi paklen raspored.
Koliko sam mogao, kao navijač bez insajderskih informacija, da upratim, do prije nekoliko dana, radilo se isključivo na fizici i vidjeli smo da to mnogo bolje izgleda nego na početku sezone. Tek par dana pred utakmicu sa Južnokoreancima se počelo raditi na taktickom segmentu i uigravanju ekipe. Dakle prije 7 dana.
Također vidjeli smo i masu tehničkih grešaka u dodavanjima, postavljanjima i tranziciji i sve to ukazule da se tek počelo uigravati u taktićkom smislu. Istini za pravo, bilo ih je masa i u prvom dijelu sezone ali kako je sezona odmicala taj broj se konstantno smanjivao.
Nešto manje od dvije sedmice je do utakmice sa Zrinjskim koja će biti realno mjerilo za nastavak sezone.Da me neki ne bi pogrešno shvatili, ovdje ne govorim o rezultatu već o tome koliko ćemo se igrom moći nositi protiv njih.
Stoga, bit će vremena i za hvale i kritike. Posebno što nam slijedi paklen raspored.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Orvel, WeekendOffender i 50 gostiju.