Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niko nije zviždao igračima, što gluposti lupaš?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ubija ih bordo, mitovi su postala realnost.

....sve drugo će proći!
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo je neki novi klinac
Svi klubovi Svijeta pregovaraju s igračima i normalna stvar da pregovari nekad uspiju nekad ne i se nešto čudi tobejarabi
Svi klubovi Svijeta pregovaraju s igračima i normalna stvar da pregovari nekad uspiju nekad ne i se nešto čudi tobejarabi

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To je zato što se i Neymar nudio Željkanu al ga nije Ćorić htiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:12Wow,covjek jednostavno briljira,kolikk voli zeljkana pa mu je nik Neymar,trebao si stavit Samke ili Jadovac.
NIDAL ČELIK
2,5 mil.
G O L. E M O

G O L. E M O
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 03 feb 2025, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Mrze ih sto igraju za Zelju, inace bi njih prije uzeli nego Nidala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
2.5 miliona evropskih, golemo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakav će to duel biti u Francuskoj. Lens protiv Toulousa, Čelik protiv Al Jabera. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Tacno, transfer Al Jabera je otvorio vrata i ostalim igracima iz domace lige za Francusku. Hvala im
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Zvanična potvrda za Nidala Čelika
Zvanična objava Lensa, da je mladi defanzivac Nidal Čelik postao član francuskgo tima, dok će Sarajevo inkasirati najmanje 2,8 miliona eura.
Zvanična objava Lensa, da je mladi defanzivac Nidal Čelik postao član francuskgo tima, dok će Sarajevo inkasirati najmanje 2,8 miliona eura.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zna li se ko je novi kapiten Sarajeva?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Treba biti covjek i reci svaka castsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:41Zvanična potvrda za Nidala Čelika
5 miliona maraka za dijete od 18 I to u Lens prva liga Francuske
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mustafić je kapiten, vjerujem da neće imati neku minutažu, tako da će najčešće traka bit na ruci Guliashvilija. Mada da se ja pitam, Beganović bi bio kapiten.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Jel igro Koljić? Kolko je Mirva dobar od para za Čelika ,Jel koljić i smail na predstavljanju?u misiju rupu će te nakon derbija,da sloga vas ne dobijefeniksptica je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:35Mrze ih sto igraju za Zelju, inace bi njih prije uzeli nego Nidala.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MaroonBjelave
- Kontakt:
NijeNeymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:48
Jel igro Koljić? Kolko je Mirva dobar od para za Čelika ,Jel koljić i smail na predstavljanju?u misiju rupu će te nakon derbija,da sloga vas ne dobijefeniksptica je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:35Mrze ih sto igraju za Zelju, inace bi njih prije uzeli nego Nidala.inače Čestitke malom Nidalu i svima vam zaslužio je momak
![]()
Puno
Nećemo
Hvala
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- feniksptica
- Kontakt:
Moze li neko desifrovati ovo ? HvalaNeymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:48
Jel igro Koljić? Kolko je Mirva dobar od para za Čelika ,Jel koljić i smail na predstavljanju?u misiju rupu će te nakon derbija,da sloga vas ne dobijefeniksptica je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:35Mrze ih sto igraju za Zelju, inace bi njih prije uzeli nego Nidala.inače Čestitke malom Nidalu i svima vam zaslužio je momak
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:37Kakav će to duel biti u Francuskoj. Lens protiv Toulousa, Čelik protiv Al Jabera.![]()

A nisiHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:37Kakav će to duel biti u Francuskoj. Lens protiv Toulousa, Čelik protiv Al Jabera.![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ispravno je ćete, a ne će te.Neymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:48
![]()
K'o da ih je sve isti ku.rac pravio.

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, BeYaZ, CAZIN, CentarsutNaClanak921, Fudo, Giuseppe1, Hrammm1921, VolimBiH96 i 96 gostiju.