PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
pa upravu sam ja bio onda. jel sad bilo 4. kolo il pocinje od sutra ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
dziza_23 je napisao/la:ajd neko prijateljsku dok sylara ovog docekam.
eu 2... liga... pass:123
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Vec je 8. kolokivi je napisao/la:pa upravu sam ja bio onda. jel sad bilo 4. kolo il pocinje od sutra ?
Od sutra pocinje 9. kolo
a vidim niko ne postavlja ss iz nase lige, pa reko da nisam pogrjesio.Goalgetter je napisao/la:Vec je 8. kolokivi je napisao/la:pa upravu sam ja bio onda. jel sad bilo 4. kolo il pocinje od sutra ?.
Od sutra pocinje 9. kolo
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ja ti govorio da odmah u subotu igramoDonnie Darko je napisao/la:tuga i jad u ligi b, niko nije odigrao tekmu!!! nista, ovo kolo se produzuje do kraja sljedeceg kola. znaci do utorka u 00:00 traju i prvo i drugo kolo!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
friendly??
eu2
pass ss
eu2
pass ss
eto meStipe_djhasko je napisao/la:friendly??
eu2
pass ss
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ako ima neko raspolozen?
eu2
pass 123
cekat cu jedno 10-15 minuta
eu2
pass 123
cekat cu jedno 10-15 minuta
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Da ne bi bilo zabune ovo produženje se odnosi na grupu B, jer veliki broj utakmica nije odigran. Dok je u grupe A drugačija situacija, i ovdje se kolo završava večeras, drH vidim pisao si unici ovdje više puta, kažeš da si i poruku slao ukoliko se ne javi pišem 3:0 za tebe, jer nema smisla. Znači čekam još to da se riješi i slijedi tabela, lista strijelca nakon 8. kola. 
..ma nista izgleda od Unice,radi ti tabelejuventus 0244 je napisao/la:Da ne bi bilo zabune ovo produženje se odnosi na grupu B, jer veliki broj utakmica nije odigran. Dok je u grupe A drugačija situacija, i ovdje se kolo završava večeras, drH vidim pisao si unici ovdje više puta, kažeš da si i poruku slao ukoliko se ne javi pišem 3:0 za tebe, jer nema smisla. Znači čekam još to da se riješi i slijedi tabela, lista strijelca nakon 8. kola.
Javio mi se, muka mu kaze od ligejuventus 0244 je napisao/la:Da ne bi bilo zabune ovo produženje se odnosi na grupu B, jer veliki broj utakmica nije odigran. Dok je u grupe A drugačija situacija, i ovdje se kolo završava večeras, drH vidim pisao si unici ovdje više puta, kažeš da si i poruku slao ukoliko se ne javi pišem 3:0 za tebe, jer nema smisla. Znači čekam još to da se riješi i slijedi tabela, lista strijelca nakon 8. kola.
Evo tabele nakon 8. kola, na vrhu gužva, ali isto tako se jedna grupica odvaja od ostalih
. ever i jasko_juve su još bez poraza, a tu je takodjer i jedan od zanimljiviji muhovic sa svoji 6 remija
. Ukoliko uočite greške samo javite
.

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Cospy druze ja i zaboravio na tebe
Hajd odigracemo sutra 
..ah sta cesjuventus 0244 je napisao/la:Evo tabele nakon 8. kola, na vrhu gužva, ali isto tako se jedna grupica odvaja od ostalih. ever i jasko_juve su još bez poraza, a tu je takodjer i jedan od zanimljiviji muhovic sa svoji 6 remija
.
Ažurniji si od svašta Juvejuventus 0244 je napisao/la:Evo tabele nakon 8. kola, na vrhu gužva, ali isto tako se jedna grupica odvaja od ostalih. ever i jasko_juve su još bez poraza, a tu je takodjer i jedan od zanimljiviji muhovic sa svoji 6 remija
. Ukoliko uočite greške samo javite
.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Unforgotten
- Kontakt:
@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Može kad god ti želišUnforgotten je napisao/la:@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja![]()
Ti "Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.",a i ja bio među 8 i to ispao sa Boltonom u majstorici od deset puta jače ekipe
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unforgotten
- Kontakt:
Ev' ako hoćeš da je sad odigramoLBJ MVP je napisao/la:Može kad god ti želišUnforgotten je napisao/la:@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja![]()
Ne mogu da vjerujem kako ćemo nas dvojica biti zadnji
![]()
![]()
![]()
Ti "Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.",a i ja bio među 8 i to ispao sa Boltonom u majstorici od deset puta jače ekipe![]()
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Napravi sobu ti si domaćinUnforgotten je napisao/la:Ev' ako hoćeš da je sad odigramoLBJ MVP je napisao/la:Može kad god ti želišUnforgotten je napisao/la:@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja![]()
Ne mogu da vjerujem kako ćemo nas dvojica biti zadnji
![]()
![]()
![]()
Ti "Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.",a i ja bio među 8 i to ispao sa Boltonom u majstorici od deset puta jače ekipe![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.