..ma nista izgleda od Unice,radi ti tabelejuventus 0244 je napisao/la:Da ne bi bilo zabune ovo produženje se odnosi na grupu B, jer veliki broj utakmica nije odigran. Dok je u grupe A drugačija situacija, i ovdje se kolo završava večeras, drH vidim pisao si unici ovdje više puta, kažeš da si i poruku slao ukoliko se ne javi pišem 3:0 za tebe, jer nema smisla. Znači čekam još to da se riješi i slijedi tabela, lista strijelca nakon 8. kola.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Javio mi se, muka mu kaze od ligejuventus 0244 je napisao/la:Da ne bi bilo zabune ovo produženje se odnosi na grupu B, jer veliki broj utakmica nije odigran. Dok je u grupe A drugačija situacija, i ovdje se kolo završava večeras, drH vidim pisao si unici ovdje više puta, kažeš da si i poruku slao ukoliko se ne javi pišem 3:0 za tebe, jer nema smisla. Znači čekam još to da se riješi i slijedi tabela, lista strijelca nakon 8. kola.
Evo tabele nakon 8. kola, na vrhu gužva, ali isto tako se jedna grupica odvaja od ostalih
. ever i jasko_juve su još bez poraza, a tu je takodjer i jedan od zanimljiviji muhovic sa svoji 6 remija
. Ukoliko uočite greške samo javite
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Cospy druze ja i zaboravio na tebe
Hajd odigracemo sutra 
..ah sta cesjuventus 0244 je napisao/la:Evo tabele nakon 8. kola, na vrhu gužva, ali isto tako se jedna grupica odvaja od ostalih. ever i jasko_juve su još bez poraza, a tu je takodjer i jedan od zanimljiviji muhovic sa svoji 6 remija
.
Ažurniji si od svašta Juvejuventus 0244 je napisao/la:Evo tabele nakon 8. kola, na vrhu gužva, ali isto tako se jedna grupica odvaja od ostalih. ever i jasko_juve su još bez poraza, a tu je takodjer i jedan od zanimljiviji muhovic sa svoji 6 remija
. Ukoliko uočite greške samo javite
.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Unforgotten
- Kontakt:
@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Može kad god ti želišUnforgotten je napisao/la:@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja![]()
Ti "Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.",a i ja bio među 8 i to ispao sa Boltonom u majstorici od deset puta jače ekipe
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unforgotten
- Kontakt:
Ev' ako hoćeš da je sad odigramoLBJ MVP je napisao/la:Može kad god ti želišUnforgotten je napisao/la:@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja![]()
Ne mogu da vjerujem kako ćemo nas dvojica biti zadnji
![]()
![]()
![]()
Ti "Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.",a i ja bio među 8 i to ispao sa Boltonom u majstorici od deset puta jače ekipe![]()
Napravi sobu ti si domaćinUnforgotten je napisao/la:Ev' ako hoćeš da je sad odigramoLBJ MVP je napisao/la:Može kad god ti želišUnforgotten je napisao/la:@LBJ MVP kad ćemo derbi začelja![]()
Ne mogu da vjerujem kako ćemo nas dvojica biti zadnji
![]()
![]()
![]()
Ti "Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.",a i ja bio među 8 i to ispao sa Boltonom u majstorici od deset puta jače ekipe![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unforgotten
- Kontakt:
eu2
ss.ba
fenjer
Sretno!
ss.ba
fenjer
Sretno!
- Goalgetter
- Kontakt:
silenT najvjerovatnije napusta ligu, zbog obaveza na fakultetu. Rekao je da sacekam jos malo, ako se ne javi do sljedeceg kola, da ubacimo drugog.
Evo stari Veteran se vraća na terene PES 6
@Unica_Liverpool - kad sam pogledo tabelu, pao sam sa stolice
- Razočaro si me 
@Unica_Liverpool - kad sam pogledo tabelu, pao sam sa stolice
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja bas mislio da te pitam sto si se oprostio od pes6,kad ono veteran se vraca.robovi88 je napisao/la:Evo stari Veteran se vraća na terene PES 6![]()
@Unica_Liverpool - kad sam pogledo tabelu, pao sam sa stolice- Razočaro si me
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
A gledaj ti ovo, onaj Unica je tu molio i molio da ga se opet primi u ligu, kao bit će redovan, neće se ono više ponavljat i gledaj ti, padne u lošu seriju rezultata i koliko čujem neće da igra ligu više. Eto saveze za ubuduće da znate koga ćete primat a koga ne.
P.S. Unica nemam ništa protiv tebe, ovo bih napisao bilo kome da uradi tako nešto
P.S. Unica nemam ništa protiv tebe, ovo bih napisao bilo kome da uradi tako nešto
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
mrsko mi sad se vracati i traziti post u kojem sam napisao da nisam ZA da se unica vrati i evo ispostavilo se da sam bio upravuToxicity je napisao/la:A gledaj ti ovo, onaj Unica je tu molio i molio da ga se opet primi u ligu, kao bit će redovan, neće se ono više ponavljat i gledaj ti, padne u lošu seriju rezultata i koliko čujem neće da igra ligu više. Eto saveze za ubuduće da znate koga ćete primat a koga ne.
BHF Bosanska Krajina!
- Donnie Darko
- Kontakt:
cekaj, jel on sluzbeno odustao od lige?
Evo skidam PES, i odradjujem Patch, pa ako neko nebude vise mogao, ja sam slobodan da ga zamijenimDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja bas mislio da te pitam sto si se oprostio od pes6,kad ono veteran se vraca.robovi88 je napisao/la:Evo stari Veteran se vraća na terene PES 6![]()
@Unica_Liverpool - kad sam pogledo tabelu, pao sam sa stolice- Razočaro si me
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
al kad podje sljedeca sezone opet ce unica molit da se vrati i nadam se da mu necete dopustiti. nemam nista protiv njega, al treba shvatiti da je ovo samo igra.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.