morao sam se vratiti na komentare koje sam imao sa ovim nekim debilom, pa čisto da podjelim i sa vama kakvih sve naših navijača ima... bravo Nidale još jednom, poseri se u usta svima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E sta mislis da je Zeljo prodao Al Jabera za ovu cifru, mislim da bi 5000 clanaka bilo napisano i ne bi bilo mjesta za bilo koju drugu vijest na ovom portalu...
Da nam Mirvah neće spucat kakvu ,
Nažalost i ovdje su mu bolesnici svašta pisali . Od psovki ,do uzimanja trake,da nije za FKS,još jedan propali projekat kluba ,novi Radovac itd . Tako i Dala isto a ta djeca Sarajeva vratiše mnogo svom klubu .juka55 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:42Ne mogu riječima opisati svoju sreću zbog našeg Nidala. Kada se sjetim samo kako su ga pojedinci pljuvali po komentarima na društvenim mrežama, govorili tako ružne stvari o našem djetetu, a evo naš Nidal nam donio 5 miliona maraka u klub. Postavio i udario temelje za iduće transfere i motivacija svim mladim igračima u akademiji da i oni jednog dana postignu slično. Živ bio Nidale, nebo ti bilo granica. Da nam se jednog dana vratiš i da osvojiš titulu sa svojim Sarajevom. Ako ovo nije jako Sarajevo, pa ljudi moji šta je onda. Volim vas sve, mislim da je ovo samo početak našeg uspjeha na svim poljima. Neka crknu dušmani, i oni s druge strane grada i ostali u čitavoj državi. VOLIM TE SARAJ'VO
Htio neko priznati ili ne, imamo najgore navijače u državi. Šta sam puta ulazio u rasprave na tribinama sa ljudima nakon njihovih izjava koje su toliko ružne, bezobrazne, nezrele... Dovoljno je da uđeš na komentare na društvenim mrežama i sve se samo vidi. Teško će se to promjeniti, narodu nikad ugodit, tako i našim navijačima.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:20Nažalost i ovdje su mu bolesnici svašta pisali . Od psovki ,do uzimanja trake,da nije za FKS,još jedan propali projekat kluba ,novi Radovac itd . Tako i Dala isto a ta djeca Sarajeva vratiše mnogo svom klubu .juka55 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:42Ne mogu riječima opisati svoju sreću zbog našeg Nidala. Kada se sjetim samo kako su ga pojedinci pljuvali po komentarima na društvenim mrežama, govorili tako ružne stvari o našem djetetu, a evo naš Nidal nam donio 5 miliona maraka u klub. Postavio i udario temelje za iduće transfere i motivacija svim mladim igračima u akademiji da i oni jednog dana postignu slično. Živ bio Nidale, nebo ti bilo granica. Da nam se jednog dana vratiš i da osvojiš titulu sa svojim Sarajevom. Ako ovo nije jako Sarajevo, pa ljudi moji šta je onda. Volim vas sve, mislim da je ovo samo početak našeg uspjeha na svim poljima. Neka crknu dušmani, i oni s druge strane grada i ostali u čitavoj državi. VOLIM TE SARAJ'VO
Nemam ni jednu ovu drustveno mrezu,mozen neko hebat Dzeni komplet familiju u moje ime,al da se ne naljuti,ljubi ga Facko.
Da ostadose ti skauti, zamisli kakve bi igrace oni probrali. To bi islo po 7 miliona glat.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:40Kazu da je 2.8 mil,zna li se koliki je procenat? Svakako ako bude dobra prodaja mi cemo imat ovaj fond solidarnosti,sve najbolje Nidale jos jednom,pravi igrac i momak,ovdje su veliki skauti iz Njemacke pisali da je ogranicen bla bla barem ih neko vrijeme necemo morat slusati.
Ja ko je sve radio u akademijimosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:40Kazu da je 2.8 mil,zna li se koliki je procenat? Svakako ako bude dobra prodaja mi cemo imat ovaj fond solidarnosti,sve najbolje Nidale jos jednom,pravi igrac i momak,ovdje su veliki skauti iz Njemacke pisali da je ogranicen bla bla barem ih neko vrijeme necemo morat slusati.
Prodavali su i oni ql za 50k igrace kao Catak i kompanija. Jel neko zna procente za Celika? Sto se tice Djurica,jel se Zvjezda ogradila procentima? Bojac je gigant,4o posto se Gosk ogradio od prodaje onog njihovog veznog,dobili neku mizerujuOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:44Da ostadose ti skauti, zamisli kakve bi igrace oni probrali. To bi islo po 7 miliona glat.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:40Kazu da je 2.8 mil,zna li se koliki je procenat? Svakako ako bude dobra prodaja mi cemo imat ovaj fond solidarnosti,sve najbolje Nidale jos jednom,pravi igrac i momak,ovdje su veliki skauti iz Njemacke pisali da je ogranicen bla bla barem ih neko vrijeme necemo morat slusati.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, adoado, almaron, Amidzaa, amypitar, aqarius, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, brig, broj6, budzak, EastMadness, Ferroviere1987, fks74, gh0stHZ, Guest1945, Haksss, HariTz, HZbec, InatSilniBosanski, inzomni, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, keli, klasik, Lecler, ledesma, leo1946, mire971, MokraKifla, ovisnik, Pantelija, PapakIzSa, perodeformero, Pitaristok, Rodeni, supervizor, Tarapi, TETRAPAK, Vrhbosnian, Yanichar, Zagor i 548 gostiju.