Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stipu ga,infuzija je tek djelovala
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nek izracuna racunovodja tu kap u moru,Buljubasic 1.5,Dal 1.3,Nidal 2.5,Kova eto mu skoro 6 mil evrica,onda gdje su tu ostali Djokanovic,Pidro itd. tesko je racunovodja biti u ovim vremenima. Nego sta je sa tik tokom,rece covjek da nemamo para,da Mirvic odlazi,trazi soluciju da pobijegneNoke995 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:28Popij Lex na ex valjaće ti.Virtu4l je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:23Ponovo su se raspojasali, trajaće dok ne krene nastavak prvenstva. Nakon toga ponovo slijedi bolno prizemljenje, kao i uvijek.
Eto baš je čudno što akademija koja ulaže ozbiljan novac, s vremena na vrijeme proda ponekog igrača. Šokantno. Samo bi im još trebalo da i to ne funkcioniše kao sve ostalo u klubu gubitašu.
Iznos koji je kap u moru u odnosu na gubitke trenutnog i svih prethodnih vlasnika kluba sa Kobilje Glave. Gubitaš kojem ni plasman u grupe lige šampiona ne bi vratio uloženi novac.
Oni, naravno, kao i uvijek do sad - slave neke imaginarne pobjede, forcaju se, i kao svi neandertalci i primati - udaraju u prsa. Što recimo meni konkretno čak i odgovara, biće zanimljivije kasnije kad ih ponovo budem množio sa nulom.
Busali ste se Edinom iako nikakve veze s njim nemate osim što je slučajno bio u školi fudbala.
Osjeti se kako glođeš svoja damu.
U slast![]()

- PeppermintSA
- Kontakt:
Kod davuda i vedada u alain
Sta ce biti. Nece niko govvana. A i da hoce eno President Trump onakve dijeli dzabe, jos njegov prevoz

-
- Kontakt:
pitari, je li ovo stigo prevljak
I ponovo se javljaju oni najprimitivniji, najnepismeniji i najtrivijalniji među njima. Déjà vu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao dodatak prethodnom postu, dakle ovo je vjerovatno trebao biti neki pokušaj humora iliti takozvani šuk. Možete li zamisliti osobu koja je ovo napisala? Čisto onako pokušati napraviti neku vizualizaciju u glavi, ja mogu, i uvijek ispadne isto, krezav, okrugla glava, pogled neopterećen pameću.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vi pijma nemate gdje udarate

- MocMahale444
A yebo te gicko prasic.
Sacekaj ali i drugi pljuju po sarajevu tom tvom klubu, Virto se zrtvuje da njega vrijedjate i tako prekinete temu o Zelji.
Nego pita me onaj svemali1 sta ti mislis o nekom postu, kao tepam ti tobeti.
A rekoh bolesnik

Nemaju ovi novi pojma koliko i kakve smo uvrede pisali na prepucavanjima.
Nisi bio takav ranije, pisao recepte za gustu bradu od pekmeza i recept za kljukušu i kvrgusu.
Mozda su svi kelneri ratoborni

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma jebbes mu matter karavlasku. Vucicevo krme se predstavlja kao navijac zelje da siri mrznju i zatupljuje ove vase koji ga podrzavaju a krme nikad u zivotu nije dan u BiH provelo. Jos ga i ovaj cetnicki portal podrzava zato i njima jebbem najmilije. Sve su to prodane duse.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 01:14
A yebo te gicko prasic.
Sacekaj ali i drugi pljuju po sarajevu tom tvom klubu, Virto se zrtvuje da njega vrijedjate i tako prekinete temu o Zelji.
Nego pita me onaj svemali1 sta ti mislis o nekom postu, kao tepam ti tobeti.
A rekoh bolesnikpukO ko lubenica, zelim mu brz oporavak, to je najblaze sto sam mogao jer prelazis granice s nekim stvarima.
Nemaju ovi novi pojma koliko i kakve smo uvrede pisali na prepucavanjima.
Nisi bio takav ranije, pisao recepte za gustu bradu od pekmeza i recept za kljukušu i kvrgusu.
Mozda su svi kelneri ratoborni![]()
Sa takvima moras ruzno jer ako si fin uzece furseta.
A sto se tice zeljkana dabogda uvjek bili drugi, samo bod ispod nas

- MocMahale444
Nikad nikom nisam reko da je turcin cecin veljko.
Tobe dodji tobe inace si drvo za dzehennemsku vatru.
Tobe dodji tobe inace si drvo za dzehennemsku vatru.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 15 gostiju.