Ma oni imaju kontinuitet sastava ne mjenjaju puno, na sve to iz povrede ima je vratio N.B. koji im bas mnogo znaci za ekipu, pa kad se doda da njima nema pogresko dosudjenog auta osim mozda kad igraju s ovim jos vise zasticenim iz BL. Dosta ozbiljna ekipa za ovu ligu koji mi ne mozemo pratiti iz vise razloga.mma_hz je napisao/la: ↑04 feb 2025, 10:26Borac je dosta dobro odradio ovaj prelazni rok,sve su popunili,imaju sirinu...Zrinjski najbolja ekipa lige def i bez Cuzea.
Doveli onog stopera iz Rijeke,plus vratili Sabljica sa posudbe kao i onog malog Majica iz Dinama.Takodjer iz Jaruna su doveli dvojicu ponajboljih njihovih igraca.Def najbolja su ekipa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slazem se, mislim da je on dosta iskusniji od Čelika, dobro bi to izgledalo Soldo, Gojkovic, Paskalev, samo se Unušić nikako ne uklapa, osim centaršuta nema ništa drugo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:46Ako dođe bugarin koji je veoma blizu potpisa, mi smo za 30% jači nego prošlu polusezonu.
-
- Kontakt:
Zrinjski po meni nema jaci tim od nas.Vidjelo se u Bijeljini zadnje kolo da su ranjivi samo treba igrati.Takodjer jos neke utakmice gdje su dobijali a nisu trebali.Vecina ekipa unaprijed im skine gace a imaju nedostataka kao i svaki klub,sad su jos slabiji.Vade ih te neke tehnike i taktike koje vec dugo koriste a klubovi ne mogu ispratit,strasno opasni po bekovima i natrpaju sesnesterac sto mi ne radimo.Kad imas na 9ki jablana Nardina ili Bilbiju koji je iz svake pozicije prijetnja za gol imas i golove.Bekovi su apsolutno kljuc i najbitniji dio njihove igre.Borac realno da izadje sa drugim timom dobit ce 8/11 klubova.Promjenili su na ljeto pola tima,zamjenili Vinka sa Zizovicem,igrali citavu jesen evropu i opet su u 3 boda za titulu.belosevic23 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 10:12doveo je Borac Zorića umjesto Skorupa, dosta solidan igrač pamtim ga iz Radničkog KG, doveli su tog mladog beka iz Čukaričkog umjesto Vukčevića, Srećković nije toliko ni igrao..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2025, 09:53Paskaleva bi trebali danas predstavit.S njim i Koljicem to je vec dobar rok.Nas su samo syebale povrede Jovica,Beganovica i Djordjevica.Oni kad se vrate i zauzmu mjesto u prvi 11 bit ce druga prica narocito Djordjevic.Osim sto su neki kasno dosli,ne vidim kako smo igracki slabiji nego prije dva mjeseca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:46Ako dođe bugarin koji je veoma blizu potpisa, mi smo za 30% jači nego prošlu polusezonu.
Cak su neki i prodisali na pripremama,npr Pavicic dosta konkrerniji,Kupresak zadnje 2 utakmice dobar.Po meni su konkurenti dosta slabiji narocito Zrinjski odlaskom Cuzea jos ako Nardin ode.I Borac bez Skorupa,Sreckovica,Vukcevica...Ja ne vidim da su se oni ista pojacali
Zrinjski tanak prelazni rok ali imaju oni širinu i bez toga
Ne treba se zavaravati da smo mi neka velesila
Naravno trebaju nam se prvo ovi igraci pokazati.Djuric pretpostavljam da nece odma u prvi 11,Gojkovic bi morao biti upgrade za Djurickovica,ovaj bugar po hajlajtima se ne cini los medjutim to nije mjerilo.I Dobarov je proglasen najboljim stoperom one lige pa kod nas teski flop,gruzijac ce imati vremena da pokaze moze li i zna li.Pozicija desnog beka nam je haos kriticna,pogotovo jer nisu ustanovili stepen povrede Beganovica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Treba raskinut saradnju sa klixom i ovim **** portalom.
To ce biti jos jedna odskocna daska za klub.
Samo na stranici kluba objavljivat kad sta treba i dovidjenja.
To ce biti jos jedna odskocna daska za klub.
Samo na stranici kluba objavljivat kad sta treba i dovidjenja.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nama je rak rana godinama zadnja linija. U prvoj polusezoni smo izgledali kriminalno loše u zadnjoj liniji. Ako dođe ovaj Bugarin, mislim da smo je napokon zategli kako treba, budući da će on i Gojković u tandemu biti tip top. Još su tu taj mali Đurić i Soldo, ako već planiramo igrati sa 3 štopera. Srediti zadnju liniju je realno gledajući pola posla. Uz sve sudijske lakrdije, mi da smo imali jaku i stabilnu zadnju liniju, umjesto one tragikomedije koju smo imali, bili bi danas prvi ili u najgorem slučaju na bod-dva od Zrinjskog.
Ja bih lično volio da dovedemo još tog jednog špica, Koljića/Prevljaka, jer mi Gruzijac djeluje kao mačak u vreći. Realno, ne znaš šta si dobio. Možda bude u rangu Gulliashvilija, a možda bude u rangu Cmiljanića. Dobro bi bilo da se obezbijedimo jednim provjerenim, za naše uslove klasnim špicem.
U suštini, ja ovu nadolazeću polusezonu vidim kao pripremu za Evropu, odnosno za iduću sezonu. Ne trebamo srljati. Trebamo polako slagati i graditi i čistiti ekipu od viškova, što je Zeka umnogome uradio riješivši se većine škarta. Naravno, ako nam se otvori mogućnost napada na titulu, svi sredstvima je napasti.
Ja bih lično volio da dovedemo još tog jednog špica, Koljića/Prevljaka, jer mi Gruzijac djeluje kao mačak u vreći. Realno, ne znaš šta si dobio. Možda bude u rangu Gulliashvilija, a možda bude u rangu Cmiljanića. Dobro bi bilo da se obezbijedimo jednim provjerenim, za naše uslove klasnim špicem.
U suštini, ja ovu nadolazeću polusezonu vidim kao pripremu za Evropu, odnosno za iduću sezonu. Ne trebamo srljati. Trebamo polako slagati i graditi i čistiti ekipu od viškova, što je Zeka umnogome uradio riješivši se većine škarta. Naravno, ako nam se otvori mogućnost napada na titulu, svi sredstvima je napasti.
Štoper Sporting Kansas Cityja, Robert Voloder, želi povratak u Evropu.
Jagiellonia i FK Sarajevo uspostavili su početne kontakte s 23-godišnjakom, ali još uvijek nije stigla nijedna zvanična ponuda.
Voloder je odigrao 21 utakmicu za klub iz Zapadne konferencije u MLS sezoni 2024.
Robert Voloder nastupao je za omladinske selekcije BiH i Njemačke. ponikao je u Kolnu, sa kojim je potpisao i profesionalni ugovor, ali pravu priliku u Bundesligi nikada nije dobio. Nastupao je još za Maribor te pomenuti Kanas City u MLS-u.
Jagiellonia i FK Sarajevo uspostavili su početne kontakte s 23-godišnjakom, ali još uvijek nije stigla nijedna zvanična ponuda.
Voloder je odigrao 21 utakmicu za klub iz Zapadne konferencije u MLS sezoni 2024.
Robert Voloder nastupao je za omladinske selekcije BiH i Njemačke. ponikao je u Kolnu, sa kojim je potpisao i profesionalni ugovor, ali pravu priliku u Bundesligi nikada nije dobio. Nastupao je još za Maribor te pomenuti Kanas City u MLS-u.
I ako dodje taj bugarin, znaci nama je opet nova zadnja linija, samo soldo je “stari”. Sad opet treba vremena da se uigra sa gojkovicem i tim bugarom. Drago mi je da je kupresak poceo pokazivati znakove zivota, treba nam on kakav je bio u sirokom
-
- Kontakt:
Kakvo navikavanje to su price za malu djecu.
Isto ko kad te neko zovne na termin,ti ako znas lopte igrat,odigrat ces ga dobro.Sta se imas navikavat ne igra u stiklama.Najbolji igrac je zdrav igrac i to je to.
Isto ko kad te neko zovne na termin,ti ako znas lopte igrat,odigrat ces ga dobro.Sta se imas navikavat ne igra u stiklama.Najbolji igrac je zdrav igrac i to je to.
I borac je odigrao europu sa dva nova štopera, kad su oni kvalitetni nema tu problema.
Koliko dugo se Bubanja uigravao? Dan i po?
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Normalno da nisu price za malu djecu.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:23Kakvo navikavanje to su price za malu djecu.
-
- Kontakt:
Hicemol imat u ekipi rezervnog beka nakon ovih povreda?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2025, 09:53Paskaleva bi trebali danas predstavit.S njim i Koljicem to je vec dobar rok.Nas su samo syebale povrede Jovica,Beganovica i Djordjevica.Oni kad se vrate i zauzmu mjesto u prvi 11 bit ce druga prica narocito Djordjevic.Osim sto su neki kasno dosli,ne vidim kako smo igracki slabiji nego prije dva mjeseca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:46Ako dođe bugarin koji je veoma blizu potpisa, mi smo za 30% jači nego prošlu polusezonu.
Cak su neki i prodisali na pripremama,npr Pavicic dosta konkrerniji,Kupresak zadnje 2 utakmice dobar.Po meni su konkurenti dosta slabiji narocito Zrinjski odlaskom Cuzea jos ako Nardin ode.I Borac bez Skorupa,Sreckovica,Vukcevica...Ja ne vidim da su se oni ista pojacali
A zavalicemo opet jadnog Kyeremeha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:54Hicemol imat u ekipi rezervnog beka nakon ovih povreda?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2025, 09:53Paskaleva bi trebali danas predstavit.S njim i Koljicem to je vec dobar rok.Nas su samo syebale povrede Jovica,Beganovica i Djordjevica.Oni kad se vrate i zauzmu mjesto u prvi 11 bit ce druga prica narocito Djordjevic.Osim sto su neki kasno dosli,ne vidim kako smo igracki slabiji nego prije dva mjeseca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:46Ako dođe bugarin koji je veoma blizu potpisa, mi smo za 30% jači nego prošlu polusezonu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ali Gruzijac je vise nego dobro nastupao za paok b, 8 utakmica, 8 golova. On ako bude glavom ko Guli vjerujem da ce bit pogodak.
-
- Kontakt:
Kakva je to logika? Uglavnom nisu izgubili nikog bitnig,pogledas Renanovu ku.cobolju i formu i sve ti bude jasno. Otisao ti je od bitnih igraca Celik,doveo si 2 stopera,gruzijac ce pojacat napad i jos jedan napadac i kako si slabiji? Nas su povrede oslabile tako da sad nemamo rezervnog beka.Zeko87 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:02Ja se samo nadam da me osjećaj vara da smo mi u drugi dio sezone ušli debelo slabiji nego u početak sezone. Čak i da dođe Koljić nisam optimista, imam osjećaj da ne bi ništa profitirali sa njim. Kad pomislim da smo na početku imali Hamzu i Renana, a sad samo Turkeša. Ove pripremne i reakcije Zekića mi samo povećaju bojazan. Prva tri kola će nam sve kazati.
Još jednom, sretno Nidale.
Šta ćemo za U-21?
Šta ćemo za U-21?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Odbio nas je ima 10danaLucas je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:16Štoper Sporting Kansas Cityja, Robert Voloder, želi povratak u Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.