Premijer liga BiH - aktuelno

OldTownDistrict
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la OldTownDistrict » 04 feb 2025, 12:39

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

:njanjanja:
....sve drugo će proći!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 04 feb 2025, 12:41

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 feb 2025, 12:29
relativizam je napisao/la:
04 feb 2025, 12:26
bolje da se Celik nije prodao i da se vrati stari forum i prica o arapskom mesiju i arapskim projektima
ovako ne mozes se nacudit sta ljudi pisu ahhahaha
Arapsko proljece,med i mlijeko i trener koji postaje novi Murinjo Al Tawla Zavrzlama. Jbte na koliko tih fora su pali i koliko su prica popusili :lolno: bez ikakvog srama stida. Poslasmo im mail kontaju oce arapi da ih kupe,onda cekajuci Godoa tj Diklizica,pa Cera Afera,Amaw evo sad ovaj perac para iz Stupcanice.
treba samo biti optimista,reci da je ekipa sa gojkovicem i gruzijcem slabija

"Ja imam misljenje isto kao veliki dio ovog podforuma da ne mozemo napasti titulu zrinjski i da izgubi prvi od nas oni jednostavno nista ne kiksaju . 3 mjesto je potpuno realno . Ako pobijedimo derbi tu smo isto bodova. A sarajevo je oslabilo ekipu haos i jos zekic je nezadovoljan sa igracima i igracima koje su doveli . Borac je borac s tim se mora pomiriti . Ali kup se moze napasti prolaz u polufinale imamo . Jest da u polufinalu moguci protivnici su na sarajevo/zrinjski , borac ili siroki/velez. Vjerovatno cemo mi dobiti vamo zrinjski / sarajevo a borac siroki/velez . Realno 4 utakmice protiv 2 ekipe mozemo izgurati pa da osvojimo i taj trofej . Nismo otvorili vitrinu sad ce 7 godina."

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 feb 2025, 12:44

Kone su tesko obolile,evo sad na forumima pisu kako lazemo za cifre,u cevabdzinici je nekoj koni rekao clan Dalove familije da je otisao za 500k, Lens je mogao dovesti zvijer umjesto Celika iz Sarajeva jer su prodali Kusanova za 40 mil,postavljajj historiju transfera Lensa kad im ovaj vlasnik nije bio. Zanimljivo evo Zvezda proda igraca za 12 mil niko nije napisao da lazu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 feb 2025, 13:13

04 feb 2025, 12:44
Kone su tesko obolile,evo sad na forumima pisu kako lazemo za cifre,u cevabdzinici je nekoj koni rekao clan Dalove familije da je otisao za 500k, Lens je mogao dovesti zvijer umjesto Celika iz Sarajeva jer su prodali Kusanova za 40 mil,postavljajj historiju transfera Lensa kad im ovaj vlasnik nije bio. Zanimljivo evo Zvezda proda igraca za 12 mil niko nije napisao da lazu.
Lažu i inostrani mediji. Plus klub stavio na oficijelnu. Pusti budale zavidne.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 feb 2025, 13:16

Zar nije Al Jabbar otišao za pet milki kod Ronalda u Al Nasr, kakve su sad ovo zafrkancije i lige petice?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 feb 2025, 13:17

KONTRASVIH je napisao/la:
04 feb 2025, 07:40
Hudnjak je napisao/la:
01 feb 2025, 21:38

Jebbo vam batko najmilije, prodane duse cetnicke.
Hudnjak je napisao/la:
01 feb 2025, 21:49

Da je radio na sugavici vjerovatno bi po njemu stadion nazvali, jebbo vam cetnik osim najmilije. Gamad cetnicka.
Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.

99% njihovih na ovu temu pokazuje ograniceno razmisljanje, slijepo prateci unaprijed zadane sablone.

Mozemo pricati o odlicnom transferu i imati normalnu diskusiju, ali kad vidis sve ovo, sve ti bude jasno. Ziljkic jednostavno iz dana u dan potvrdjuje svoje navode sta sve petoba radi.
Prodaju Celika i onda krenu pominjati Batka i jebbavati majke cetnicke svojim prvim komsjama :crazy: dok ostatak spin brigade stanca smajlije na to i jos ga hajcaju "sjooo jesi lud ocam" :tokralju:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 04 feb 2025, 13:32

04 feb 2025, 12:41
04 feb 2025, 12:29
04 feb 2025, 12:26
bolje da se Celik nije prodao i da se vrati stari forum i prica o arapskom mesiju i arapskim projektima
ovako ne mozes se nacudit sta ljudi pisu ahhahaha
Arapsko proljece,med i mlijeko i trener koji postaje novi Murinjo Al Tawla Zavrzlama. Jbte na koliko tih fora su pali i koliko su prica popusili :lolno: bez ikakvog srama stida. Poslasmo im mail kontaju oce arapi da ih kupe,onda cekajuci Godoa tj Diklizica,pa Cera Afera,Amaw evo sad ovaj perac para iz Stupcanice.
treba samo biti optimista,reci da je ekipa sa gojkovicem i gruzijcem slabija

"Ja imam misljenje isto kao veliki dio ovog podforuma da ne mozemo napasti titulu zrinjski i da izgubi prvi od nas oni jednostavno nista ne kiksaju . 3 mjesto je potpuno realno . Ako pobijedimo derbi tu smo isto bodova. A sarajevo je oslabilo ekipu haos i jos zekic je nezadovoljan sa igracima i igracima koje su doveli . Borac je borac s tim se mora pomiriti . Ali kup se moze napasti prolaz u polufinale imamo . Jest da u polufinalu moguci protivnici su na sarajevo/zrinjski , borac ili siroki/velez. Vjerovatno cemo mi dobiti vamo zrinjski / sarajevo a borac siroki/velez . Realno 4 utakmice protiv 2 ekipe mozemo izgurati pa da osvojimo i taj trofej . Nismo otvorili vitrinu sad ce 7 godina."
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 04 feb 2025, 13:35

Retardiran je svako ko povezuje takve licnosti sa Sarajevom i Zeljeznicarom nebitno sa koje strane dolazi.Opcenito ovaj forum je poremecen tvrdim da u stvarnosti ovakav animozitet i ovakva prozivanja ne postoje.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 feb 2025, 13:38

soe je napisao/la:
04 feb 2025, 13:35
Retardiran je svako ko povezuje takve licnosti sa Sarajevom i Zeljeznicarom nebitno sa koje strane dolazi.Opcenito ovaj forum je poremecen tvrdim da u stvarnosti ovakav animozitet i ovakva prozivanja ne postoje.
Jbg lako je iza tastature glumiti silu. Ovih par sto to govore, kladim se da uzivo ne smiju zucnuti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 04 feb 2025, 13:46

soe je napisao/la:
:clap:
Grupa iznad svakog pojedinca.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 feb 2025, 14:06

juka55 je napisao/la:
04 feb 2025, 11:10
PeppermintSA je napisao/la:
04 feb 2025, 11:07
koji su iznosi meljinih najvećih transfera? ozb pitam.
slika
Amir je otišao za 500 hiljada €, i to je rekord kona, ovo resto je eventualno naknadno dodato po realizaciji dogovorenog procenta.
slika
slika

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 feb 2025, 14:06

Combattente87 je napisao/la:
04 feb 2025, 11:54
NoProfit je napisao/la:
03 feb 2025, 23:30
bordobijeli je napisao/la:
03 feb 2025, 23:27

Pa realno dobar potez ,tako je kad igramo protiv ekipa koje imaju 14 igrača u timu nekad i više prikljuce se i oni iz war sobe .
I popišamo ih na njihovom terenu, pred njihovom malobrojnom publikom. :bih:
Ali i dalje na poziciji br 3 ;)
Odličan plasman s obzirom na sve okolnosti, to znamo i ja i ti. To vidi i Banjalučka publika, zato i ne dolazi na utakmice. Da se Borcu dešavalo ono što je Sarajevu, bio bi u donjem dijelu tabele. :bih:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 feb 2025, 14:13

let3 je napisao/la:
04 feb 2025, 13:17
Hudnjak je napisao/la:

Hudnjak je napisao/la:

Da je radio na sugavici vjerovatno bi po njemu stadion nazvali, jebbo vam cetnik osim najmilije. Gamad cetnicka.
Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.

99% njihovih na ovu temu pokazuje ograniceno razmisljanje, slijepo prateci unaprijed zadane sablone.

Mozemo pricati o odlicnom transferu i imati normalnu diskusiju, ali kad vidis sve ovo, sve ti bude jasno. Ziljkic jednostavno iz dana u dan potvrdjuje svoje navode sta sve petoba radi.
Prodaju Celika i onda krenu pominjati Batka i jebbavati majke cetnicke svojim prvim komsjama :crazy: dok ostatak spin brigade stanca smajlije na to i jos ga hajcaju "sjooo jesi lud ocam" :tokralju:
Niste poletni toliko u kritici kad vaši spominju "psihijatra". Tako da sve to što ste napisali, možete i sebi pripisati. Koliko je ovo dno, toliko je i ono drugo.

Srbi su drugi par cipela, oni kad hoće da te uvrijede, kažu ti da si srbin. :lol:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 04 feb 2025, 14:38

I kod jednih i kod drugih ima svakakvih da je to strašno, tačno pojedinim treba zabraniti internet

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 feb 2025, 15:36

Znaci Lens nije objavio odštetu ili ukupnu vrijednost transfera Nidala Čelika? Iako neki tvrde suprotno.

Vidim svasta se pisalo pa mi se ne da na nekakva maloumna vrijeđanja ni odgovarat.

Naime, ako čitate šta je Sarajevo napisalo sluzbeno > VRIJEDNOST TRANSFERA. A ne koliku odštetu dobiva Sar na ime transfera a to su dvije različite stvari.

U vrijednost transfera spada odšteta Sar ali i sva primanja Čelika u Lensu i eventualno bonusi, i to je standardno kod transfera da se objavi. Uzmimo u obzir da je potpisao na 4-5 godina pa to treba uračunat ovisno kolika su mu primanja. U vrijednost transfera jos ulazi i menadzerska provizija 10-15-20%.

I ako ima neki klub da je igrao od 12 god do dolaska u Sar. Taj podatak ne znam. Vidim da neki pisu da je bio član Želje. I tom klubu pripada određeno %

I vjer ima jos koja podjela tipa da igrač dobiva određeni % od odštete.

Na kraju, sam prelazak u Lens je ogromna stvar za bh nogomet al je realno da cifra spomenuta nije ta, cifra koju dobiva Sar na ime odštete. Ta odšteta na kraju krajeva najmanje bitna jer Sar ima puno veće troškove ali je bila predmet diskusije normalne dok nisu uletili padobranci i pokvarilo. Kao što rekoh za mene nerealna općenito za bilo koji klub iz ovako loše lige. Isto kao za malog CG onog gdje je liga mozds jos i slabija.
Zadnja izmjena: brig, dana/u 04 feb 2025, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 04 feb 2025, 15:40

soe je napisao/la:
Postoje kod čakijaša i s jedne i s druge strane. Samo ovdje ovi mi ne liče na nekog ko može zabiti nož u juneći but, a kamoli u nečiji stomak.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Herson

Post Postao/la Herson » 04 feb 2025, 15:42

Lens pere pare preko ovog transfera. Stvarna cifra je 200.000€.
Kakav retard u pm :tokralju:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 feb 2025, 15:42

brig je napisao/la:
04 feb 2025, 15:36
Znaci Lens nije objavio odštetu ili ukupnu vrijednost transfera Nidala Čelika? Iako neki tvrde suprotno.

Vidim svasta se pisalo pa mi se ne da na nekakva maloumna vrijeđanja ni odgovarat.

Naime, ako čitate šta je Sarajevo napisalo sluzbeno > VRIJEDNOST TRANSFERA. A ne koliku odštetu dobiva Sar na ime transfera a to su dvije različite stvari.

U vrijednost transfera spada odšteta Sar ali i sva primanja Čelika u Lensu i eventualno bonusi, i to je standardno kod transfera da se objavi. Uzmimo u obzir da je potpisao na 4-5 godina pa to treba uračunat ovisno kolika su mu primanja. U vrijednost transfera jos ulazi i menadzerska provizija 10-15-20%.

I ako ima neki klub da je igrao od 12 god do dolaska u Sar. Taj podatak ne znam. Vidim da neki pisu da je bio član Želje. I tom klubu pripada određeno %

Na kraju, sam prelazak u Lens je ogromna stvar za bh nogomet al je realno da cifra spomenuta nije ta, cifra koju dobiva Sar na ime odštete
Dobice i Zeljo onu trening kompenzaciju nesto sitno
Prvo je kod nas bio, pa otisao u Sarajevo
Dobar trasnfer
Najbitnuje je da igrac ode u dobar klub i sta da napravi u karijeri, a ne koliko ce ga prodati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 feb 2025, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 feb 2025, 15:43

brig je napisao/la:
04 feb 2025, 15:36

Na kraju, sam prelazak u Lens je ogromna stvar za bh nogomet al je realno da cifra spomenuta nije ta, cifra koju dobiva Sar na ime odštete
Yebo li ti Celik majku ustasku

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 feb 2025, 15:44

let3 je napisao/la:
04 feb 2025, 13:17
Hudnjak je napisao/la:

Hudnjak je napisao/la:

90% njih bi isto pisalo ili ce pisati.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, prijeratni mangup i 39 gostiju.